Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 697
  • Total: 697

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμμ ... αυτα ειναι Πανουλη μου !! Ριχνεις αδεια για να πιασεις γεματα ! Μονος του καρφωθηκε ο νεαρος ! αστακουμπι μου δεν εννοουσα τον freak αλλα τον KostasD33 !!! Τωρα μονος σου με βαζεις σε νεες σκεψεις περι συνωμοσιας !!
Καλη επιτυχια (αν και δεν θα σου χρειαστει!)
και ευχομαι ολα να πανε καλα (αντε εχω να γινω και μανα λεμε.. πολυ το καθυστερεις  :evil: )
φιλακια πολλα και καλη συνεχεια στο διαβασμα !!  :wink:  :wink:

egw to mono pou exw na dhlwsw einai oti ola einai ypo elegxo. kserei aytos ti leei. apla apo to agxos karfw8hke. sfyri kalei drepani........drepani akouei?

dear σφυρι , το δρεπανι μαλλον δεν ακουει σημερα γιατι λιωνει στο διαβασμα (θελω να πιστευω δηλαδη !!) εχει exams αυριο ..  :?
απο αυριο θα ειναι και παλι μαχιμος !!  :wink:

PoiSoN_GiRL

Πανουλη καλημερα ! Η κουμπαρια σε περιπτωση επανασυνδεσης ισχυει !! Κανονιστηκε απο τωρα !! φιλακια πολλα πολλα !  :lol:  :lol:

LaStDrIvE

pali kala pou bikaaaaaaaaa gia ligo kai me iremisate... oxouuuuuuuuuu den borw alla..6 xronia exetasis:((....

enia ame ame... ama einai na kanoume kai kana baxalo sto londino erxomai!!! 18 iouniou isos katebw londino gia ena Live sto Astoria....

Drepani sfiri... akous akous???? 1 2 1 2 do you copy!?!?!?!... i poison-girl mou fenete gia asfalitisa...mas fakelwnei kargaaaaaaaaa:P

axa! i Poison etoimazei mistiko meeting kai giafto me psareve na dw ti pezei... vre ti pathame bradiatika!!! AXaxaxAXax... pali kala pou prolaba kai ekana to 1-0 ...axaxaxaxax

afta gia tin wra... kalimeres kalimeres!!!!

LaStDrIvE  - R.I.P

PoiSoN_GiRL

Βρε αλητακι δεν διαβαζεις ????  :shock:  :shock:
Ενα σου λεω .. εναααααααααα .. ειμαι τρελη για σενααααααα (λαλα λαλα λααλλαλαααα) κανονισε να μου πεις οτι η παραμονη σου εκει παιρνει παραταση .. ξερεις μετα τις συνεπειες .. δεν λεω κουβεντα παραπανω ...  :twisted:  :twisted:

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"minoraki μου γλυκο εδω ειμαι !!!!!!! κι εμενα μου ελειψε η πρωινη μας επαφη αλλα στο γραφειο δεν εχω πια συνδεση και δεν μπορω να μπω  :cry:
Οσο για το αν ειμαι τυχερη , εχεις δικιο φιλεναδα μου ! Και δεν ειμαι μονο γιαυτο τυχερη , ειμαι τυχερη γιατι ο Αλεξανδρος ειναι ενας σπανιος (στην κυριολεξια) ανθρωπος που ξερει να αγαπαει δυνατα !
Δεν σου κρυβω οτι το ερωτικο στοιχειο συνεχιζει να υπαρχει (τα εχω βγαλει ολα στη φορα ή μου φαινεται? Πανουληηηηη εσυ να τα βλεπεις αυτα που πιστευες οτι δεν θα πω κουβεντα !! Δεν σε δικαιωσα αυτη τη φορα χιχιχιχι!) αλλα υπαρχει και μεγαλη αγαπη μεταξυ μας !
Κι αυτο το καταφεραμε γιατι πιστευω οτι και οι δυο μας ειμασταν ειλικρινεις απο την αρχη ως το τελος. Χαιρομαι που αυτος ο ανθρωπος υπαρχει στη ζωη μου και ειναι παντα κοντα μου και στα καλα και στα δυσκολα!
.. και που ξερεις .. μπορει και να καταλληξουμε και παλι μαζι !! (δεν ηταν δηλωση αυτο !) Παρα το οτι υποστηριζω οτι σε σχεση δεν ξαναγυριζω ποτε μα ποτε .. στην συγκεκριμενη σχεση .. ΝΑΙ θα ξαναγυριζα !  :lol:

φιλακια πολλα πολλα μικρο μου minoraki και ευχομαι ειλικρινα να τα πουμε κι απο κοντα συντομα ! να μου προσεχεις και να εισαι καλα  :wink:  :wink:
:D  :D  :D  αχαααααααααα....αφου τον λενε αλεξανδρο δεν θα μπορουσε ποτε να εινα ικατι διαφορετικο απο αυτο που λες πιο πανω! και πραγματικα ευχομαι να εισαστε και παλι μαζι, γιατι αξιζει να ξαναπροσπαθησετε! και ειναι αυτο που λεμε παντοτε : ποτε μη λες ποτε! (υπαρχει και η ομοτιτλη ταινια του james bond  :D  :D )! και ποιζονακι μου, ελπιζω να συναντηθουμε το συντομοτερο δυνατον.....αντε ντε κανονισε το! φιλια πολλα! και να εισαι παντοτε τοσο αυθορμητη και χαρουμενη!
υ.γ. αλεξανδρε....τι περιμενεις?  :roll:  :roll:  :roll: ενας αλεξανδρος κοβει τους γορδιους δεσμους με το σπαθι του!

PoiSoN_GiRL

μπραβο βρε minoraki μου ! Πες του ταααααααα ! που πηγε και ξενιτευτηκε και με αφησε στους πεντε δρομους !!! Αντε μην σαλταρω αποτομα και παρω το πρωτο αεροπλανο και φυγω και μην την ειδατε .. (Αλεξανδρε αυτο ηταν απειλη και ξερεις πολυ καλα ποσο ευκολο ειναι να γινει και πραγματικοτητα !)
minoraki μου μολις ξελασκαρω λιγο απο το πηξιμο σου υποσχομαι να βρεθουμε οπως + δηποτε !! Μου ελειψες μικρη μου ζουζουνιτσα ! πολλα πολλα φιλακια και σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σου ! να εισαι καλα κουκλιτσα μου !  :lol:

LaStDrIvE

kati pire to mati mu gia gordio desmo...egw den ta bazw mazi tis... alla tin prokalw:P...exmmm olo egw erxomai ellada...ela kai esy mia fora uk:))))))))))))..minoraki min mu tin exagriwneis....ixixixixix

ase epiasa tin apeili... anti na pei kana paratsoukli.. kana glykologo...arxise tin protasi me to "alexandre"..... san na gialisan kai ta dio tis matia:))

minoraki afto ti sxesi exei?: "αφου τον λενε αλεξανδρο δεν θα μπορουσε ποτε να εινα ικατι διαφορετικο απο αυτο που λες πιο πανω" ... les na to exei to onoma kai na psaxw gia kamia alexandra?:P:P:P:P:P:P

sas filw...
LaStDrIvE R.I.P (ReSt In PoIsOn-GiRL)   :*****

freak

Παράθεση από: "LaStDrIvE"pali kala pou bikaaaaaaaaa gia ligo kai me iremisate... oxouuuuuuuuuu den borw alla..6 xronia exetasis:((....

enia ame ame... ama einai na kanoume kai kana baxalo sto londino erxomai!!! 18 iouniou isos katebw londino gia ena Live sto Astoria....

Drepani sfiri... akous akous???? 1 2 1 2 do you copy!?!?!?!... i poison-girl mou fenete gia asfalitisa...mas fakelwnei kargaaaaaaaaa:P

axa! i Poison etoimazei mistiko meeting kai giafto me psareve na dw ti pezei... vre ti pathame bradiatika!!! AXaxaxAXax... pali kala pou prolaba kai ekana to 1-0 ...axaxaxaxax

afta gia tin wra... kalimeres kalimeres!!!!

LaStDrIvE  - R.I.P

roger that.

fmas

LaStDrIvE.........

Μα φυσικά εσύ θα πρέπει να έρχεσαι Ελλάδα και όχι το PoiSonaki Αγγλία............. Έτσι κάνουν οι σωστοί και ερωτευμένοι άνθρωποι..................

riaghul

Last Drive..

Sorry, για την επεμβαση...(οχι χειρουργικη.:))

Ηθελα να σου πω..οτι
Τις  πρωην πολεις καλουμενες "Αλεξανδρεια"
τις εχω επισκεφθει...μαλλον..ολες...
poisonaki...δεν ειχε καμμια....
γιαυτο με τη σειρα τους..κατερρευσαν..κι αλλαξαν κι ονοματα...
Και το σπαθι...που ελυσε τον Γορδιο Δεσμο...
σημερα μεταφραζεται σε ΕΡΓΟ, ΔΡΑΣΗ και ΛΟΓΟ..
Τωρα μην ακουσω ποιος θα παρει το αεροπλανο....
τι σημασια εχει αυτο..?
Μονο μην το παρετε κι οι δυο μαζι..(ο ενας απο UΚ..κι ο αλλοας απο GR..)
Για να μη συναντηθειτε στον αερα...
 :)

LaStDrIvE

axaxaxaxax na eiste kala re paiida mu ftiaxate to kefi.... axxx ti exw an pathw etsi kai stenwxwrisw to Poisonaki....

E re sys... olo egw tha katebenw?gia skeftite to kai ligo... enw mporei na erthei uk... kai na eimaste olomonaxoi kai na girisw to pitsiriki se kamia skotia:P

na tin strimoxo se kana kastro... na tin balw se ena mpountroumi... na tin desw me xeiropedessssss....kai meta.... se 9 mines idou o apogonos!!!:))) ALLA na einai kai ligo gothaki vre:))))....

kai tha vgei mia morakla san tin poison...... dio teties ston kosmo... na dw pio tha kerdisi tin kardia tis defteris:))))

Arxizw na kanw Kratisis leme!!!!!!!!!...stilte viografiko..... sto "grigoro stefani", "iptameno koufeto", "koubares-koubaroi en drasi", "o xoros tou kerata" ktl ktl.. xaxaxax

-Ek tis diefthnisews
kalisperes!!!

-Ek tou LaStDrIvE (R.I.P)
 Aggalies sto krouazeroplio mou...:**************

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "riaghul"Last Drive..

Sorry, για την επεμβαση...(οχι χειρουργικη.:))

Ηθελα να σου πω..οτι
Τις  πρωην πολεις καλουμενες "Αλεξανδρεια"
τις εχω επισκεφθει...μαλλον..ολες...
poisonaki...δεν ειχε καμμια....
γιαυτο με τη σειρα τους..κατερρευσαν..κι αλλαξαν κι ονοματα...
Και το σπαθι...που ελυσε τον Γορδιο Δεσμο...
σημερα μεταφραζεται σε ΕΡΓΟ, ΔΡΑΣΗ και ΛΟΓΟ..
Τωρα μην ακουσω ποιος θα παρει το αεροπλανο....
τι σημασια εχει αυτο..?
Μονο μην το παρετε κι οι δυο μαζι..(ο ενας απο UΚ..κι ο αλλοας απο GR..)
Για να μη συναντηθειτε στον αερα...
 :)

χαχαχααχα ! Ρια μου μην σου φανει παραξενο με τα μυαλα που κουβαλαμε να συμβει κι αυτο !! Και οχι τιποτα αλλο .. στη χαρα μας επανω σιγουρα δεν θα το αποκαλυψουμε ο ενας στον αλλον (surpriseeeeeeee i'm here!!) και μας βλεπω να κανουμε κατι αντιστοιχο οπως το ασμα : ''εγω εδω κι εσυ εκει !!'' χαχαχαχα!  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"axaxaxaxax na eiste kala re paiida mu ftiaxate to kefi.... axxx ti exw an pathw etsi kai stenwxwrisw to Poisonaki....

E re sys... olo egw tha katebenw?gia skeftite to kai ligo... enw mporei na erthei uk... kai na eimaste olomonaxoi kai na girisw to pitsiriki se kamia skotia:P

na tin strimoxo se kana kastro... na tin balw se ena mpountroumi... na tin desw me xeiropedessssss....kai meta.... se 9 mines idou o apogonos!!!:))) ALLA na einai kai ligo gothaki vre:))))....

kai tha vgei mia morakla san tin poison...... dio teties ston kosmo... na dw pio tha kerdisi tin kardia tis defteris:))))

Arxizw na kanw Kratisis leme!!!!!!!!!...stilte viografiko..... sto "grigoro stefani", "iptameno koufeto", "koubares-koubaroi en drasi", "o xoros tou kerata" ktl ktl.. xaxaxax

-Ek tis diefthnisews
kalisperes!!!

-Ek tou LaStDrIvE (R.I.P)
 Aggalies sto krouazeroplio mou...:**************

Λοιπον λοιπον .. για να τα βαλουμε σε μια σειρα ! Το στριμωγμα στα καστρα θα ειναι οικειοθελες !! (κατι αντιστοιχο του ''τραβατε με κι ας κλαιω'')
Οσο για τις χειροπεδες ΞΕΧΝΑ το !! ειμαι που ειμαι για δεσιμο .. αμα με δεσεις κιολας ζητω που καηκαμε ! θα με πιασουνε τα νευροσπαστικουπερκινητικα μου συνδρομα και βλεπω το καστρο να υποχωρει κατω απο τα ποδια μας ... (τι ρομαντικο να συλλαβεις στα συντριμια !! χαχαχα)
Οσο για τον απογονο καλο μου Punkaki , θα σου μοιαζει ειπαμε !
απο μενα θα παρει μονο λιγη τρελα και τιποτα παραπανω ! Τα αλλα τα αφηνω σε εσενα  :wink:

R.I.P. (Rest In Punkaki) :***

LaStDrIvE

Sou eipa oti thelw 4 kores na exw... ama su miasoune... tha kanoume tin tixi mas!!!! tha tis pafreftoune kai tpt leftades kai tha kanoume syntaxi xarisameni:PPPPPPPP.... tha pigenoume xeri xeri kai magoura magoura gia rakomelakia:)))

Elatha su balw kai Diorama kai Vnv Nation na akous sto kastro... wraia tha eimai:)))))

Na zisei o mitropolistis alexandrias kai pasis klepias...

LaStDrIvE ReSt In PoIsOnAKi:)))

PoiSoN_GiRL

Βρε αλητακι μου, αν κανουμε κορες και μαλιστα μου μοιασουνε , συνεπαγεται οτι θα κουβαλανε και τα δικα μου μυαλα .. συνεπως θα ειναι κατα του γαμου, αλητοβιες καργα , αντιδραση ακομα πιο καργα, υπερανω χρηματων ... οποτε τις βλεπω να καταληγουν με καποιο Punkaki (σαν εσενα) να πινουν ρακομελακια !! Μην κανεις ονειρα οτι θα αποκατασταθουν και θα ζησουμε ζωη χαρισαμενη !

Υ.Γ. 6 μηνων το πρωτο τους piercing ή να περιμενουμε να κλεισουν χρονο πρωτα ??  :P  :P

697 Επισκέπτες, 0 Χρήστες