Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 153
  • Total: 153

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

Παράθεση από: "jcdenton"Αυτά είναι παλιά νέα

γράψε εσύ τότε κάτι νεότερο εξυπνοπούλι  ]

Panagiotis

Παράθεση από: "See_Me"Σας ανακοινώνω ότι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) Ή ΑΛΛΙΩΣ -ΛΕΓΕ ΜΕ SEE_ME- ΈΧΕΙ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ JIMBAR ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΥΡΙΝΑ.

ΟΠΟΙΟΣ/Α ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΖΕΠΕΛΙΝ.

Επίσης ισχύει ότι διαθέτουν και κρυφό φλερτ με το Νίκο 28, μα εκείνος ( ο νίκος) αντιστέκεται στον ερωτικό καταιγισμό που δέχεται!!!

Ορίστε, εγώ ξεκίνησα να τα γράφω....εσείς να δούμε πότε  ]
twra pleon poy ksseskepasthka mporw na to omologhsw....nai exoyme desmo me ton jimbar alla aytos einai ligo anwmalos.ta rixnei sthn gayrina.ti na kanw to omologw....ax oyden krypton ypo thn seeme.[paei to themataki moy.egine oikos antoxhs....]   panos

Nasia9

Συγνώμη..για να καταλάβω..
...άντρας με άντρα...τα'χουν..; ουάου... :lol:

Foivi63

[size=18]ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ (ΠΟΥ ΈΛΕΓΕ ΚΑΙ Η βΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ χαχαχαχα)[/size]

See_Me

Η αντοχή, της αντοχής, την αντοχή, ώ ανοχή  ]

Nikos28

Παράθεση από: "See_Me"Σας ανακοινώνω ότι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) Ή ΑΛΛΙΩΣ -ΛΕΓΕ ΜΕ SEE_ME- ΈΧΕΙ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ JIMBAR ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΥΡΙΝΑ.

ΟΠΟΙΟΣ/Α ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΖΕΠΕΛΙΝ.

Επίσης ισχύει ότι διαθέτουν και κρυφό φλερτ με το Νίκο 28, μα εκείνος ( ο νίκος) αντιστέκεται στον ερωτικό καταιγισμό που δέχεται!!!

Damn! Πάει, αυτό ήταν, αποκαλύφθηκα...

See me, η κατασκοπευτική σου ικανότητα μου θυμίζει το Ζέπελιν των Ολυμπιακών του 2004.

Πάνο, την άλλη φορά πάμε σε άλλο μαγαζί γιατί δε μας βλέπω καλά...
Ζέπελιν όνομα και πράγμα!  :lol:  :lol:  :lol:

Panagiotis

Παράθεση από: "Nikos28"

.....μια ειναι η λυση νικο.οι επομενεσ συναντησεις θα ειναι σε σπηλαια [βλεπε παιανια  του δρου διαβολοσπηλαιο ...κα ]αν και πολυ φοβαμαι φιλε οτι με την see me  που εχουμε μπλεξει ολα ειναι ματαια...πανος

Damn! Πάει, αυτό ήταν, αποκαλύφθηκα...

See me, η κατασκοπευτική σου ικανότητα μου θυμίζει το Ζέπελιν των Ολυμπιακών του 2004.

Πάνο, την άλλη φορά πάμε σε άλλο μαγαζί γιατί δε μας βλέπω καλά...
Ζέπελιν όνομα και πράγμα!  :lol:  :lol:  :lol:

jcdenton

Η Νικολούλη, ο Χαρδαβέλας και ο Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψαν πως η see_me γουστάρει τον Νίκο28, γι' αυτό και τον ξεμπρόστιασε
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Panagiotis

Παράθεση από: "jcdenton"Η Νικολούλη, ο Χαρδαβέλας και ο Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψαν πως η see_me γουστάρει τον Νίκο28, γι' αυτό και τον ξεμπρόστιασε
ενταξει τον νικο 28 το καταλαβαινω οτι τον γουσταρει και τον ξεμπροστιαζει....εμενα γιατι με εβγαλε αφισα;αντε τωρα να βγαλουμε τα ρετσινια.....καλο απογευμα.   πανος

Sotis

ωχ  ωχ  ωχ   καλα  το  καταλαβα  εγω  παει   χαλασε  ο κοσμος ειχαμε  ενα   τετιο  ερωτα   εδω   μεσα  και  δεν  το ξεραμε... :P  :P

Panagiotis

Παράθεση από: "Sotis"ωχ  ωχ  ωχ   καλα  το  καταλαβα  εγω  παει   χαλασε  ο κοσμος ειχαμε  ενα   τετιο  ερωτα   εδω   μεσα  και  δεν  το ξεραμε... :P  :P
ase leyterh kai poy na deis kai sthn synexeia an anoiksoyn oloi to stoma toys ti exei na fanerwthei....kalo brady file.   panos

See_Me

Παράθεση από: "jcdenton"Η Νικολούλη, ο Χαρδαβέλας και ο Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψαν πως η see_me γουστάρει τον Νίκο28, γι' αυτό και τον ξεμπρόστιασε

Σκ@τ@ πηγές έχουν όσοι προανέφερες...άλλος είναι ο μυστικός μου έρωτας & ο ανεκπλήρωτός μου πόθος  ]

(για να γκρεμίσεις μια σχέση, απλά καταστρέφεις αυτόν που σου αρέσει λιγότερο :twisted:  :twisted: )

HORHE

Σας ανακοινώνω ότι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) Ή ΑΛΛΙΩΣ -ΛΕΓΕ ΜΕ SEE_ME- ΈΧΕΙ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ JIMBAR ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΥΡΙΝΑ.

...................
δηλαδη αν καταλαβα καλα... οπανος εχει τον jimmako που θελει την γαυρινα που συναντιουνται στο ζεππελιν για οργια?
κ ιεγω που νομιζα οτι επεσα σε καλα παιδια...φημες...
εδω γινονται σοδομα και γομορα....απαπαπαπαπαπα

Anonymous

Παράθεση από: "HORHE"δηλαδη αν καταλαβα καλα... οπανος εχει τον jimmako που θελει την γαυρινα που συναντιουνται στο ζεππελιν για οργια?
κ ιεγω που νομιζα οτι επεσα σε καλα παιδια...φημες...
εδω γινονται σοδομα και γομορα....απαπαπαπαπαπα

ZoooOOOOrrrrRRRRRRRZZZZZZZZzzzzzzzzzzz
Πρόσεχε μην παρασυρθείς γιατί στο τέλος βλέπω να την πέφτεις στον jimBar και να τπν χάσω μια καικαλή εφόσον με γουστάρει κι' όχι τίποτε άλλο θα στενοχωρηθούν οι Πάνος και Νίκος28 που θα τους χαλάσεις την σχέση τους.

Όπως καταλαβαίνεις,
ΕΣΥ θα είσαι η αιτία που θα δυστυχίσουν και θα μείνουν μόνοι σαν το λεμόνι τόσες ψυχές.  ]

See_Me

Καμιά άλλη αποκάλυψη θα κάμετε? Πάλι με αερολογίες και περί ανέμων & υδάτων μιλάτε? ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.....ΞΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ...ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΝΑ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ]

153 Επισκέπτες, 0 Χρήστες