Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 505
  • Total: 505

ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ . . .

Ξεκίνησε από balland, Μαΐου 30, 2005, 06:39:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

Βραδυ..
Μονος.Η μουσικη φτιαχνει ατμοσφαιρα που ξυπναει ευχαριστες αναμνησεις..
Μοιραια ερχονται στο νου ενα σωρο εικονες..
ολα εκεινα τα ευτυχισμενα ξενυχτια...
Τοτε που ολοκληρη η παρεα ηταν εδω..
Αλλοι στο κρεβατι,
αλλοι ορθιοι να πειραζει ο ενας τον αλλον,

αλλοι αραχτοι στο πατωμα η σε καποιες καρεκλες..
Βραδυ,περασμενα μεσανυχτα!!
Και εμεις οι μονοι ξυπνιοι στην γειτονια.
να εχουμε τσιγαρα κ ποτα για ολους κ σε περισσεμα απο τον ρεφενε
που καναμε απο το απογευμα για τα απαραιτητα ψωνια..
Βλεφαρα ελαφρα,ετοιμα για βαρυ ξενυχτι.
Ολα στην εντελεια κ ευχες να αργησει να ξημερωσει . . .
Οι δισκοι να γυρισκουν χωρις να ζαλιζονται κ η μουσικη τους να βγαινει δυνατα απο τα ηχεια..

<<Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
ΟΛΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ
ΡΙΓΗ ΗΔΟΝΗΣ
ΡΙΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΠΤ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ>>

Να ομως που παντα κατι γινεται για να μην κρατουν τα ωραια για πολυ..

Ο Αχιλλεας κολλημενος με την Ελενη ετρεχε στα ιλλισια
κ τον χαναμε σιγα σιγα απο το δωματιακι..
(αυτος μας ελεγε οτι ο ερωτας δεν ειναι τπτ παρανω
απο ενα ωραιο παραμυθι)

Ο Δημητρης εχασε την μαχη με την κακια αρρωστια...
(το ναυτικο του εκανε ομορφη τελετη,
αλλα κανενας μας δεν τρομαξε στις 3 τουφεκιες)

Ο Αγγελος με την καριερα του στο στρατο κ εκεινος οπως ο Δημητρης..
(απο το να τον χαναμε κ εκεινον στο τροχαιο που του στοιχισε
9 μηνες σε κωμα-ειρωνια ε?9 μηνες στην μανα του μεσα
κ αλλοι 9 σε κωμα το παλικαρι-καλυτερα που τον χασαμε για την καριερα)

Ειναι περασμενα μεσανυχτα κ εγω ειμαι ο μονος ξυπνιος στην γειτονια..
Εχω τσιγαρα κ ποτο,αλλα το βραδυ δεν προκειται να περασει οπως τοτε...
Τα τσιγαρα δεν θα σωθουν,κ δεν θα μπορεσω
να αδειασω μονος το μπουκαλι
ο ηχος απο τα ηχεια του pc ειναι χαμηλα για να μην ξεσηκωσω
τα πιτσιρικια που κοιμουνται στο απεναντι μπαλκονι..

<<ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ
ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
ΜΑ ΕΙΧΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ
Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΗΔΗ
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ
ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΜΑ ΕΓΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ>>

Κανω ευχες να ξημερωσει γρηγορα. . .
"ΓΜΤ!!!Ας ηταν εδω τουλαχιστον εκεινη"
ψιθυρισα,
κ τα εννοουσα ολα μαζι. . .

(για την παρεα του '90-'93 με τα ατελειωτα ξενυχτια,
τον τρελλο χαβαλε,τις απιστευτες πλακες,τα φοβερα κοριτσια
την μεταξυ μας ειλικρινεια,την εμπιστοσυνη,την στηριξη κ φυσικα  
για εκεινη,οπου κ αν βρισκεται με τα 10 χρονια απο την ζωη μου)

minoraki

εξαιρετικο μπαλλαντ! πολυ τρυφερο....γλυκο.....
και τι δεν μου θυμησες.....ποσα χρονια με πηγες πισω.....σε παρεες τρελλες.....σε ξενυχτια! στα παρτυ μας! στους ερωτες.....που ηλθαν εκει που δεν το περιμεναμε! καμμια φορα οταν το μυαλο μου τρεχει στα περασμενα, ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι εχω ζησει ολα αυτα! νομιζω οτι καποιος αλλος ειναι αυτος που εζησε ολες αυτες τις στιγμες και εγω απλως ημουν θεατης!
μενω ομως σε ορισμενους ανθρωπους που αγαπησα πολυ.....ηταν ξεχωριστοι.....γοητευτικοι.....υπεροχοι....ανεπαναληπτες εμπειριες.....τετοιες στιγμες αξιζει κανεις να τις ζει....ειναι στιγμες ζωης, που τις κλεινουμε καλα μεσα στη σκεψη μας και οταν ερχονται παλι στο νου μας, αναπολουμε με μια γλυκεια νοσταλγια ολα αυτα που ζησαμε!
με συγκινησες........

balland

αποσπασματα μιας ζωης που εζησα....

minoraki

Παράθεση από: "balland"αποσπασματα μιας ζωης που εζησα....
το ιδιο και εγω.......

balland

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "balland"αποσπασματα μιας ζωης που εζησα....
το ιδιο και εγω.......

ομορφα ηταν γμτ...
γιατι μας τα χαλαει το συστημα ολα τα καλα???

minoraki

να σε ρωτησω κατι?
αξιζει να ζουμε με το παρελθον? καλως ή κακως..παει περασε...πανε περασαν και οι καλες και οι ασχημες μερες....και οι θετικες και οι αρνητικες εμπειριες μας.....δεν θα πρεπει να ζουμε με το παρον συνειδητα και να περιμενουμε το μελλον?.....αυτο ακριβως που γραφω στην υπογραφη μου.....<<....τα καλλιτερα ειναι αυτα που ακομα δεν εχω γευτει...>>!(το δανειστηκα απο το υπεροχο τραγουδι της αλεξιου)! και με αντιπροσωπευει! τι λες? συμφωνεις?

balland

Παράθεση από: "minoraki"να σε ρωτησω κατι?
αξιζει να ζουμε με το παρελθον? καλως ή κακως..παει περασε...πανε περασαν και οι καλες και οι ασχημες μερες....και οι θετικες και οι αρνητικες εμπειριες μας.....δεν θα πρεπει να ζουμε με το παρον συνειδητα και να περιμενουμε το μελλον?.....αυτο ακριβως που γραφω στην υπογραφη μου.....<<....τα καλλιτερα ειναι αυτα που ακομα δεν εχω γευτει...>>!(το δανειστηκα απο το υπεροχο τραγουδι της αλεξιου)! και με αντιπροσωπευει! τι λες? συμφωνεις?

τραγουδι απαντα σε τραγουδι

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

ναι αξιζει!!!!!

balland

κατεστρεψες την αγαπη που γευτηκα
κ τωρα πειναω ολο κ περισσοτερο..
περασε πολυς καιρος,ειδα ενα κακο σημαδι..
πες μου..γιατι συνεχιζω?

Atma

minoraki

Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "minoraki"να σε ρωτησω κατι?

τραγουδι απαντα σε τραγουδι

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

ναι αξιζει!!!!!
συμφωνω και πολυ μαλιστα! συμφωνω απολυτα οτι αξιζει να ζουμε με ονειρα! ποτε δεν επαψα να ονειρευομαι.....απο τοτε που καταλαβα τον εαυτο μου..ονειροπολω....ταξιδευω....απογειωνομαι.....και δεν ειναι λιγες οι φορες που "εχω καει"! αλλα μονον ετσι συνειδητοποιησα οτι ζω!

balland

σαν εικονισμα βυζαντινο
που εχει μεγαλη αξια
στο εικονοστασι της καρδιας
σε εχω αγιογραφια...

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: εμενα?

balland

Παράθεση από: "minoraki":roll:  :roll:  :roll:  :roll: εμενα?

ισως να σε ξενερωσω μινορακι μου
αλλα τα ποιηματακια που καποια στιγμη θα βαζω,
λεω να τα βαζω εδω για να μην ανοιγω πολλα τοπικ... :roll:

balland

θα χτισω ταφο γυαλινο
να μπω χωρις κασελα
για να με βλεπει σαν περνα
κ να την πιανει τρελα..

Jezebell

ειναι πολυ αργα...ειναι πολυ νωρις δεν ειμαι σιγουρη, βλεπεις παντα τα μπερδευα αυτα. Ειπα αποψε να κοιμηθω νωρις αλλα δεν μπορω...ξημερωνει παλι κι εγω καπνιζω και προσπαθω να τα βαλω ολα σε μια ταξη αλλα ξεφευγουν. Θελω να σου πω 1002 αλλα μου ειναι αδυνατον. Οι λεξεις στο μυαλο μου ξεπηδανε σαν να ηταν κρυμμενες και δεν φτιαχνουν προτασεις, στην καρδια ολες αυτες οι λεξεις εχουν βρει την θεση τους.Θα κοιταξεις να τις βρεις? Δεν ειναι που δεν θελω να στα πω ή που φοβαμαι ειναι που δεν ξερω ακομα μεσα μου αν ολα αυτα εχουν μια καποια σημασια...για μας για μενα για σενα..ειναι αυτα που θελω και με πνιγουν, να στα ζητησω?Τι να ζητησω? Η αγαπη..δεν την ζητας γαμωτο.Ωρες ωρες την βλεπω στα ματια σου και αλλες νομιζω πως ειναι αντανακλαση απο τα δικα μου.Γιατι φοβαμαι γιατι σε φοβαμαι?Πες μου ειναι αργα?Ή ειναι πολυ νωρις?Παντα τα μπερδευα αυτα.τη χαρα την διαδεχεται αγωνια και μετα στεναχωρια και θυμος. Θα εισαι εδω αυριο?βαρεθηκα να προσποιουμαι πως δεν με νοιαζει το αυριο. Με νοιαζει, το χρειαζομαι.
Εχει απολυτη ησυχια εδω...και τα κερια τρεμοπαιζουν και ο σκυλος κοιμαται και τα ματια μου εχουν κουραστει και ακουω την καρδια μου να χτυπαει και τον ηχο απο τα πληκτρα.Θελω να σπασω την ησυχια και την ελλειψη σου και την σιωπη μου.
μου ελλειψες, μου λειπεις θελω να γυρισω να γυρισεις θελω να μην ειναι νωρις η αργα θελω να ειναι η καταλληλη στιγμη θελω για 1 φορα να συγκλινουν ολα υπερ μας, να σε βρω εκει που σε χρειαζομαι που σε θελω, να ξυπνησω και να εχει περασει η σιωπη να εχει κοπασει η καταιγιδα μας, να εχει βγει ο ηλιος, να τον δω στα ματια σου, να κανει το χρωμα τους πιο γλυκο.
Ξημερωνει...κλεινω τα ματια για λιγο και το προσωπο σου ειναι εκει και το δικο μου ακουμπησμενο στο στηθος  σου εκει που ανηκει κοντα στην καρδια, κανω πως κοιμαμαι για να με κοιταξεις με τηνησυχια σου, προσπαθω ν ακουσω τι λενε οι χτυποι σου μα τους σκεπαζουνοι δικοι μου.Μου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβω. Αισθανομαι την θερμοκρασια του κορμιου σου απο τον υπνο και θελω να την κανω δικια μου.Με κλειστα τα ματια θελω την γευση σου στα χειλη μου, οι καρδιες μας ειναι στο ιδιο επιπεδο και ο ρυθμος τους ενωνεται, αυτο δεν ειναι ερωτας?Αυτη τη μοναδικη στιγμη εισαι δικος μου ζεις μεσα μου,χτυπας μεσα μου αυτη τη στιγμη δεν ειναι νωρις ουτε αργα και δεν φοβαμαι και σε αγαπαω οσο ποτε .Τα δακρυα και ο ιδρωτας μπερδευονται, ειναι βιαιο να γινομαστε ενα χωρις χρονο?Ειναι πονος να φτανεις με μια κινηση ως τη καρδια?Γι αυτο κλαις?

Θελω να κλεισω τα ματια και να τα κρατησω κλειστα γιατι την ομρφια ετσι πολυ ατενισα που πληρης ειναι αυτη η ορασις μου..καπνιζωντας κι εξω να ξημερωνει σιγα σιγακαι η ησυχια δεν υπαρχει πια... μονο αυτη η μονιμη αγωνια
Αραγε ειναι πολυ αργα ή πολυ νωρις για εμας?

505 Επισκέπτες, 0 Χρήστες