Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 517
  • Total: 517

OLa aUTa pOU Den EipA ..

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μαΐου 25, 2005, 06:37:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

αχου .. Λιλακι μου μην κλαις ..  :cry:
Ξερεις ποσο πολυ θελω να ερθω .. (ειδικα τωρα ακομη περισσοτερο) αλλα μαλλον ειναι αδυνατο τη συγκεκριμενη περιοδο ..  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχου .. Λιλακι μου μην κλαις ..  :cry:
Ξερεις ποσο πολυ θελω να ερθω .. (ειδικα τωρα ακομη περισσοτερο) αλλα μαλλον ειναι αδυνατο τη συγκεκριμενη περιοδο ..  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
αντε ξουτ ξουτ ξουτ!!!!! μη σε κραταμε!!!!!!!!

Enia

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχου .. Λιλακι μου μην κλαις ..  :cry:
αντε ξουτ ξουτ ξουτ!!!!! μη σε κραταμε!!!!!!!!

εσύ μην χαίρεσαι και δεν γλιτώνεις!!! έχει κι εδώ ίντερνετ!!!  :twisted:

PoiSoN_GiRL

χαχαχα ! ετσι !  :wink:
ασε το χειροτερο .. αν ειμαστε και οι τρεις μαζι .. αντε να μας αντιμετωπισεις μετα κακομοιρη μου !! θα τρεχεις και δεν θα φτανεις !!  :P

Anonymous

Μην αποκαλύπτεται τι έχει και τι δεν έχει εκεί που θα πάμε!!
Θα πάρει την τσοκαριά του και δεν θα το καταλάβει~ ]

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL κανει σους ...  :silent:  :pirat:  :mrgreen:  (χεχεχεχε! τωρα θα δεις !! δεν θα ξερεις απο που σου ηρθε ...  :twisted: )

Anonymous

PoiSoN_GiRL

... Δεν προλαβα ποτε να σου πω ποσο υπεροχος ανθρωπος εισαι ... (ευχομαι καποια στιγμη να καταφερω να σου το πω ...)  :roll:

Enia

Έχω πολλά ακόμα που δεν μπόρεσα να πω... Είτε δεν βρήκα το θάρρος να τα ξεστομίσω, είτε δεν βρήκα την κατάλληλη στιγμή... Και τώρα πια ίσως δεν τα πω ποτέ πια...
Έχει όμως πλέον καμμία σημασία?... Δεν ξερω...
 :roll:  :cry:

Anonymous

Λιλούκα μου γιατί δεν τα λες τώρα ?
Ποτέ δεν είναι αργά... ]

Enia

Τώρα δε μπορώ...  :roll: Καλύτερα από κοντά...  :oops:

Εδώ, όπως λέει και ο gb.. [size=9]σσσσσ... μας παρακολουθούνε...!!![/size]

:wink:

kodikas

Mon ami..

Ήθελες να του πεις να μην βιαστεί, αν νιώσει ότι κάποιες φορές βαριέται .
Έστω και αφόρητα.
Μπορεί να είχε την αίσθηση ότι κάνετε τις ίδιες συζητήσεις, (ή ότι δεν συζητάτε καθόλου), ότι είχες πάψει να τον εκπλήττεις, ότι τα πάντα έγιναν προβλέψιμα, ότι δεν την ψάχνεις όσο αυτός, ότι ασχολείσαι με πράγματα που  απεχθάνεται.
Όμως η ρουτίνα και η συνήθεια σε μια σχέση είναι φυσιολογική. Δημιουργεί ένα είδος οικειότητας με τον άλλο, άρα και ένα δέσιμο.
Και κανείς δεν είναι ανεξάντλητος.

Ήθελες να του πεις να μην βιαστεί, όταν δει ότι προβάλει σε σένα τις επιθυμίες του, περιμένοντας να τις καλύψεις για λογαριασμό του.
Δεν είσαι  πακέτο προσφορών. Αν υπάρχουν πέντε πράγματα που του αρέσουν πάνω σου, θα υπάρχουν κι άλλα τόσα που θα του σπάνε τα νεύρα.
Ότι οι αντοχές σου στους καυγάδες σας, δείχνουν πάθος και ένα βαθύτερο ενδιαφέρον. Ένα πάθος που είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί στη ζωή και που μετά απ’ αυτό , όλα σου φαίνονται λίγα..  

Ήθελες να του πεις να μην συγκρίνει την σχέση σας με τον πρώτο καιρό.
Να λάβει υπόψη του ότι ο ενθουσιασμός του μυθικού πρώτου καιρού έχει μετουσιωθεί σε ουσιαστικότερα και απείρως βαθύτερα αισθήματα.
Και οι αισθηματικοί δεσμοί είναι πολύ πιο ισχυροί.

Ήθελες να του πεις ότι τον έρωτα δεν τον μετράνε με τις γκόμενες που βγαίνεις ή που φιλιέσαι, αλλά με το με πόσες φορές ένιωσες αυτά τα σκιρτήματα στο στομάχι.
Με το με πόσες φορές ένιωσες ότι θέλεις να ξυπνάς κάθε πρωί με την σκέψη κάποιου και να κοιμάσαι τα βράδια με την ίδια σκέψη.

Ήθελες να του πεις να μην βιαστεί να πάρει ριζικές αποφάσεις.
Να μην βιαστεί να τραβήξει την σχέση σας από την πρίζα, αν νιώθει ότι ο χωρισμός σας θα τον πονέσει κι αυτόν, έστω και λίγο.

Δεν πρόλαβες όμως.

Τώρα σε επισκέπτεται στον ύπνο σου και συ ξυπνάς κομμάτια με άπειρα γιατί να στριφογυρίζουν στο μυαλό σου..
Γιατί να σε επισκεφτεί, γιατί σου στοιχειώνει τα όνειρα, γιατί δεν σε αφήνει να ζήσεις ελεύθερα;
Κουνάς το κεφάλι να τινάξεις τις σκέψεις, κρύβεσαι κάμποσο καιρό στο δωμάτιο..
Κοιμάσαι με την ελπίδα πως όταν ξυπνήσεις… μπορεί και να έχει φύγει.
Μα κάποια φορά που θα ξυπνήσεις… θα έχει φύγει.

isabella

*zen*

Παράθεση από: "kodikas"Mon ami..

Ήθελες να του πεις να μην βιαστεί, αν νιώσει ότι κάποιες φορές βαριέται .
Έστω και αφόρητα.
Μπορεί να είχε την αίσθηση ότι κάνετε τις ίδιες συζητήσεις, (ή ότι δεν συζητάτε καθόλου), ότι είχες πάψει να τον εκπλήττεις, ότι τα πάντα έγιναν προβλέψιμα, ότι δεν την ψάχνεις όσο αυτός, ότι ασχολείσαι με πράγματα που  απεχθάνεται.
Όμως η ρουτίνα και η συνήθεια σε μια σχέση είναι φυσιολογική. Δημιουργεί ένα είδος οικειότητας με τον άλλο, άρα και ένα δέσιμο.
Και κανείς δεν είναι ανεξάντλητος.

Ήθελες να του πεις να μην βιαστεί, όταν δει ότι προβάλει σε σένα τις επιθυμίες του, περιμένοντας να τις καλύψεις για λογαριασμό του.
Δεν είσαι  πακέτο προσφορών. Αν υπάρχουν πέντε πράγματα που του αρέσουν πάνω σου, θα υπάρχουν κι άλλα τόσα που θα του σπάνε τα νεύρα.
Ότι οι αντοχές σου στους καυγάδες σας, δείχνουν πάθος και ένα βαθύτερο ενδιαφέρον. Ένα πάθος που είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί στη ζωή και που μετά απ’ αυτό , όλα σου φαίνονται λίγα..  

Ήθελες να του πεις να μην συγκρίνει την σχέση σας με τον πρώτο καιρό.
Να λάβει υπόψη του ότι ο ενθουσιασμός του μυθικού πρώτου καιρού έχει μετουσιωθεί σε ουσιαστικότερα και απείρως βαθύτερα αισθήματα.
Και οι αισθηματικοί δεσμοί είναι πολύ πιο ισχυροί.

Ήθελες να του πεις ότι τον έρωτα δεν τον μετράνε με τις γκόμενες που βγαίνεις ή που φιλιέσαι, αλλά με το με πόσες φορές ένιωσες αυτά τα σκιρτήματα στο στομάχι.
Με το με πόσες φορές ένιωσες ότι θέλεις να ξυπνάς κάθε πρωί με την σκέψη κάποιου και να κοιμάσαι τα βράδια με την ίδια σκέψη.

Ήθελες να του πεις να μην βιαστεί να πάρει ριζικές αποφάσεις.
Να μην βιαστεί να τραβήξει την σχέση σας από την πρίζα, αν νιώθει ότι ο χωρισμός σας θα τον πονέσει κι αυτόν, έστω και λίγο.

Δεν πρόλαβες όμως.

Τώρα σε επισκέπτεται στον ύπνο σου και συ ξυπνάς κομμάτια με άπειρα γιατί να στριφογυρίζουν στο μυαλό σου..
Γιατί να σε επισκεφτεί, γιατί σου στοιχειώνει τα όνειρα, γιατί δεν σε αφήνει να ζήσεις ελεύθερα;
Κουνάς το κεφάλι να τινάξεις τις σκέψεις, κρύβεσαι κάμποσο καιρό στο δωμάτιο..
Κοιμάσαι με την ελπίδα πως όταν ξυπνήσεις… μπορεί και να έχει φύγει.
Μα κάποια φορά που θα ξυπνήσεις… θα έχει φύγει.
kodika με συγκινησες πολυ......

HORHE

ολα αυτα που δεν ειδες φευγοντας(τα δακρυα)
ολα αυτα που δεν εκανα αλλα ηθελα(τα φιλια)
ολα αυτα που ενιωσα  αλλα δεν στα εδειξα (αισθηματα)
ολα αυτα που εχασα αλλα δεν καταλαβες (ψυχη μου,μυαλο μου)
ολα αυτα  και αλλα τοσα θα μεινουν μεσα μου...
ολα οσα ηθελα,ολα οσα θελησα,ολα οσα αγγιξα ολα εμειναν μεσα μου...
για τιποτα δεν μετανοιωνω ομως..
γιατι αν μετανοιωσω θα προδωσω εμενα που θελησα εσενα...
αλλα ο ιδιος ουρανος που ηταν εχτες θα ειναι και αυριο...
τα ιδια αστερια θα ειναι εκει..
ιδιος ανθρωπος δεν θα ειμαι ποτε ξανα ομως..
ενας νεος χτυπος μπορει να γεννηθει
μια καινουργια ψυχη δεν γινεται...

517 Επισκέπτες, 0 Χρήστες