Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 500
  • Total: 500

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Πολλοί ξέρουν και πολλοί θα την πατήσουν. Εγώ, ο μέγας κουτσομπόλης, ο αρχιΤατιάνος (στην θέση της Τατιάνας και της Λαμπίρη) θα τα αποκαλύψω ΟΛΑ και μάλιστα σε κανάλι πανελλαδικής κάλυψης
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Πολλοί ξέρουν και πολλοί θα την πατήσουν. Εγώ, ο μέγας κουτσομπόλης, ο αρχιΤατιάνος (στην θέση της Τατιάνας και της Λαμπίρη) θα τα αποκαλύψω ΟΛΑ και μάλιστα σε κανάλι πανελλαδικής κάλυψης
Ross Perot (1930 - ...)

tristana

Και το λες και ΔΙΣ να το εμπεδώσουμε! Νιώθω περήφανη για τα μεταπτυχιακά σου στο ευγενές άθλημα της λασπολογίας.
Θυμήσου, όμως... τη λασπολογία πολλοί αγάπησαν, τον λασπολόγο κανείς!
 :twisted:  :lol:  :twisted:

jcdenton

Μη στενοχωριέσαι μπουμπουκομαμά μου. Θα τα φορτώσω σε άλλον, -η και θα είμαι καθαρός
Ross Perot (1930 - ...)

minoraki

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΙΩΝ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ
συμπεθερα μου.....και βεβαια θα σε φωναξω.....μαζι θα απολαμβανουμε τα ομορφα κεφαλακια που θα πεφτουν.... :twisted:

kuria

για να κρυβει καποιος τον δεσμο του ή ντρεπεται για τον ερωτικο του συντροφο ή φοβαται το ματιασμα ή παιζει και σε αλλα ταμπλο...

λετε να παει σουμπιτο για τις κακιες κι αυτο;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

Παράθεση από: "kuria"για να κρυβει καποιος τον δεσμο του ή ντρεπεται για τον ερωτικο του συντροφο ή φοβαται το ματιασμα ή παιζει και σε αλλα ταμπλο...

λετε να παει σουμπιτο για τις κακιες κι αυτο;
:D απολαυστικωτατο μαρακι μου....χαχα.....αυτο με το ματιασμα ειναι απαιχτο λεμεεεεεεεεε...οπως αλλωστε και εσυ......

:arrow: οσο για τα "αλλα ταμπλο".....κατι ξερω....βρε κατι ξερω και δεν μπορω να μιλησω....δεν μου επιτρεπεται... :evil:  :evil:

:arrow: και μωρο μου γλυκο....δεν πειραζει βρε εαν και αυτο παει σουμπιτο στις κακιες.....λεγε εσυ.....και εγω θα σιγονταρω....χεχε!!! :evil:  :evil: εγινα και εγω κακια.....

tristana

Ε, ρε κάτι "κακιές" που μας προέκυψαν!

Σιγά τα αίματα, κόρες!!!!!

Εγώ πάλι ούτε ξέρω, ούτε θέλω να μάθω. Πειράζει; Στον ιδικό της κόσμο που λένε.

'Οσο για σένα, μικρέ και χαριτωμένε ΥΙΕ ΜΟΥ, ΥΙΕ ΜΟΥ... αυτά σου μάθαιναν στα κολέγια τόσα χρόνια; Τα δίδακτρα πίσω λέμε!!!  :twisted:

Panagiotis

ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.....ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ...Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΤΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.....ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑ.   ΠΑΝΟΣ

apol

αυτο το θεμα θα γινει αποκαλυπτικο μετα τις 3000 απαντησεις

Foivi63

[size=18]Βλέπω από κουτσομπολιό είστε και οι πρώτοι!!!! Και ειδικά εσύ Πανούλη μου.[/size]

See_Me

Νομίζω ότι τζάμπα γράφουμε & ανεβάζουμε το θέμα...τίποτα δε ξέρει κανείς σας....

δίκιο έχουν όσοι λένε...οι ΜΑΓΚΕΣ δεν υπάρχουν πια  ]

tristana

Αφού ΚΑΡΑΛΟΛΙΣΩ με τον ΑΠ...

Σι Μι, Μάγκας είναι ένας με το κλαρίνο του και το κλαρινομασάζ του!

Teo

Παράθεση από: "tristana"Αφού ΚΑΡΑΛΟΛΙΣΩ με τον ΑΠ...

Σι Μι, Μάγκας είναι ένας με το κλαρίνο του και το κλαρινομασάζ του!

........συγκεντρωσου....... συγκεντρωσου.......!
........αμαν πια βρε παιδι μου ......ακου κλαρινομασαζ......... :twisted:

barby

500 Επισκέπτες, 0 Χρήστες