Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 566
  • Total: 566

OLa aUTa pOU Den EipA ..

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μαΐου 25, 2005, 06:37:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

βρε ζωντοβολακι μην εισαι απολυτος ! ενταξει δεν λεω να εχετε φαει τα μουστακια σας και να μην θελεις να τον ξαναδεις .. τοτε παω πασσο ! Κι αν τυχει και τον πετυχεις στο δρομο του ριχνεις κι ενα σιχτιρισμα και βγαζεις τα απωθημενα σου (λολ) αλλα αν οντως ηταν καποιος ανθρωπος που αξιζε , γιατι να μην εχεις μια δευτερη ευκαιρια να δωσεις τις εξηγησεις σου ?
(προσοχη : δεν αναφερομαι μονο σε ερωτικη σχεση , μιλαω για παντος ειδους σχεσεις ! φιλικες - ερωτικες - συναδελφικες κλπ)
Ισως επειδη εγω σαν ανθρωπος θελω να ξεκαθαριζω παντα τα πραγματα να αντιδρω ετσι .. παντως πιστεψε με ειναι λυτρωτικο !! Τα λες και εχεις και την συνειδηση σου ησυχη !  :P

φιλικα ,
Η σουρουκλεμε ! (λοοοοοοοολ)  :P

Anonymous

Διοτι αγαπητη μου σουρουκλεμε αν παψει καποιος να ειναι διπλα σου παει να πει οτι δεν αξιζες και δεν αξιζε να ειναι διπλα σου, οποια σχεση και ειναι αυτη. Οποτε γιατι να ριξεις σιχτηριασμα???
Ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει και αν δεν εχεις αυτον/ην διπλα σου παει να πει οτι δεν του αξιζες, δε σου αξιζε κτλ.....

PoiSoN_GiRL

αντε καλα .. δεν προλαβαινω να διαφωνησω γιατι εχουμε επισκεψεις στην κουζινα ... (εχει ξαπλωσει ενα κοτοπουλο στο τραπεζι με κατι πατατουμπες διπλα και μου φωναζουνε ''φαεεεε μας - φαεεεεε μας'' και δεν λεει να τους στησω ... καταλαβαινεις πιστευω .. ειναι δυσκολη η θεση μου ...)
θα επανελθω ομως !! σμουτςςςςς για την ωρα !  :lol:

Anonymous

(Αχουτο ειναι φαγανο μωλε μωλε)

PoiSoN_GiRL

ναι ναι ! ειναι κι απαυτο λιγουλακι !! ειμαι και στην αναπτυξη , μην το ξεχνας αυτο !!  :wink:

Anonymous

Ναι ναι, θα γινεις 4 μετρα, το καταλαβα....

PoiSoN_GiRL

ε κοψε κατι κι εσυ .. υπερβολικος εισαι ωρες ωρες .. και το 1.80 (σε υψος παντα) καλο μου ακουγεται !!  :P

Enia

φιλενάδα, κόψε κάτι! 1.80 εσύ, 1.80++ ο πατέρας του παιδιού σου (γιατί πιο κοντό δεν δεχόμεθα, να μπορείς να βάλεις κι ένα τακούνι να κυκλοφορήσεις σαν κυρία!) δεν θα βγάλετε παιδί, τον φασούλα θα βγάλετε!!!  :P :P :P
ρώτα κι εμένα που τον ξέρω τον καημό της ψηλής γυναικός...  :roll:

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχαχα ! καλα τα λες ψιψινακι !! εχεις δικιο ! αραζω στο 1.65 μου λοιπον και ο μηνας εχει 9 !!  :wink:  :wink:

Enia

δεν σου κάνει καλό η άδεια ζουζούνι, έχασες τις μέρες!! :P αύριο έχουμε εννιά, σήμερα έχουμε οχτώ και εχτές είχαμε εφτά!! (όπως θα σου έλεγε και το μωρό μου 'Μπeρδεύτηκες Δήμητρα!!!' :P:D;))

PoiSoN_GiRL

xaxaxaxa ! Βρε λες να με πειραζει το καλοκαιρι ?? Λες (ακομη χειροτερα) να ειμαι αλλεργικη στην αδεια ?? JESUS !!!  :shock:  :shock:  Ειμαι απροσαρμοστο τελικα !! Τελικα ο μηνας εχει 9 αυριο ?? (Πανσεληνο ποτε εχουμε παρεπιπτοντως ??) Να μου φιλησεις το μωρο σου φιλεναδα μου !!!!

Υ.Γ. Αυτο που λατρευω σε εμενα (ψωνιο κετςςς !!) ειναι οτι ξεκιναω ενα θεμα και καταληγω να μιλαω παλι εκτος θεματος !! χαχαχαχαχα ! (τα ειπα και ολα μαζεμενα σημερα !)  :roll:

Anonymous

(καποιος ειναι εκτος θεματος????)

Evitaki

επειδη εγω οπως παντα μπερδευτηκα.........
ποιο ειναι το θεμα?

παλι με αποσυντονισατε :?  :?  :?  :?  :?

PoiSoN_GiRL

[size=24]Ολα αυτα που δεν ειπα .. [/size]

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"[size=24]Ολα αυτα που δεν ειπα .. [/size]
Ε πες τα να ησυχασουμε ντεεεεεεεεεεεεεεε
ωχουυυυυυυυυυυ :P

566 Επισκέπτες, 0 Χρήστες