Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 329
  • Total: 329

Ο α33 κατεβαίνει στα γήπεδα !!!

Ξεκίνησε από Limnios, Μαΐου 31, 2005, 11:49:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

:shock:  :shock: Egw exw na paiksw mpalla 20 xronia. Lete na erthw? Alla pali pigate sthn allh akrh tou kosmou, loooooooooool Thelw aeroplano gia na erthw. :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Enia

ki egw tou e8elontismou eimai, lete na eleipa!? :P
anteeee gia aurio leme kai organwsh den blepw!! :twisted:

kalo to xrwmataki alla stolh mazoretas den bazw... mou epitrepete na sas organwsw e?
oso gia th maskwt sta skaria thn exw!!! katse na ginoun kana duo agwnes kai otan plhsiazoume na paroume to prwta8lhma (poio prwta8lhma!?) 8a sas steilw egw maskwt souper!

paiktes brhkame?  :roll:

balland

ρεμαλια θα ρεθω...
αλλα αν πιασει βροχη παιρνω δρομο..
εχω κ βεβαρυμενο ιστορικο  υγειας μην ξεχνατε...

PoiSoN_GiRL

εγω παντως καφε δεν ξερω να κανω (σας το δηλωνω απο τωρα) αν σας πιασει βροχη και μου ερθετε επισκεψη θα κανετε ο καθενας μονος του τον δικο του καφε !  :P

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"εγω παντως καφε δεν ξερω να κανω (σας το δηλωνω απο τωρα) αν σας πιασει βροχη και μου ερθετε επισκεψη θα κανετε ο καθενας μονος του τον δικο του καφε !  :P

τι δεν θα παρεις το καροτσακι να φωναζεις
παγωτο
αναψυκτικο
φυστικακι
πασατεμπο πατατακι εχω εχω εχωωωωωωωωωωωωωω???

Panos031

an thelete sigoyro terma gia tin estia  fonakste  alla prota miliste me to manager mou..xixixixixixi

Anonymous

Μάνατζερ?

[img]http]χμμμμμμ....για πόσο σίγουρο τέρμα μιλάμε;;;;;
Να τρώμε όλα τα γκολάκια;;;;

Anonymous

Παράθεση από: "kouklitsa"Για να ανασκουμπωθούμε λιγάκι...

Νοείται ομάδα χωρίς μαζορέτες; Ποιός θα ζητοκραυγάζει με τα γκολ των παικτών της ομάδας του α33;;;;;;

Στο πλαίσιο δημιουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του α33, δεχόμαστε εθελόντριες για την ηθική υποστήριξη των παικτών..

Λοιπόν... ποιές θα σταθούν στο πλευρό των παικτών μας;

fmas

Θέλω και εγώ λέμε.... Μάλλον πρέπει να κάνουμε μία ομάδα που να καλύπτει όλη την Ελλάδα ή μία Βόρεια και μία Νότια.........

PoiSoN_GiRL

Μπραβο Γιαννακο ! Πολυ καλη ιδεα ! Και να ορισουμε τοπο συγκεντρωσης στην Λαρισσα ! Τι πιο ευκολο απο το να πεταχτεις για ενα φιλικο αγωνα στην Λαρισσα ?! Πεταγεσαι και λιγο πιο πανω προς τα μερη σας .. αραζεις και για διακοπουλες .. καλοκαιρι ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ! συμφωνω με τον Γιαννακο !! Παρακαλω να το λαβετε σοβαρα υπ' οψιν σας !!  :wink:  :wink:

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Μπραβο Γιαννακο ! Πολυ καλη ιδεα ! Και να ορισουμε τοπο συγκεντρωσης στην Λαρισσα ! Τι πιο ευκολο απο το να πεταχτεις για ενα φιλικο αγωνα στην Λαρισσα ?! Πεταγεσαι και λιγο πιο πανω προς τα μερη σας .. αραζεις και για διακοπουλες .. καλοκαιρι ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ! συμφωνω με τον Γιαννακο !! Παρακαλω να το λαβετε σοβαρα υπ' οψιν σας !!  :wink:  :wink:

:)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Limnios

Να ευχαριστήσω τα μέλη που με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν και που σε λίγες ώρες θα στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια.Λεπτομέρειες,σχόλια θα υπάρξουν μετά το τέλος του αγώνα που θα γίνει όπως προγραμματίστηκε από την αρχή. Ολοι λοιπόν στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης.
ΥΓ. Αγαπητό Poison girl προλαβαίνετε οριακά να μαζέψετε τις γλάστρες από το μπαλκόνι , το κλουβί με το καναρίνι και τις μπαμπού πολυθρόνες.Να μην ξεχάσετε επίσης να κλείσετε τις μπαλκονόπορτες διότι ακόμα και τα διπλά τζάμια έχουν περιορισμένη αντοχή.Επίσης να μάθετε να φτιάχνετε καφέδες. Αργότερα θα σας δείξουμε και πως "λένε το φλιτζάνι" και αμέσως μετά πως το πλένουμε.Ετσι αποκτάς βάσιμες ελπίδες να γίνεις κάποτε σύζυγος και επιτέλους μάνα !!
ΥΓ2.Φώτη ευχαριστούμε που φρόντισες να παρευρεθεί το "μπαλέτο" - και η λουλουδού- από το club "Τρελλαμένα χανουμάκια" ( 227ο χλμ. Αθηνών-Λαμίας , στη στροφή για Καρδίτσα).
ΥΓ3. Οχι , η μεταφορά ναργιλέδων στο γήπεδο απαγορεύεται.

fmas

Παράθεση από: "Limnios" ΥΓ3. Οχι , η μεταφορά ναργιλέδων στο γήπεδο απαγορεύεται.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Limnios"ΥΓ. Αγαπητό Poison girl προλαβαίνετε οριακά να μαζέψετε τις γλάστρες από το μπαλκόνι , το κλουβί με το καναρίνι και τις μπαμπού πολυθρόνες.Να μην ξεχάσετε επίσης να κλείσετε τις μπαλκονόπορτες διότι ακόμα και τα διπλά τζάμια έχουν περιορισμένη αντοχή.Επίσης να μάθετε να φτιάχνετε καφέδες. Αργότερα θα σας δείξουμε και πως "λένε το φλιτζάνι" και αμέσως μετά πως το πλένουμε.Ετσι αποκτάς βάσιμες ελπίδες να γίνεις κάποτε σύζυγος και επιτέλους μάνα !!

Αγαπητε Limnie, μηνυμα εληφθη - οβερ ! αν και δεν εχουμε γλαστρες στο μπαλκονι .. αλλα λουλουδακια στον κηπο και πως να τα μαζεψω αυτα ?? να τα ξεριζωσω εννοεις ??  :roll:
Οσο για το καναρινι .. παει το πουλι , πεταξε ... !
Τωρα που μιλαμε θα βρισκεται σε καποια παραλια και θα τσιμπολογαει το καναβουρι του διπλα στο κυμμα .. (σκυλισια ζωη το καναρινι τελικα..!)
Τις πολυθρονες αποφασισα να τις βγαλω στον δρομο γιατι η μαμα μου μου ειπε οτι δεν ταιριαζουν με τα υπολοιπα επιπλα .. αλλα περασε ενα μεγαλο φορτηγο και τις πηρε .. Λες να μας τις επιστρεψουν συντομα ?? Οχι τιποτα αλλο , αλλα τωρα βγαινω στο μπαλκονι και σκαρφαλωνω στα καγκελα ή αν βαριεμαι πολυ καθομαι στο πατωμα .. Ελπιζω να μας τις επιστρεψουν μεχρι το πρωι γιατι σημερα εβρεχε και θα εχει πολλα νερα στο πατωμα ...  :?
Τις μπαλκονοπορτες θα τις αφησω ανοιχτες μηπως κατα τυχη μου σπασετε τα τζαμια και δεν χρειαστει να μαθω ποτε πως τα καθαριζουν ... (δεν ειναι δουλειες για εμενα αυτες ..)
Οσο για τον καφε μην ανησυχεις καθολου !! Ας ειναι καλα η καφετιερα ! Σερβιρουμε μονο γαλλικο καφε (ξερεις .. αυτον εκει που πατας ενα κουμπακι και γινεται μονος του .. το κουμπακι δεν ξερω ποιο ειναι αλλα ευχομαι να γνωριζει καποιος απο εσας !)
Και μεχρι εδω φιλτατε συμφωνουσαμε σε ολα .. ωσπου ξεστομισες αυτο το ''συζυγος'' και αρχισα ξαφνικα να σηκωνω το φρυδι ψηλα ...  :shock:

fmas

329 Επισκέπτες, 0 Χρήστες