Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 623
  • Total: 623

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

ο παλαιος αριθμος ειναι προς το παρον απενεργοποιημενος...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

Υπερβολικά αργόοοοοοοοο

tristana

Καλησπέρα σας!

ΚΥΡΙΑ μου!

ΙΤ μου! (Να μην μπορέσω να ολοκληρώσω τη φάρσα με τον "ραλίστα"; Τζάμπα η φωνή τηλεμάρκετινγκ που υιοθέτησα!

Και μία απορία: Γιατί μας μουτζώνει αυτός/η δεν ξεύρω τι είναι στην φωτό της ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ;

Επίσης τα ζζζζζζμάιλις... τι θα πει Μίστερ Γκριν και πράσινα άλογα; Θέλω εκείνο το σαρδονικό, ανατρεπτικό γελάκι!!!

Δεν ξέρω αν ανέφερα ότι πήζω και μ' αρέσει -όπως πάντα-

Χάινριχ, τι εννοείς είναι "πολύ αργό" (Βρήκε πετρέλαιο ο Χαϊνης;;; Και μάλιστα ΑΑ ποιότητας. ΠΟΛΥΑΡΓΟ;;)

Πολλές απορίες...  Σας αφήνω και θα σας γράψω εν ευθέτω... Γράψτε μου, τηλεφωνήστε μου, χαμογελάστε μου,
ενοχλήστε με στο φινάλε -πουδενγιατιαδυνατον-

Και... θέλω ΤΗΝ ΡΕΝΑΡ πίσω. Διάβασα κάτι ΠΑΡΑΛΟΓΑ στα Λογικά του και αν και φύσει αισιόδοξη και χαρούμενη
(κόπι πέιστ από την Βελουδένια, όμως) όταν νευριάζω-ΝΕΥΡΙΑΖΩ!

Κώστα, έλα και διόρθωσε από ορθογραφικά μέχρι σημεία στίξης και αντίστηξης.

'Ενας λογικός και με συγκροτημένη σκέψη και τον προγκήξαμε; Γιατί, μπαμπά;  :evil:

tristana

Α, και Σίγκαλ, μικρέ μου Γλάρε... τα μάτια μου τα τιρκουάζ κι εγώ σε χαιρετάμε.  :grin:

kuria

[size=30]τρισχαριτωμενη μου... πολλα  [albumimg]9419[/albumimg]    γουτσου γουτσου και τα σχετικα που λεει και το ιτασουλι μου...[/size]

tristana

Κυρία μου, ανταποδίδω τα πάντα και ιδίως τα σχετικά.

Ρία-Μαρία, τι να αγναντεύει άραγε η ταξιδιάρικη ματιά σου;

Ιτ μου, σκας μύτη κάθε καλοκαίρι σαν τα όνειρα (ΟΚ. Μια ποιητική αηδία μ' έπιασε μην μου το προσάψετε!)

Γιασπερίνα, ΟΥ ΟΥ! (Πάω να βρω τον Λίνο Βεντούρα-Αβεντούρα να δω το συγκλονιστικούν του φιζίκ!)

Σόου τάιμ, φοξ! 'Εφυγα!

kuria

η αληθεια ειναι πως, οπως και καθε καλοκαιρι υπαρχει λειψανδρια*... οποτε βρισκω ευκαιρια εγω και αλωνιζω** σαιτ αλοουν...   ]*γενικος ορος, δεν αφορα αποκλειστικα το ανδρικο*** φυλο

**σε ελευθερη μεταφραση βρηκα γηπεδο και παιζω μπαλα (ειναι και η τελευταια μερα του αλωναρη, εξ ου και η εμπνευση)

***η διευκρινιση εγενετο ωστε να μη δοθει η εσφαλμενη εντυπωση ανταγωνισμου εμου της ιδιας με τα σερνικα του μαγαζιου...
[/color] :razz:

angelatr21

Ευχαριστω  mauroula :lol:  :lol:

kuria

παρε το θαλασσολυκο, ποτισε τον δραμαμινες και τραβατε να πιασετε κανα ψαρι να χουμε να φαμε τιποτις μερα που ναι σημερα...

spellbound

Σιγα μη τον ποτισω και με δραμαμινες και ψαρευω μετα μονη μου για φαει αυτος!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισα ρεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!

:mrviolet:

spellbound

επι τη ευκαιρια, εγω μπαινω μεν αλλα....

Μηνυμα στον Ινσαλλαχ....

Σορρυ αλλα το "συστημα" σερνεται και απ το γραφειο και απ το σπιτι μου...

(εδω και κατι μηνες αλλα μη το κανουμε θεμα..)

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

kuria

[quote user="Ινσαλλαχ" post="298598"] [quote user="spellbound" post="298591"] επι τη ευκαιρια, εγω μπαινω μεν αλλα....

Μηνυμα στον Ινσαλλαχ....

[/quote]

οκ
η συντήρηση (αναστυλωση) τελείωσε με επιτυχία
[/quote]

kuria

[quote user="kuria" post="298610"][quote user="Ινσαλλαχ" post="298598"] [quote user="spellbound" post="298591"] επι τη ευκαιρια, εγω μπαινω μεν αλλα....

Μηνυμα στον Ινσαλλαχ....

[/quote]

οκ
[/quote][/quote]

αμ γι αυτο δε πετυχαινει τοσο καιρο γιατι την ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ την κανεις με Υ

KostasD33

[quote user="kuria" post="298611"][quote user="kuria" post="298610"][quote user="Ινσαλλαχ" post="298598"] [quote user="spellbound" post="298591"] επι τη ευκαιρια, εγω μπαινω μεν αλλα....

Μηνυμα στον Ινσαλλαχ....

[/quote]

οκ
[/quote][/quote]

αμ γι αυτο δε πετυχαινει τοσο καιρο γιατι την ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ την κανεις με Υ[/quote]

και ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα και μπαίνε στο ιντερνετ ή με το Opera ή με Firefox

[spoiler][quote user="KostasD33" post="298468"]Λοιπόν για να μπω στο ψητό με την μια
Όσοι διαπιστώνεται πρόβλημα καθυστέρησης στον a33.gr και μπαίνετε με τον Explorer της Microsoft σας συνιστώ να εγκαταστήσετε το opera.
(αν συνεχίζεται να έχετε καθυστέρηση πάρετε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Το θέμα σοβάρεψε)

Πάει σφαίρα
Όχι μόνο ο α33 φυσικά αλλά όλοι οι δικτυακοί τόποι.

Διεύθυνση για να το κατεβάσετε είναι εδώ
και πατάς το FreeDownload

Με μια σχετικά καλή σύνδεση σε λίγα λεπτά κατεβαίνει και σε λίγα δευτερόλεπτα εγκαθίσταται.

33 κατασκευαστές πλυντηρίων τον συνιστούν. Μη διστάσετε καθόλου και θα δείτε την υγειά σας.

Δεν παίρνουμε προμήθεια δεν παίρνουμε μίζα (γμτ), τσάμπα το διαφημίζουμε (γμτ γμτ)[/quote][/spoiler]
Αν δεν είχες αλλάξει τηλέφωνο θα σου είχα εξηγήσει εδώ και ώρες πώς να το κάνεις (δεδηλωμένη Ξανθιά γάρ στα πισί)

και ναι Μαράκιμ.... το Η και Υ με μάρανε τώρα όταν η PHP 5 δεν έβλεπε όλη την μνήμη.... (άσχετο αλλά πήγε ή ψυχή μου στην κούλουρη για 10 λεπτά)

623 Επισκέπτες, 0 Χρήστες