Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 622
  • Total: 622

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

angelatr21

Ν αγαπας τους φιλους σου με τ ελαττωματα τους  :mryellow:  :mrviolet:  :mrorange:  :mrgreen:  :mrblue:  :mricy:

kuria

την επομενη φορα που καποιου η ψυχουλα θα λακισει προς κουλουρη μερια, παρακαλω οπως μεταβιβασει, στα ιθαγενη παλια καλα φιλαρακια μου, τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους (και ουχι χανδρας και λοιπα λιλια)...  :razz:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

[quote user="KostasD33" post="298615"][quote user="kuria" post="298611"] [quote user="Ινσαλλαχ" post="298598"]
[quote user="spellbound" post="298591"]επι τη ευκαιρια, εγω μπαινω μεν αλλα....

Μηνυμα στον Ινσαλλαχ....

Σορρυ αλλα το "συστημα" σερνεται και απ το γραφειο και απ το σπιτι μου...

(εδω και κατι μηνες αλλα μη το κανουμε θεμα..)

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
[/quote]

οκ
η συντήρηση (αναστυλωση) τελείωσε με επιτυχία
[/quote]

αμ γι αυτο δε πετυχαινει τοσο καιρο γιατι την ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ την κανεις με Υ[/quote]

και ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα και μπαίνε στο ιντερνετ ή με το Opera ή με Firefox

[spoiler][quote user="KostasD33" post="298468"]Λοιπόν για να μπω στο ψητό με την μια
Όσοι διαπιστώνεται πρόβλημα καθυστέρησης στον a33.gr και μπαίνετε με τον Explorer της Microsoft σας συνιστώ να εγκαταστήσετε το opera.
(αν συνεχίζεται να έχετε καθυστέρηση πάρετε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Το θέμα σοβάρεψε)

Πάει σφαίρα
Όχι μόνο ο α33 φυσικά αλλά όλοι οι δικτυακοί τόποι.

Διεύθυνση για να το κατεβάσετε είναι εδώ
και πατάς το FreeDownload

Με μια σχετικά καλή σύνδεση σε λίγα λεπτά κατεβαίνει και σε λίγα δευτερόλεπτα εγκαθίσταται.

33 κατασκευαστές πλυντηρίων τον συνιστούν. Μη διστάσετε καθόλου και θα δείτε την υγειά σας.

Δεν παίρνουμε προμήθεια δεν παίρνουμε μίζα (γμτ), τσάμπα το διαφημίζουμε (γμτ γμτ)[/quote][/spoiler]
Αν δεν είχες αλλάξει τηλέφωνο θα σου είχα εξηγήσει εδώ και ώρες πώς να το κάνεις (δεδηλωμένη Ξανθιά γάρ στα πισί)  ]πισιξανθια δωσε αμεσα το καινουργιο σου τηλεφωνο στην kuria (νουμερο και συσκευη) [/color]

και ναι Μαράκιμ.... το Η και Υ με μάρανε τώρα όταν η PHP 5 δεν έβλεπε όλη την μνήμη.... (άσχετο αλλά πήγε ή ψυχή μου στην κούλουρη για 10 λεπτά)  :arrow:  μη μασας κωστακημ εσυ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ εγραψες εγω μπαχαλεψα το quote με ΑΝΑΣΤΥ(Η)ΛΩΣΗ γιατι δουλεια δεν ειχα και forumιαζομουνα...  ]

black_velvet

[quote user="kuria" post="298625"][quote user="KostasD33" post="298615"]

και ναι Μαράκιμ.... το Η και Υ με μάρανε τώρα όταν η PHP 5 δεν έβλεπε όλη την μνήμη.... (άσχετο αλλά πήγε ή ψυχή μου στην κούλουρη για 10 λεπτά)  :arrow:  μη μασας κωστακημ εσυ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ εγραψες εγω μπαχαλεψα το quote με ΑΝΑΣΤΥ(Η)ΛΩΣΗ γιατι δουλεια δεν ειχα και forumιαζομουνα...  ][/quote]

Α πα πα! Έλειψα για λίγο και κοντέψατε να μου τον πεθάνετε;;;

ΜΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

σκεφτηκα πως λογω ζεστης η πιεση του κωστακη μας θα κυμαινοταν σε χαμηλα επιπεδα οποτε αποφασισα να του την... ανεβασω!   :razz:

kuria

kuria

Στελλιτσα μου πηρα τις ευχες σου και σε ευχαριστω... συγγνωμη που δεν σου απαντησα ακομα, αλλα πρεπει πρωτα να φορτωσω μοναδες...

πολλα φιλακια

seagull

Χάρηκα πολύ Μαράκι το μνμα ....ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάμε Πολλά φιλιά και απο δω ...

Καλή βδομάδα εύχομαι σε όλους  !  :smile:

Κωστας ντι ! ι......Το καμπανάκι της υπενθύμησης !

kuria

κι εγω ευχομαι αυτη η εβδομαδα να ειναι απειρως καλυτερη απο την προηγουμενη...

plus_

ελπιζω να πηρα αφεση.... :mryellow:

kuria

[quote user="plus_" post="300612"]ελπιζω να πηρα αφεση.... :mryellow:[/quote]

ελπιζω να μην εσκυψες για να παρεις...  :razz:

plus_

[quote user="kuria" post="300614"][quote user="plus_" post="300612"]ελπιζω να πηρα αφεση.... :mryellow:[/quote]

ελπιζω να μην εσκυψες για να παρεις...  :razz:[/quote]

και τα μαξιλαρακια , τι τα'χουμε???  :razz:

kuria

[quote user="plus_" post="300622"][quote user="kuria" post="300614"][quote user="plus_" post="300612"]ελπιζω να πηρα αφεση.... :mryellow:[/quote]

και τα μαξιλαρακια , τι τα'χουμε???  :razz:[/quote]

ποσα ξερει ο απαυτος σου...  :cool:

plus_

[quote user="kuria" post="300623"][quote user="plus_" post="300622"][quote user="kuria" post="300614"][quote user="plus_" post="300612"]ελπιζω να πηρα αφεση.... :mryellow:[/quote]

και τα μαξιλαρακια , τι τα'χουμε???  :razz:[/quote]

ποσα ξερει ο απαυτος σου...  :cool:[/quote]

γμτ, που ειναι η φατσα που χτυπιεται απ'τα γελια??????

black_velvet

[quote user="plus_" post="300634"]...

γμτ, που ειναι η φατσα που χτυπιεται απ'τα γελια??????[/quote]

Έλα μ' ντε! Ξέρεις πόσες φορές την έχω αναζητήσει κι εγώ;
Κάτι πρέπει να γίνει....
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

622 Επισκέπτες, 0 Χρήστες