Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 311
  • Total: 312
  • Leon

Please Μπείτε στο CHAT

Ξεκίνησε από purple, Μαΐου 31, 2005, 01:41:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

purple

E!!!Ντροπή!!!
Παρακαλούνται τα αξιότιμα μέλη του Α33 να εισέλθουν στον χώρο του  chat γιατί έχουμε τρελλαθεί απο την βαρεμάρα.

Τhank You

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

balland

αντε θα ερθω,αλλα για λιγο...

Enia

Twra auto einai anoixth prosklhsh diarkeias, h eixe isxu mono gia th sugkekrimenh wra?  :roll:  :roll:  :roll:

to 3erete pws trexw san trelh autes tis meres, alla uposxomai siga siga na prospa8hsw na mpainw pio suxna kai pio polu :oops: ..

PoiSoN_GiRL

what is chat ???  :roll:  :roll:

*PoiSoN_GiRL psaxnei leksiko ...

Enia

poizonaki mou... akou na ma8aineis...

ermhneia prwth: auto pou kanoume edw (milame kai apantame o enas ston allo), apla se pio grhgorous ru8mous kai se ena para8uro (oxi sorpismenes suzhthseis se olo to foroum :P)

ermhneia deuterh: auto pou apofeugeis na kaneis  :twisted: zhthma na exeis perasei mia fora...  :roll: ok, ki egw den mpainw suxna (giati thn katabriskw edw) alla giati den mas katadexesai sto chat??? eeee??? na to paroume proswpika h na to afhsoume? :P

fmas

Εγώ θα κάνω τον συνήγορο του Διαβόλου.... (Στην προκειμένη τον συνήγορο της PoiSon...).... Enia πολλές φορές η PoiSon παρεβρίσκεται στο chat......

Πάντα Φιλικά,
Fmas.........

Anonymous

Πράγματι υπάρχει μια μεγάλη αντιστοιχία η δυναμικότητα του φόρουμ και τα άλμπουμ και τα παιχνίδια με την ταχτική παρουσία στο chat room.

Λειτουργεί ο κανόνας είναι λίγοι μέσα δεν μπαίνω

Οπότε βλέπουν οι απέξω ότι έχει κόσμο μέσα μαζεύονται
Άρα ηθικόν δίδαγμα

Όσοι κάνουν γύρες στο φόρουμ και στις άλλες υπηρεσίες του α33 ας αμολάτε μέσα στο chat room το όνομα σας και βάλτε το απασχολημένοι.
Αυτό θα βοηθήσει να μαζευτούν και άλλοι άλλες και να ζωντανέψει περισσότερο το chat room

Τώρα έχει μια σταθερή παρουσία η πρωινή βάρδια και μια βραδινή.
Ενδιάμεσα πάσχει

Επαναλαμβάνω η καλύτερη συμβουλή αφήνετε το όνομα μέσα και ας μη έχετε δυνατότητα για κουβέντα να γίνει η βασική μάζωξη.

Μετά σιγά σιγά δεν χρειάζεται καν αυτό

Υ.Γ.
Ενημερωτικά σε λίγο θα σας βάλουμε νέα παιχνίδια.
Απλά οι παιχνιδαδες ας μπαίνουν και λίγο στο room όχι μόνο να φωνάζουν όπως ο μπαγάσας ο Ορφεας βάλτε παιχνιδιααααααα

Αυτά

PoiSoN_GiRL

αφου βρε ζωντοβολακια ξερετε πολυ καλα ποσο νευρικο και υπερκινητικο ειμαι .. οταν μπαινω στο chat προλαβαινετε να μιλησετε οι υπολοιποι μεταξυ σας ?? Για καλο σας το κανω !! χιχιχιχιχιχιχιχχι !  :P  :P

Υ.Γ. Γιαννακο κρυβε λογιαααααααααα
Υ.Γ. 2 Λιλακι μου θα χρησιμοποιησω τις οδηγιες χρησης που μου εδωσες και θα ερθω να σου κανω αγαπες και live ! smoutssssssss  :lol:  :lol:

minoraki

χμχμχμ εγω κανω αυτο που θελει και μας προτρεπει ο κωστακης μας.....μπαινω στο τσατ και ας μην εχω την δυνατοτητα τις περισσοτερες φορες να μιλαω, αφου εχω δουλεια.....και επειδη υπαρχει κοσμος εδω :twisted: που δεν εχει ιδεαν απο τσατ ρουμς!
μη μας παρουν και ειδηση τι κανουμεεεεεεεεεε :roll:  :roll:
τα εν οικω μη εν δημω!

Enia

E nai.. auta pou einai tou nikou den einai tou dhmou.. swsta..

:P

ante, pame chat twra... :D
mmmmmmakia!

minoraki

:shock:  :shock:  :shock: λιλουκοοοοοοοο.....ποιος ειναι ο νικος και ποιος ο δημος φιλεναδαααααααααα?  καλοι? καλοι?  :wink:  :wink:

balland

ΤΙ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΤΣΑΤ?
ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΕΓΩ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT..
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΣΑΤ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ Κ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...

Enia

Παράθεση από: "minoraki":shock:  :shock:  :shock: λιλουκοοοοοοοο.....ποιος ειναι ο νικος και ποιος ο δημος φιλεναδαααααααααα?  καλοι? καλοι?  :wink:  :wink:

minoraki mou, mono enan 3aderfoulh exw pou ton lene niko, kata ta alla oute nikos oute dhmos sth zwh mou...  :oops:  :cry:

kai ballantie... ase tis xazomares :P

balland

Παράθεση από: "Enia"ballantie... ase tis xazomares :P

εχεις δει τι γινεται οταν μπαινω??
λες κ πιανει φωτια ο σταβλος φευγουν :roll:

311 Επισκέπτες, 1 Χρήστης