Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

PanToU UpaRxEi EnaS mUTHoS!!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουνίου 01, 2005, 04:57:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

καλως το γλυκο μου minoraki !
ξερεις ποσο πολυ χαιρομαι να διαβαζω τις απαντησεις σου και ποσο πολυ σε εκτιμω, οποτε ειναι υπερβολη να σου πω το ποσο χαρηκα που διαβασα κι εδω την απαντηση σου !
Σε ολα αυτα που ανεφερες φιλεναδακι μου το ξερεις οτι συμφωνω απολυτα και μαλιστα οπως πολυ σωστα ειπες κι εσυ, τα εχουμε συζητησει κι αλλες φορες , σε αλλα θεματακια. Σημερα ομως θα σταματησω σε μια φραση σου που για μενα τα λεει ολα :

''κανενας δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος! μεσα απο μια υγειη σχεση μπορουμε να βελτιωθουμε σαν ανθρωποι''

Ειναι ετσι ακριβως ! Δεν ανηκει κανεις σε κανεναν και οι ''ταμπελες ιδιοκτησιας'' οσο και αν θελουν μερικοι να τις τοποθετουν .. ειναι εξισου απλο να πεσουν με την ιδια ευκολια...
Πανω απο ολα ειναι η συντροφικοτητα και η επικοινωνια που σαφως και θελει τον χρονο της . Τιποτα που να αξιζει δεν αποκταται χωρις κοπο και προσωπικες ''θυσιες'' και φυσικα χωρις αγαπη !
Ας δινουμε λοιπον ο καθενας μας στον συντροφο του, τον ''δικο του'' χωρο να αναπνευσει ! Ειναι κατι που ολοι το εχουμε αναγκη κι οποιος ισχυριζεται το αντιθετο, πιστευω, ειτε οτι δεν το εννοει , ειτε οτι κατι δεν ''λειτουργει'' καλα στην σχεση του...

πολλα πολλα φιλακια κι απο μενα ζουζουνιτσα μου !

riaghul

minoraki....... :)
Διαβασα την απαντηση σου...και μαλλον τα ιδια λεμε πανω -κατω σε ολα...
εκτος απο ενα...
Εγω ειμαι υπερ της απογυμνωσης..
κι εσυ υπερ της  συγκρατησης

Εγω επιμενω ..στην απογυμνωση....
χιχιχι

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "Ntama"Φιλενάςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Εγώ είμαι από μόνη μου ενας μύθος λέμεεεεε  :P  :P  :P  :shock:  :shock:

(ψωνάρα η δικιά σουυυυυυυυυυ  :twisted:  :twisted: )

φιλούρεςςςςςςςςςςςςςςςςς

(και φυσικά κάνω πλακΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)

Ενας ακομη λογος να σε αγαπαω περισσοτερο ! Ψωνακι εγω - ψωναρα εσυ , ο τελειος συνδιασμος ! Ζητω μας λοιπον !!!!!!!! σμουτς Μαρακι μου ! Μου ελειψες μωλεεεεεε  :?

Και γω σε αγαπάωωωωωωωωωωωω Ποιζονίδιο  :D  :D
άλλωστε τα έχουμε πει.... οι σκέψεις μας βαδίζουν παράλληλα...  :wink:  :wink:
(και όπως λέει ο Σφακιανάκης... "Παράλληλα, περπατάμε παράλληλα..." :wink:

Μην μου ανησυχείς... μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνω και μετά πάλι προς την δόξα ματα-ξανα-τραβώωωωωωωωω  :wink:  :wink:  :wink:

φιλούρες αμέτρητεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :D  :D

PoiSoN_GiRL

Μαιρουλα μου ευχομαι μονο να εισαι καλα και να μου προσεχεις !
Σε περιμενω μικρο μου ζωντοβολακι !! come back soon !  :wink:  :wink:

makiamakiamakiamakiamakiamakiamakiamakiamakia

PoiSoN_GiRL

τωρα που καλοκαιριασε ο τιτλος μου φερνει περισσοτερο σε μπυρα .. μηπως να επανατοποθετηθω και να αλλαξω εντελως την κεντρικη ιδεα ??  :roll:  :roll:

riaghul

Αστο καλυτερα...
Δεν μου αρεσει η μπυρα...
παντα προτιμω το κρασακι..... :wink:

Ολη η ζωη ειναι ενας μυθος...
να τη πιω  κι απο πανω...
 :wink:
Τη πινω τη ζωη λιγο λιγο...σαν γουλια κρασιου..
 :)

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. κι εγω με την μπυρα δεν τα πηγαινω καλα η αληθεια ειναι ..
με την τεκιλα κατι γινεται ...  :wink:

Enia

emena omws pou mou aresei h mpuritsa (giati ws gnwston to mparmpounaki 8elei mpuritsa kai to koritsi 8alassa) mporw na kanw mia kataggeleia!?

afou 'pantou uparxei enas mu8os' egw giati den brhka oute enan treis meres sthn ellada!? e? e? e?!!??

thn epomenh fora parakalw na me anefodiasete me kana kafasi! :P

uposhmeiwsh: sthn agglia oute na thn aggi3w thn mpura! ki egw fan tou krasiou eimai. alla auto to kumataki kati mou kanei kai mou anoigei thn ore3h! :P

PoiSoN_GiRL

Μικρη μου ψιψινα ετοιμασου ! Μολις πατησεις το ποδι σου στην Ελλαδα ξανα , θα σε αρπαξω και θα φροντισω να σε κανω να αποκτησεις μπυροκοιλιτσα !! αμ πως ? θα γλιτωσεις νομιζεις ? μονο εγω θα κυκλοφορω με μπυροκοιλιτσα ?  :wink:  :P

--AIXMHROS--

εδω οι καλες μπυροκοιλιες :)

PoiSoN_GiRL

λολ ! σιγα μην εχεις κι εσυ μπυροκοιλουμπα !! θα μας τρελανεις τελειως εσυ !  :P

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Μικρη μου ψιψινα ετοιμασου ! Μολις πατησεις το ποδι σου στην Ελλαδα ξανα , θα σε αρπαξω και θα φροντισω να σε κανω να αποκτησεις μπυροκοιλιτσα !! αμ πως ? θα γλιτωσεις νομιζεις ? μονο εγω θα κυκλοφορω με μπυροκοιλιτσα ?  :wink:  :P

με μπυροκοίλίτσα κυκλοφορεις ζουζουνίτσα εσυ?!! αν είναι τόσες οι μπυροκοιλίτσες όσο η δικιά σου, τότε ναι, θέλω κι εγώ μία!!!  :P  :P  :P

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"λολ ! σιγα μην εχεις κι εσυ μπυροκοιλουμπα !! θα μας τρελανεις τελειως εσυ !  :P

εγω?μα γιατι το λες αυτο???
 :roll:

PoiSoN_GiRL

Λιλακι κανονιστηκε το θεμα !! μολις σε δω θα σε βουτηξω !! (κατω τα χερια απο την φιλεναδα μου !!!!!!! ειναι δικη μου , δικη μου , δικη μου !!!! )
φυγαμε για μπυρονια !!  :wink:

AIXMHRE μην με τρελαινεις λεμε ! η κοιλουμπιτσα σου ειναι ... ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ !!!!!!  :lol:

Enia

[size=18]ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ ΘΕΛΕΙ[/size] [size=24]ΜΠΥΡΙΤΣΑ [/size][size=18]ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ[/size] [size=24]ΘΑ-ΛΑ-ΣΣΑ ![/size]
[size=18]ΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΧΑΤΗΡΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑ-ΛΑ-ΣΑ ![/size][/b]

ΦΥΓΑΜΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ !!! :lol:

550 Επισκέπτες, 1 Χρήστης