Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 558
  • Total: 558

ΚΛΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑ΄Ι¨Τ

Ξεκίνησε από Sotis, Μαΐου 19, 2005, 10:40:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kap

απο την μικρή μου πειρα στον α33 Cuba είναι ότι έθεσες πολύ καλή ερώτηση αλλά σε λάθος ανθρώπους.

kap

Χωρίς να έχω κάτι υπόψη μου Φμας, πιστεύω ότι δεν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του και ότι κάνει μια απλή αναφορά στο θέμα. Από την άλλη πάλι ας μας πει αν έχει κάτι.

Anonymous

Παίρνω το σοβαρό μου, να απαντήσω και γω με την μικρή εμπειρία μου. Κατ'εμέ είναι λογικό να υπάρχουν υποομάδες ανθρώπων που επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους και ώς ένα σημείο είναι θεμιτό. Τώρα το να υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν ενάντια σε κάποιους άλλους αυτό νομίζω δεν είναι σωστό. Στο κάτω-κάτω, όλοι μας είμαστε ελεύθεροι να διαλέγουμε τις παρέες μας, φτάνει να δίνουμε την ελευθερία και στους άλλους να κάνουν το ίδιο. (Άρα, αν δεν ενοχλώ, μην με ενοχλείτε. Αν ενοχλώ πείτε το.)--> Γενικά μιλάω και όχι προσωπικά. Δεν σημαίνει ότι επειδή μπαίνουμε όλοι σε ένα χώρο, πρέπει και να είμαστε όλοι κολλητοί μεταξύ μας. Δόξα τω θεό που έχω ακόμα ελευθερία επιλογής.
 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Υ.Γ. Κουράστηκα τωρα, παω να ξαπλώσω.
8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Sotinolkaa

ΒΛΕΠΩ  ΠΩΣ ΣΤΗΝ  ΑΡΧΗ  ΤΟ  ΠΕΙΡΑΤΕ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΨΑΤΕ.... ΤΙΠΟΤΑ  ΔΕ  ΧΕΡΟ  ΜΙΑ  ΑΠΛΗ..  ΕΡΩΤΗΣΕΙ  ΕΚΑΝΑ. ΝΑ ΔΩ  ΤΗ ΓΝΩΜΗΣΑΣ.... ΟΚ..... :arrow:  :arrow:

kap

Αστά αφτα και λέγε τι ξέρεις, αϊντε γιατι θα φέρω και λάμπα  :lol:

Sotinolkaa

Παράθεση από: "kap"Αστά αφτα και λέγε τι ξέρεις, αϊντε γιατι θα φέρω και λάμπα  :lol:
τι  λαμπα  κοσταντινε....φθωριου........η  προβολεα

kap

προβολέα για την ανάκριση :lol:

Anonymous

Δεν χρειάζεται προβολέα ο Νολκα

Άμα του κόψεις το Λαδάκι τα μολογάει όλα

Χαρτί και παλαμάρι

]συνεννοούνται εκ των πρότερων να εφαρμόσουν βλαπτική ή μειωτική ταχτική έναντι σε άλλους[/b]
τότε με αυτό τον ορισμό ως βάση, εγώ δεν έχω αντιληφτεί κάτι τέτοιο να υπάρχει, προς το παρόν.

Σίγουρα υπάρχουν συμπάθειες όπως και αντιπάθειες......
Σίγουρα υπάρχουν προτιμήσεις και ταιριάσματα.......

[size=9](βρε Νόλκα σταμάτα πια να μου κάνεις πριβέ στο chat room ότι και να γίνεις και Μέγας Όπερ δεν σου κάθομαι γμτ....
δεν ταιριάζουμε σου λεω.... πάρε το απόφαση)
[/size]

Ανθρώπινο και απόλυτα φυσιολογικό αυτό σε μια ανθρώπινη κοινωνία, αλλά από αυτό μέχρι, να φτάσουμε να δαιμονοποιούμε τις επιλογές και τις προτιμήσεις του καθενός, υπάρχει τεράστια απόσταση,..... έτσι νομίζω τουλάχιστον εγώ

balland

*balland παιρνει τον στελιο,τον βαλλαντιο κ τον τσογλανο
κ οργανωνει κλικα με σκοπο να ριξει τον KostasD33
απο τον θοκο του..κ οπως ειπε ο πανμεγιστος χλαπατσας

Pappas10

Εγώ πάντως ανήκω σίγουρα στην Κλίκα των ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ οπαδών. Σ' αυτή την κλίκα δεν χωράνε:

Η Γαυρίνα (που την συμπαθώ πολύ αλλά...)
Ο Σοτινόλκας (που είναι και συνουσιάζω τα παιδιά αλλά...)
Ο Κώστας Ντι 33 (που είναι απ' τα πλέον σεβαστά σ' εμένα άτομα αλλά...)
Ο Πάνος (που μπορεί να κάνω τους καλύτερους λεκτικούς διαξιφισμούς αλλά...)
Οι Γιώργος (Που του χρωστάω το ότι έφτασα σπίτι εκείνο το βράδυ αλλά...)
Η Κουπέ (που την αγαπάω πολύ αλλά.... )
Η Κούρια (που είναι.... ναι μεν αλλά...)

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ - ΠΙΣΤΟΙ (έτσι όπως πάμε θα μείνουμε 3εις κι ο κούκος... τέλος πάντων) ΦΩΝΑΖΟΥΝ... ΕΛΛΑΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν νομίζω ότι αυτή η κλίκα σχετίζεται με το α33 πάντως. Ήμουν εκεί πριν το α33.

Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ με τα παιδιά που ανέφεραν ότι ανεξάρτητα με τις συμπάθειες ή αντιπάθειες κάποιων, κλίκα, με την έννοια της ομαδοποιημένης αντιπαλότητας, δεν υπάρχουν στο α33. Γι' αυτό άλλωστε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Enia

ε, κι εγώ που δεν κρατιέμαι, θα το ξαναπώ! :

λαλαλαλαλαλα... πολύ μ'αρέσει που είμαστε μια μεγάλη χαρούμενη οικογένεια... λαλαλλαλα

φτου φτου φτου σκόρδα!!!

*Ενια μοιράζει θαλασσιά ματόχαντρα...

( Πριζόναααα! Θυμίσου να πάρουμε κι έναν προβολέα όταν ξαναπάμε για ανεφοδιασμό!!!  :twisted: μουαχαχα! )

fmas

Εγώ ανήκω στην κλίκα των απανταχού σκουλικίων οπότε είμαι ολομόναχος να πω????????? Αλλά άσχετη η κλίκα με το α33 που το θεωρώ μία μεγάλη ΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΑ...........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Sotinolkaa

Παράθεση από: "KostasD33"Δεν χρειάζεται προβολέα ο Νολκα

Άμα του κόψεις το Λαδάκι τα μολογάει όλα

Χαρτί και παλαμάρι

]συνεννοούνται εκ των πρότερων να εφαρμόσουν βλαπτική ή μειωτική ταχτική έναντι σε άλλους[/b]
τότε με αυτό τον ορισμό ως βάση, εγώ δεν έχω αντιληφτεί κάτι τέτοιο να υπάρχει, προς το παρόν.

Σίγουρα υπάρχουν συμπάθειες όπως και αντιπάθειες......
Σίγουρα υπάρχουν προτιμήσεις και ταιριάσματα.......

[size=9](βρε Νόλκα σταμάτα πια να μου κάνεις πριβέ στο chat room ότι και να γίνεις και Μέγας Όπερ δεν σου κάθομαι γμτ....
δεν ταιριάζουμε σου λεω.... πάρε το απόφαση)
[/size]

Ανθρώπινο και απόλυτα φυσιολογικό αυτό σε μια ανθρώπινη κοινωνία, αλλά από αυτό μέχρι, να φτάσουμε να δαιμονοποιούμε τις επιλογές και τις προτιμήσεις του καθενός, υπάρχει τεράστια απόσταση,..... έτσι νομίζω τουλάχιστον εγώ
kala  kosta  pou tha  paei  tha  se  psiso....................... :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"ε, κι εγώ που δεν κρατιέμαι, θα το ξαναπώ! :

λαλαλαλαλαλα... πολύ μ'αρέσει που είμαστε μια μεγάλη χαρούμενη οικογένεια... λαλαλλαλα

φτου φτου φτου σκόρδα!!!

*Ενια μοιράζει θαλασσιά ματόχαντρα...

( Πριζόναααα! Θυμίσου να πάρουμε κι έναν προβολέα όταν ξαναπάμε για ανεφοδιασμό!!!  :twisted: μουαχαχα! )

*PoiSoN_GiRL κανει λιστα για ψωνια ]

- καινουριο τσοκαρο (μιας και το παλιο εχει χρησιμοποιηθει πολυ στον ακατανομαστο)

- σκορδα (να μην μας ματιαζουνε)

- χαρτομαντηλα (να σκουπιζομαστε οταν φτυνομαστε για να μην μας ματιαζουνε)

- προβολεας (να βασανισουμε τα θυματα μας πριν χρησιμοποιησουμε το τσοκαρο)

- mule ( ειπαμε καλο το τσοκαρο .. αλλα εχει φορεθει πολυ βρε παιδι μου.. )

- σοκολατες σε οικογενειακη συσκευασια ( ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! )

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Enia

χαχΑχαΧαχΑΧαχαΧαχααΧΑΧΑΑΧΑχΑΧαΑΑαΑ

Μπράβο βρε ποϊζονάκι μου οργανωτικό!!!  :D Σωστηηη!  :roll:

558 Επισκέπτες, 0 Χρήστες