Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 154
  • Total: 154

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "See_Me"Καμιά άλλη αποκάλυψη θα κάμετε? Πάλι με αερολογίες και περί ανέμων & υδάτων μιλάτε? ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.....ΞΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ...ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΝΑ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ]
organa panta yphrxan.organopaixtes psaxname anekathen.les na emfanistoyn twra;   panos

Foivi63

Φιρί φιρί το πας και εσυ Πανο, βρε περιεργος που εγινες τελευταια. Ολα θέλεις να τα μαθαίνεις πια. Ασε τον κόσμο να ερωτευεται, ανενόχλητα.

barby

[size=24][/size]ΕΛΑ ΝΤΕ,ΠΩΠΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΑΠΑΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"Φιρί φιρί το πας και εσυ Πανο, βρε περιεργος που εγινες τελευταια. Ολα θέλεις να τα μαθαίνεις πια. Ασε τον κόσμο να ερωτευεται, ανενόχλητα.
me kanate koytsompolh pwpwpw ti epatha o antrhrwpos.....panos

Panagiotis

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΕΛΑ ΝΤΕ,ΠΩΠΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΑΠΑΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ
...barby moy kai gw eimai enas apo toys merikoys...einai kako ayto giatre moy;  panos

Foivi63

Νομίζω πως το πρόβλημά σου είναι πάρα πολύ σοβαρό Πανούλη μου και επειγόντως πρέπει να σε δει ένας γιατρός. ή καλύτερα γιατρίνα.
Αν θέλεις να σου δώσω και το τηλέφωνο της και τη διεύθυνση της. Θα σου περάσουν όλα.

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"Νομίζω πως το πρόβλημά σου είναι πάρα πολύ σοβαρό Πανούλη μου και επειγόντως πρέπει να σε δει ένας γιατρός. ή καλύτερα γιατρίνα.
Αν θέλεις να σου δώσω και το τηλέφωνο της και τη διεύθυνση της. Θα σου περάσουν όλα.
αχ βρε φοιβη μου καντο και γω στο γαμο σου θα σου πεταω τα ρυζια με τις σακκουλες μαζι....γιατρινα ε΄;και φιλη σου ε;αν ειναι και ωραια γυναικα σαν και σενα τοτε ετοιμασου για κουμπαρα...καλο βραδυ.   πανος

mourmouritsas

Παναγιωτης θα μου γνωρισεις καμια γυναικα? :roll:

Foivi63

Παράθεσηαχ βρε φοιβη μου καντο και γω στο γαμο σου θα σου πεταω τα ρυζια με τις σακκουλες μαζι....γιατρινα ε΄;και φιλη σου ε;αν ειναι και ωραια γυναικα σαν και σενα τοτε ετοιμασου για κουμπαρα...καλο βραδυ. πάνος

Πάνο γιατι μου δίνεις την εντύπωση ότι μου την πέφτεις με τρόπο? Κουμπάρα χμμμμμμ.  Ο κουμπάρος την κουμπάρα δυο φορές την εβδομάδα..........πάλι σκέφτεσαι να με ξεμοναχιάσεις? και μάλιστα και με το νόμο αυτή τη φορά χαχαχα

See_Me

Ο Πάνος να την πέφτει σε γυναίκα?  ]

Foivi63

Panagiotis

Παράθεση από: "mourmouritsas"Παναγιωτης θα μου γνωρισεις καμια γυναικα? :roll:
oses theleis file moyrmoyritsa.esy apla tha epilekseis.aloimono kai treis aloimono mas na mhn exoyme thn allhleggyh mesa mas...panos

Panagiotis

Παράθεση από: "See_Me"Ο Πάνος να την πέφτει σε γυναίκα?  ]
eides see me  ti anwmalos poy eimai;akoy se gynaika.paei xalase o kosmos see me.kalo apogeyma.   panos

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"]
foivi se peirazei na ksekinhsw prwta apo esena kai meta an perisepsei xronos na anallwthw kai me ton koymparo;    panos

Foivi63

Παράθεσηfoivi se peirazei na ksekinhsw prwta apo esena kai meta an perisepsei xronos na anallwthw kai me ton koymparo; panos

Αχχχχχ κάτι βίτσια που έχεις ώρες ώρες. Πάλι εγω θα βγάλω το φίδι από την τρύπα?Και ο κουμπάρος μετά χμμμμμ!!!!! Καθόλου άσχημη ιδέα!!!!!!Εγκρίνω!!!!! Κι αν βρει φίδι ο κουμπάρος μου σφύριξε μου τρεις φορές.

154 Επισκέπτες, 0 Χρήστες