Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 968
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 875
  • Total: 875

TI ΣΑΣ ΦΚΙΑΧΝΕΙ..........

Ξεκίνησε από Evitaki, Μαΐου 25, 2005, 01:27:09 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΤΕ???????????

balland

εχμμμμμ :oops:  να με ξυπνανε με φιλια κ αλλα πονηρα...

Evitaki

ωραιο ξυπνημααα :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΤΕ???????????
EMENA  ME FTIAXNI  TO  MWRO   MOY.............OTAN  TO BLEPO

Evitaki

δεν ρωταω ποιο ειναι το μωρο σου γιατι παλι δεν θα μου πεις :P  :P  :P  :P

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"δεν ρωταω ποιο ειναι το μωρο σου γιατι παλι δεν θα μου πεις :P  :P  :P  :P
polu  periergei den  eisai  esy  :lol:  :lol:

Evitaki

οχι περισσοτερο απο σενα παντως.........αποδεδειγμενα :P  :P  :P  :P

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"οχι περισσοτερο απο σενα παντως.........αποδεδειγμενα :P  :P  :P  :P
:lol:  :lol:  :lol:  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  kalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evitaki

οχι αμα ηθελες ας ελεγες τπτ
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχ :shaking:  :shaking:  :shaking:  :shaking:  :shaking:  :shaking:  :shaking:

Enia

Να έχει προηγηθεί ένα (ίσως κουραστικό, αλλά) ωραίο βράδυ με καλή παρέα... Σίγουρα θα είναι η πρώτη μου σκέψη  :)

Να ξυπνάω αγχωμένη πως πρέπει να ετοιμαστώ για δουλειά και να συνειδητοποιώ με ανακούφιση πως είναι πρωί Κυριακής ή αργία...

Να έχω κάτι να προσμένω εκείνη τη μέρα (συνάντηση, βόλτα, ψώνια, ταξίδι...)

Ένα αγαπημένο ανεβαστίκό τραγούδι στο ράδιο (που το αφήνω πάντα ανοιχτό όλη νύχτα)...

Το άπλετο φως του ήλιου στο δωμάτιο - σημάδι μιας ζεστής και ηλιόλουστης μέρας...

Το πρώτο πράγμα που ακούω όταν ξυπνάω να είναι το κύμα της θάλασσας και οι ξένοιαστες φωνές των λουόμενων... (κοινώς να είμαι διακοπές στην Κίμωλο!)

Να με ξυπνήσει με ένα του μήνυμα στο κινητό, η ακόμα καλύτερα να μου τηλεφωνήσει...

(Ή ακόμα καλύτερα..!) Να είναι δίπλα μου και να μου ψιθυρίσει αγουροξυπνημένος: 'Καλημέρα μωρό μου...' (αχ βαχ...)  :oops:

Και φυσικά ένα γλυκό φιλί κι ένα καλό μασαζάκι  :!:  πάντα με φτιάχνει...! ;)

:)

Anonymous

to proi de xreiazetai kai tipota idiaitero xypnao ftiagmenos lol
(ts ts ts ormones)
loipon gia na sobareytoume kai ligo
maresei na xekinaei h mera me hlio kai apleto fos
na sigoxypnao xalara kai prin anoixo ta matia mou , mia oraia yparxh dipla mou na anebenei kai na arxizei thn ippasia....!!!!!(gkouxou gkouxou nomizo egina safhs)
meta ena oraio proino kai kafedaki
meta h mera pos na mhn paei kala

Pappas10

Ο.... Καφές και το πρώτο τσιγάρο τις καθημερινές. Ο Καφές, το πρώτο τσιγάρο και η ανάγνωση της Αθλητικής Εφημερίδας "DERBY" το Σαββατοκύριακο.  :P

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

τις καθημερινες, σχεδον τιποτα δεν ειναι ικανο να μου φτιαξει τη διαθεση.....( :evil: λογω γραφειου.....)
τα σ/κ, η πρωινη βολτα με τον ερμη στην παραλια του φαληρου, η θαλασσα, ο ηλιος.....
μα πανω απ ολα το ακουσμα των κυμματων που σκανε στην ακροθαλασσια του αργολικου κολπου, τα καλοκαιρινα σ/κ και στις διακοπες..που αλλου? στο ναυπλιο!

moon-fairy

ena xamogelo, ena tragoudi, ena mhnyma, mia agkalia, ena fili...
 :P  kalhmera

Evitaki

to na mhn agxwnomai kathe prwi k na prolabainw na bazw ta papoytsia moy sto spiti k oxi mesa sto asanser h mesa sto aytokinhto......k fysika ena glyko ksypnhma den tha me xaloyse katholoy :P  :P  :P  :P

875 Επισκέπτες, 0 Χρήστες