Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,536
  • Online ever: 2,536 (Χθες στις 05:12:40 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1932
  • Total: 1932

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Alabastro

Rakendytos

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "Rakendytos"Ξεχνιουνται οι ορκοι στο γαλαζοαιματο κορμι της πατριδας μας?
στο τσακισμενο σπαθι του Αθανασιου Διακου??
στο κομμενο σγουρο κεφαλι του Αρη Βελουχιωτη απο τους απιστους??
 :greece:

Πλάκα πλάκα... όντως η Ελλάδα είναι ο μεγαλύτερος έρωτας... γι' αυτό και σε πληγώνει τόσο.

..οχι για μενα συντροφε καταναλωτη.
Εγω νιωθω ¨πολιτης του κοσμου¨τα συνορα και οι σημαιες σας ειναι εμποδια.. Δεν νιωθω ΚΑΘΟΛΟΥ Ελληνας...

Rakendytos

Παράθεση από: "black_velvet"
Παράθεση από: "Rakendytos"
Παράθεση από: "black_velvet"

.  ]

Καθώς και... non-verified!

Προφανώς ήσουν εδώ.... my point exactly...!  8)
Χαίρομαι που πλέον εκδηλώνεσαι. Ίσως κάποτε μας πεις και ποιος (άλλος  ]

μου αρεσει που χαιρεσαι.. :wink:

Rakendytos

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Rakendytos"Γεγονος ειναι οτι δεν ηξερα ποια να πρωτοδιαλεξω..  :arrow:  αυτο κατι σε "παρε καλεεεεε" μου φερνει...
Μη με κανεις τωρα να αλλαξω τη σειρα..  :)    :arrow:  αν λατρευω κατι ειναι που εισαι σταθερος και κρατας χαρακτηρα...
Εδω ημουν αγαπητη αλλα καλυτερα ντυμενος και λιγοτερο ..εκδηλωτικος.  :wink:    :arrow:  πετωντας το καλο σκουτι παιρνουν δρομο και οι αναστολες... κοινως ξεβρακωνουμε τα σωψυχα μας...

kuria μου δεν σε ειδα στην κοπη της πιττας..
Δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να σου εκφρασω απο κοντα  τον ερωτα μου..
Εκτος απο ξεβρακωτος, αναισχυντος, προστυχος, ειμαι και αισθηματιας..  :oops:

Rakendytos

Παράθεση από: "gavrina"
  ]

Το κρεβάτι το έχεις κάτω από τα πλατάνια γλυκέ μου;
Για να ξέρω.. ]
[size=18]HOT!!![/size]

Οχι γλυκια μου..τι να το κανουμε αλλωστε αφου εισαι τοσο χοτ!!!  :wink:

kuria

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Rakendytos"Γεγονος ειναι οτι δεν ηξερα ποια να πρωτοδιαλεξω..  :arrow:  αυτο κατι σε "παρε καλεεεεε" μου φερνει...
Μη με κανεις τωρα να αλλαξω τη σειρα..  :)    :arrow:  αν λατρευω κατι ειναι που εισαι σταθερος και κρατας χαρακτηρα...
Εδω ημουν αγαπητη αλλα καλυτερα ντυμενος και λιγοτερο ..εκδηλωτικος.  :wink:    :arrow:  πετωντας το καλο σκουτι παιρνουν δρομο και οι αναστολες... κοινως ξεβρακωνουμε τα σωψυχα μας...

kuria μου δεν σε ειδα στην κοπη της πιττας..   :arrow:  εγω θελω μια σπανακοπιτα στην καθισια μου παιδακι μου... σιγα μη και ερχομουν να τη μοιραστω μαζι σας...
Δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να σου εκφρασω απο κοντα  τον ερωτα μου..   :arrow:  ευτυχως γλιτωσαμε το διπλωματικο...
Εκτος απο ξεβρακωτος, αναισχυντος, προστυχος, ειμαι και αισθηματιας..     :oops:   :arrow:  τωρα ο ξεβρακωτος, αναισχυντος και προστυχος μου παριστανει τον αισθηματια λες και κουτοχορτο μασαει η kuria
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

Θελω να κανω ακομα μια δηλωση..
Ειμαι τρελα ερωτευμενος ΚΑΙ με την Τιτικα Την Γκαβη..
Χτες βραδυ ειδα ενα Ονειρο..
Ημουν λεει στο νοσοκομειο Ανδεας Συγγρος στην Μοναδα Εντατικης Θεραπειας βαρια καταβεβλημενος απο την νοσο του Εητζ..
Η προσωπικη μου νοσοκομα λεει ηταν η Γκαβη..
Επρεπε να τη δειτε με τι τρυφεροτητα μου σκουπιζε τον ιδρωτα στο μετωπο, μου εκανε μασαζ στην πλατη για την κατακληση, ανοιγε τα καφ για να μου αλλαξει τον ουροκαθετηρα..  :roll:
Με τι επιτηδευση επαιρνε τα ζωτικα με ταιζε απο το λεβαιν..
Κι εγω, δεν ξερω αν ημουν υπο την επιρροια του Θαλαμοναλ, αλλα εβλεπα στα ματια της εναν αγγελο.. Ενα κλωναρι κηπου μυστικου που μπουμπουκιαζει.. Εναν μαυρο βασιλικο.. Σαν αληθεια μου φαινεται..
Μετρω τις ωρες να παω στα πορτοκαλι σεντονια μου, να συνεχισω τον υπνο.. :thumright:

Alabastro

τωρα τελευταια... εχω να κανω μια παρατηρηση..
το Νινι σερνει καραβι σιγουρα...

και δευτερο ...ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ , ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΚΑΝΕΙΣ.... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ.... ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΜΕ) ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ... ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΤΥΦΛΟΣ.....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΜΓΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΔΩ... ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΦΙΛΕ!!!!

Rakendytos

Αυτο το ΑΔΕΛΦΙΚΑ με σκοτωσε οργασμε.. :53:

Pappas10

Παράθεση από: "joking"

]

Πάιζει πάντως αντί για ονειρικός Άδωνης να είναι και ανορθόγραφος Αντώνης...  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Alabastro

αμ δεν εισαι εσυ...χαρα μου ...για αλλον βαραει η ΚΟΥΔΟΥΝΑ
τνιν νταν ντιν νταν... :arrow:

gohssa

ουφφφφφφ και εγω ερωτευθηκα το σαββατο..............

την συμπεθερα μου!!!!! χαχαχαχα

να δουμε ποτε θα μαλλιοτραβηχτουμε!!! :P

Alabastro

συμπεθερα εδω..οβερ.... ειπαμε και το ξαναλεμε αμοιβαια τα αισθηματα μωρομου  :hug2:

1932 Επισκέπτες, 0 Χρήστες