Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 720
  • Total: 721
  • Leon

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "Enia":53:  :53:  :53: :D ντακς τώρα!?  8) ουφ, το είπα πια!  :oops: ε μα, μας πρήξατε! :P
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΕΝΙΑ .ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ.ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ/ΟΥΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ.  ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "See_Me"τι? μόνο 1? έγινε ολόκληρο θέμα τόσων σελίδων μόνο για 1 αποκάλυψη? τελικά μόνο λόγια είστε, χωρίς αποδείξεις...  ]
See me    περιμενω και τις δικες σου αποκαλυψεις...καλο βραδυ.   ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΠΕΣΤΑ ΒΡΕ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ.........
BARBY ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΩΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...ΦΙΛΑΚΙΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.   ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "spellbound"μπαρμπι...

πες το μην εχουμε μπλεξει στα ιδια  ]
ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΝΗΡΟ ΘΗΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ....ΦΛΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΘΩΟ ΜΟΥ ΠΛΑΣΜΑ.  ΠΑΝΟΣ

See_Me

Παναγιώτη εγώ δε ξέρω τίποτα, λείπω & καιρό....

barby

jcdenton

Παράθεση από: "See_Me"τι? μόνο 1? έγινε ολόκληρο θέμα τόσων σελίδων μόνο για 1 αποκάλυψη? τελικά μόνο λόγια είστε, χωρίς αποδείξεις...  ]

See_Me υπάρχουν πολλαααααααααααααααααά που θα αποκαληφθούν. Για όλων την γούνα έχω στοιχεία. Απλά τα αρχειοθετώ για να έχουν σειρά. Σε λίγο θα δεις...  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Anonymous

Παράθεση από: "jcdenton"See_Me υπάρχουν πολλαααααααααααααααααά που θα αποκαληφθούν. Για όλων την γούνα έχω στοιχεία. Απλά τα αρχειοθετώ για να έχουν σειρά. Σε λίγο θα δεις...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

'Ωπα !!! Βασίληηηη!!!! Με το μαλακό μόνο εντάξει ???  :wink:

jcdenton

Δεν έχει μαλακό. Όλα ή τίποτα
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Panagiotis

Παράθεση από: "See_Me"Παναγιώτη εγώ δε ξέρω τίποτα, λείπω & καιρό....
Ευκαιρια να ερθεις εδω να μαθεις η να κανεις και να μας πεις και κανενα ``κους κους``.ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "jcdenton"Δεν έχει μαλακό. Όλα ή τίποτα
ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.   ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "barby"
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ΄;ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ;  ΠΑΝΟΣ

spellbound

Παράθεση από: "Panagiotis"
Παράθεση από: "spellbound"μπαρμπι...

πες το μην εχουμε μπλεξει στα ιδια  ]
ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΝΗΡΟ ΘΗΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ....ΦΛΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΘΩΟ ΜΟΥ ΠΛΑΣΜΑ.  ΠΑΝΟΣ

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :tongue:

Panagiotis

Παράθεση από: "gavrina"
Παράθεση από: "jcdenton"See_Me υπάρχουν πολλαααααααααααααααααά που θα αποκαληφθούν. Για όλων την γούνα έχω στοιχεία. Απλά τα αρχειοθετώ για να έχουν σειρά. Σε λίγο θα δεις...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

'Ωπα !!! Βασίληηηη!!!! Με το μαλακό μόνο εντάξει ???  ]  ΓΩΓΩ ΜΟΥ ΑΣΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ...ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ  ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ...ΦΙΛΙΑ    ΠΑΝΟΣ

spellbound

Παράθεση από: "Panagiotis"
Παράθεση από: "gavrina"

'Ωπα !!! Βασίληηηη!!!! Με το μαλακό μόνο εντάξει ???  ]  ΓΩΓΩ ΜΟΥ ΑΣΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ...ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ  ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ...ΦΙΛΙΑ    ΠΑΝΟΣ

Ως μεζεδοεθεια του μεζεδοανηψιου μου... ]

720 Επισκέπτες, 1 Χρήστης