Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 429
  • Total: 429

ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 01, 2005, 02:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Foivi63

Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 01, 2006 5:25 am   Θέμα δημοσίευσης:  

--------------------------------------------------------------------------------

Κώδικας [Επιλογή]
[code]Ήξερα πως μέχρι τώρα είχα το 'english mode' και το 'greek mode'... Τη μια στιγμή ζούσα στην Ελλάδα, την άλλη στην Αγγλία... Και η ζωή μου όλη άλλαζε τόσο πολύ, έτσι εύκολα, τόσο γρήγορα... Όπως η συντόμευση στο πληκτρολόγιό μου για τη γλώσσα... Alt+Shift... Έτσι απλά... Με το πάτημα ενός κουμπιού...
Τώρα πια όμως έχουν αλλάξει τα mode... τώρα είναι 'mazi sou' και 'makria sou'...  
Δεν θέλω να ξαναμπω στην παλιά ρουτίνα... Δεν το αντέχω να μου λείπεις συνέχεια...
Δεν είναι ούτε 12 ώρες που χωριστήκαμε και όλα είναι πάλι... αλλιώς... [/code]

[size=18]Δυστυχώς Ένια μου οι όμορφες στιγμές κρατάνε τόσο λίγο........τις περιμένεις πώς και πώς και μέχρι να πεις τρια έχουν τελειώσει.....
Μην στεναχωριέσαι, ούτε εσυ ούτε κανένας άλλος που περνάει αυτή τη φάση. Θα ξανάρθει......Πάλι θα είσαστε μαζί...... Και οι όμορφες στιγμές θα είναι ομορφότερες........πίστεψε με.......το ξέρω........[/size]

Moody

Θέλω να σε συναντήσω....

spellbound

Εισαι ο,τι καλυτερο μου εχει συμβει  ]

Enia

Φοίβη, σ'ευχαριστώ που μου απάντησες :) Μπορεί να μην είμαστε τώρα μαζί κυριολεκτικά, αλλά είμαστε 'μαζί' ουσιαστικά, και είναι όλα καλά. :)

kuria

μη μου θυμωνεις ματια μου...

Moody

Θέλω να σου στείλω μια αγκαλιά....και να σ' ευχαριστήσω για τη δικιά σου ]

kuria

Moody

Δεν μαθαίνεται η θάλασσα, αγαπιέται απλώς....

Κι εγώ σ' αγαπώ απλώς ...για όλη τη χαρά που μου έχεις δώσει .... για όλη την αγκαλιά... για όλα....

Αυτές οι σχέσεις, αυτές οι συναντήσεις , είναι τα πιο όμορφα δώρα που μας φέρνει η ζωή....

Γι αυτό...
Να γελάς κι εγώ θα στο πω το σ' αγαπώ χορεύοντας ρούμπα
Σαν τον Μίκυ, σαν τον Σαρλώ, με μια γκριμάτσα και μία τούμπα! ]

kuria

barby

Ειμαι εδω κ περιμενω να ερθεις                                                              ειμαι εδω κ περιμενω ενα σου βλεμμα                                                     ειμαι εδω κ περιμενω μια αγκαλια σου                                                     ειμαι εδω κ περιμενω ενα φιλι σου.........το ακουσες........αρκουδο μου? :lol:

Moody

Νιώθω αμήχανα και δεν ξέρω πώς πρέπει να φέρομαι από εδώ και πέρα...

kuria

αν "μαθεις" πως να φερεσαι... τοτε θα παψεις να εισαι εσυ...
μην το κανεις σε παρακαλω...

spellbound

Παράθεση από: "Moody"Νιώθω αμήχανα και δεν ξέρω πώς πρέπει να φέρομαι από εδώ και πέρα...

Παν μετρον αριστον φιλενας... :wink:

chriastina

Παράθεση από: "Moody"Νιώθω αμήχανα και δεν ξέρω πώς πρέπει να φέρομαι από εδώ και πέρα...

αληθινή.....
η αλήθεια είνια ανεκτίμιτο δώρο.

429 Επισκέπτες, 0 Χρήστες