Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 230
  • Total: 231
  • Leon

Please Μπείτε στο CHAT

Ξεκίνησε από purple, Μαΐου 31, 2005, 01:41:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SurvivoR

kala 8a beite telika?????argeite polu omws...ade ae sidomeuete  :lol:

LoVeDePy

:bowdown: Ela kai exoume anametadosi tis Elladaras massssssssssssssssssss ]

saliara

Καλέ μπείτε....είμαι κι εγώ εκεί!!!χιχιχιχι :P  :P  :P

purple

saliara ΜΗ!!!...lerwneis ton kosmo kai den ksanampainoun...

saliara

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
Έτσι ε???Αφού όταν μπαίνω φοράω πιπίλα!!!!Δεν με έχεις δεί????Καλά εντάξει...από'δω και μπρός δν ξαναμπαίνω...όλο με μαλλώνετε... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

purple

na mpaineis alla na prosexeis na min lerwneis :)

saliara

Ξανάρθα και θα ξαναμπώ..με λιγότερα σάλια βέβαια γιατί ο purple με μαλλώνει... :P  :P

Shadowlord

Purple εγω παντως σημερα μπηκα και μας γεμισε σαλια!Να την επιπληξεις!

saliara

μπράβο ρουφιανάκι....τέτοια λέγε...Μάλλον δν θές να με βλέπεις μέσα...αφού με δίνεις στεγνά στον purple :P ...Eντάτσει λοιπόν :cry:  :cry: Αλλά δν θα σας περάσει...όσο με μαλλώνετε τόσο θα σας σαλιώνω... :P

purple

saliara

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: Aαααα..για να σου πώ...μόνο εσύ έχεις παράπονο..άντε και ο shadow..αλλά αυτός δν έχει παράπονο,αυτός με δίνει :P  :P !!Για ρώτα και κανέναν άλλον..Αφού εγώ ρε δίνω χαρά :P γι'αυτό τα λές..ζηλεύεις... :P

purple

koita...an oi alloi tin briskoyn me ta salia...egw paw paso

saliara

:lol:  :lol:  :lol: Τα κατάφερα πάλι...πέρασα...Από αύριο ξανά σάλιωμα στους υπέρουχους υπολογιστές σας...Πρώτα πρώτα στον δικό σου... :P  :P  :P  :P  :P  :P  8)

Enia

μέχρι να λυθεί το τεχνικό πρόβλημα του chat μας, θα βρισκόμαστε στο 'εφεδρικό chat', εδώ: Net33 chat!

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

230 Επισκέπτες, 1 Χρήστης