Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 505
  • Total: 505

ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ . . .

Ξεκίνησε από balland, Μαΐου 30, 2005, 06:39:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Ξημερωνει, επιτελους μετα απο ωρες βροχης...ξημερωνει. Εχω την γευση του τσιγαρου στα χειλη, τη γευση του ανικανοποιητου στο στομα και μια μυρωδια, η μυρωδια της βροχης στον αερα με γυρναει στα σοκακια σαν αερακι.
Αυτες τις ωρες που το μυαλο μου ηρεμει και το δερμα κλεινει δεν νιωθει μητε πονο μητε χαδι οι σκεψεις μου πιανουν το πρωτο φως και πετανε. Τιποτα δεν ειναι ικανο να πιασει την ψυχη και να την χαμηλωσει αμα θελει να πεταξει και η δικη μου πεταγε παντα λιγο πιο πανω απο την σκονη των δρομων και καποιες φορες πεταει πανω απο τα κυμματα βρεχεται ,τσαλαβουταει, δροσιζεται. Αποψε ξερω πως νιωθει κουρασμενη αλλα εχει βγει για το γνωστο σεριανι. Πεταει ψηλα περηφανα αλλα ξερω πως περιμενει να γυρισει πισω. Την περιμενω κι εγω για να κοιμηθω. Πεταει ηρεμα μεσα απο χρωματα δειλα ,γαλαζια, στεκεται πανω απο τα χαλασματα της βροχης και χαιδευει τα φυλλα που επεσαν στην μαχη, παρατηρει την ανακατοσουρα του τοπιου. Μετραει τις απωλειες μιας τετοιας βροχης, τι πηρε ο ανεμος μαζι του και που το πεταξε? Καθρεφτιζεται στις λιμνουλες που σχηματιστηκαν στις λακκουβες, το νερο ειναι πιο ηρεμο απο τον αντικατοπτρισμο. Το ξερει, το ηξερε πριν κοιταξει. Κανει ελιγμους αναμεσα στα στενα βγαινει στα ανοιχτα, ο δρομος ειναι αδειος οι οριζοντες ανοιχτοι,... αυτο εχει σημασια.
Ανοιγει το δερμα σιγα σιγα και εισχωρει το κρυο απο το παραθυρο. Ενα σεργιανι κανει η ψυχη ενα σεργιανι κανει και η σκεψη μου ,απ οσα δεν καταλαβα πως ηθελα ,απο  οσα θελησα και δεν ζητησα ,απο οσα ζητησα και δεν πηρα, ενα σεργιανι ειναι η ζωη, ενα ξημερωμα μετα απο βροχη που ξημερωνει και βγαινει ο ηλιος και σου δειχνει τι εχασες μεσα στον τρελλο χορο του νερου με τον αερα αλλα τα χρωματα του ηλιου και η θερμη του εμενα με κανει παντα να χαμογελω και να νιωθω ευτυχισμενη.
Να την γυριζει...καλως την.

balland

:roll:  :?  :(  :cry:  :x  :evil:

SoRta_FaiRytALe

Τις πιο καλές στιγμές..ακομα κ τις πιο ασχημες
τις χαιρετε το παρελθον..

balland

Παράθεση από: "SoRta_FaiRytALe"Τις πιο καλές στιγμές..ακομα κ τις πιο ασχημες
τις χαιρετε το παρελθον..

nai,alla gia panta 8a zoune mesa mas.. :wink:

Rakendytos

αδελφια μη μεμψιμοιρουμε..