Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 487
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 345
  • Total: 346
  • Leon

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 01, 2005, 10:02:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

... Και ξυπνάς το πρωι...
... Και ετοιμάζεσαι να πας στη δουλειά σου όπως συνήθως...
... Και εκεί που όλα είναι ήρεμα και ίδια, όπως και κάθε μέρα...

... Συμβαίνει κάτι αναπάντεχο... κάτι που δεν μπορείς ούτε να το διανοηθείς... και τα ανατρέπει όλα... και... τα χάνεις.... και ρωτας συνεχώς "γιατι" αλλά δεν βρίσκεται κανείς να σου απαντήσει...

... Και ξαφνικά νιώθεις ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε σένα... και νιώθεις σαν να βλέπεις μια ταινία στον κινηματογράφο... σαν να μην συμβαίνουν στην πραγματικότητα όλα αυτά...

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. μολις ξυπνησα .. συγχωρηστε με αλλα αυτο το ''αναπαντεχο'' μου το προσδιοριζετε λιγο ??
Μαιρουλα μου τι ακριβως δηλαδη ? Οτιδηποτε ?? πχ ξυπνας και ανακαλυπτεις οτι καποιος σε μεταμορφωσε σε βατραχακι ας πουμε ??  :roll:  :roll:

minoraki

ξερω περιπου ή μαλλον οχι περιπου, ξερω ακριβως τι θελει να πει η μαιρουλα......
ειναι αυτο που λεμε παντοτε.....απο εκει που δεν το περιμενεις..σου ερχεται.....και εαν μεν ειναι καλο..ενταξει το αποδεχεσαι..το καλοδεχεσαι..σου αλλαζει τη ζωη θετικα...σε κανει να χαμογελας....σε μεταμορφωνει....σε ανεβαζει....
εαν ομως ειναι κατι ασχημο....κατι κακο....κατι δυσαρεστο....εδω  τι γινεται? ειμαστε εντελως απροετοιμαστοι σε αυτο....και πανω σε αυτο που λεει η μαιρουλα, την καταλαβαινω απολυτα.....οντως πολλες φορες εχω πει απο μεσα μου...οτι δεν γινεται να συμβαινει αυτο σε μενα....δεν ειναι δυνατον.....και ομως..συνεβαινε και ημουν εγω η πρωταγωνιστρια....πηγαινοντας ξημερωμα, περιπου 5 η ωρα το πρωι στο νοσοκομειο, για να βρω το παιδι μου μετα απο ενα σοβαροτατο τροχαιο που παρα λιγο να του στοιχισει τη ζωη του, ελεγα οτι δεν ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο σε μενα.....δεν ειναι δυνατον να χασω το παιδι μου.....ειναι πολυ δυσκολες και τραγικες στιγμες αυτες μαιρουλα μου....σε καταλαβαινω.....πονας.....κλαις.....πανιλοβαλεσαι.....ελεγα στον αντρα μου κλαιγοντας "αραγε ζει?"! και εαν ζει....πως θα τον βρουμε? η τραγωδια σε ολο της το μεγαλειο.....μαιρουλα μου, εχω ξαναπει οτι τα παντα βρισκονται εξω απο την πορτα μας.....εμεις ομως ειναι καπως δυσκολο να το αντιληφθουμε.....νομιζουμε οτι αυτο θα συμβει σε αλλους και οχι σε μας.....και ομως συμβαινει.....δεν ξερω ποιος μου εδωσε τη δυναμη για να ανεβω τρεχοντας τα σκαλια του νοσοκομειου και να παω κοντα στον γιο μου.....να τον αντικρυσω μεσα σε ορους, μασκες, αιματα, ραμματα....να πεσω πανω του ουρλιαζοντας οτι δεν θελω να τον χασω.....οτι ειναι το παιδι μου και τον θελω κοντα μου....τον αγαπαω....τον εχω αναγκη....καποια ανωτερα δυναμη μας προστατευει.....ευχομαι κουκλα μου ολα να πανε καλα! εισαι δυνατη.....και ο,τι θελεις, μπορεις να μου το πεις! φιλια πολλα! Π Ο Λ Λ Υ!

chriastina

τα στραβά,τα ανάποδα και τα δυσάρεστα μπορεί να 'ερθουν κάθε στιγμή της ημέρας, θα σταθώ όμως στην πρώτη φράση της ntama "και ξυπνάς το πρωι..."  μια νέα μέρα,μια ευλογημένη μέρα διότι ανακαλύπτεις ότι ζεις και παρά την πρωινή βαριεστημάρα και μικρομουρμούρα η ζωή συνεχίζει τους ρυθμούς της όπως πάνω-κάτω τους ξέρεις και η μέρα θα κυλήσει μάλλον πάνω-κάτω σαν τις άλλες μέχρι να έρθει το επόμενο πρωινό που θα ξυπνήσεις και όλα πάλι απο την αρχή και.... ΜΠΑΜ χτυπάει το αναπάντεχο και αναρωτιέσαι ξύπνησα τελικά ή ακόμα κοιμάμαι? και εύχεσαι να είναι κακό όνειρο και δεν είναι. Η πρωινή αισιοδοξία χάθηκε. Που πήγε η ευλογημένη μέρα?
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕ ΠΟΤΕ................

kuria

σε παρόμοιες καταστάσεις χρησιμοποιώ μια αμερικάνικη έκφραση...
"SSDD"
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Atma

riaghul

Κι εκει που δεν το περιμενεις....
Γκρεμοτσακιζεσαι....
(Ε ! και τι εγινε!!...αφου επεζησες...
μην το σκεφτεσαι.,...Ολα ειναι στο νου, καλο μου)

Αναπαντεχα εντελως...γινεται ενα θαυμα
Αυτο δα, που δεν μπορεις να εξηγησεις..
Κι ολα ειναι διαφορετικα ...
Γιατι το πιστεψες...

Γιατι η ζωη δεν μπορει να εχει μονο κατηφορα
κι ανηφορα...
Ενα Ζικ -Ζακ (οφιοειδες) ειναι το μονοπατι που διαβαινεις
Μη ζαλιζεσαι...στη στροφη θα αλλαξει..
Θα τα βλεπεις ΟΛΑ απο αλλη οπτικη γωνιά
 :)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "riaghul"Κι εκει που δεν το περιμενεις....
Γκρεμοτσακιζεσαι....
(Ε ! και τι εγινε!!...αφου επεζησες...
μην το σκεφτεσαι.,...Ολα ειναι στο νου, καλο μου)

Αναπαντεχα εντελως...γινεται ενα θαυμα
Αυτο δα, που δεν μπορεις να εξηγησεις..
Κι ολα ειναι διαφορετικα ...
Γιατι το πιστεψες...

Γιατι η ζωη δεν μπορει να εχει μονο κατηφορα
κι ανηφορα...
Ενα Ζικ -Ζακ (οφιοειδες) ειναι το μονοπατι που διαβαινεις
Μη ζαλιζεσαι...στη στροφη θα αλλαξει..
Θα τα βλεπεις ΟΛΑ απο αλλη οπτικη γωνιά
 :)

με καλυψες απολυτα Ριακι μου  :lol:
Η ζωη εχει τα καλα της και τα αναποδα της ! Οπως και καθε τι δεν ειναι μονοδιαστατο !! Ουτε καν δισδιαστατο !! Ψηλα το κεφαλι κι ας εχουμε θετικη σκεψη για οτιδηποτε τουλαχιστον περναει απο το χερι μας και μπορουμε να συμβαλουμε ωστε να το κανουμε καλυτερο !
Ενας τροπος αντιμετωπισης ειναι και η χιουμοριστικη πλευρα του θεματος !
Εχετε δοκιμασει ποτε να γελασετε με κατι αναποδο που σας συμβαινει ??
Ή μαλλον .. εχετε παρατηρησει οταν μας τυχαινει μια αναποδια και το βαλουμε κατω , ποσες ακομη ακολουθουν ?
Ειναι ο αρνητισμος της στιγμης που μας κανει να τα βλεπουμε ολα ''τεραστια''
Γιαυτο επιμενω : Θετικη σκεψη ! Εσωτερικη δυναμη και ενα μεγαλο-φωτεινο χαμογελο !
 :lol:  :lol:

minoraki

εαν δεν υπηρχε αυτη η θετικη σκεψη, η εσωτερικη δυναμη, δεν νομιζω να την "εβγαζα καθαρη"! και οταν μια αναποδια διαδεχεται την αλλη ειναι αυτο που λεει η παροιμια : ενος κακου μοιρια επονται! ειναι να μη σε παρει απο κατω.....ο σκοπος ειναι αυτη η αναποδια που μας ετυχε να ειναι περαστικη.....γιατι οταν προκειται για ατυχηματα που συμβαινουν στα παιδια μας....τοτε τι γινεται? εδω δεν προκειται για αναποδια! αλλα για δυστυχια!

PoiSoN_GiRL

Σιγουρα minoraki μου εχεις δικιο σε αυτο που λες ... αλλα τουλαχιστον ας προσπαθησουμε να ειμαστε οσο πιο δυνατοι μπορουμε οταν ειδικα μας χρειαζονται οι αλλοι διπλα τους.

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμμ .. μολις ξυπνησα .. συγχωρηστε με αλλα αυτο το ''αναπαντεχο'' μου το προσδιοριζετε λιγο ??
Μαιρουλα μου τι ακριβως δηλαδη ? Οτιδηποτε ?? πχ ξυπνας και ανακαλυπτεις οτι καποιος σε μεταμορφωσε σε βατραχακι ας πουμε ??  :roll:  :roll:

Ποιζονάκι μου ανέβασα το συγκεκριμένο θεματάκι γιατί πραγματικά η ζωή... "με έπιασε στα πράσα, με πήρε και με σήκωσε..."

Ειχα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας το πως αισθάνθηκα εκείνη την στιγμή σε κάτι πολύ σοβαρό που μου συνέβη...  :?

Ntama

riaghul, μινοράκι, chriastina, kuria...

Eνα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ που "μπήκατε" στην ψυχολογία της στιγμής... και με τον τρόπο σας σταθήκατε δίπλα μου...  :)

Ntama

Ατμα...

Ο Θεος είναι πάντα δίπλα μας... το ξέρω και πιστευώ πολύ σ'αυτόν...

όσο για σένα... με ένιωσες... και Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μ'ολη μου τη καρδιά...

:)  :)

Atma

Μην ξεχνάς ότι εδώ μέσα
ότι και να γίνετε
πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
και ο οποιοσδήποτε χρειαστεί το οτιδήποτε θα χαρώ να βοηθήσω
και να συμπαρασταθώ..

+
μινοράκι, το μισογεμάτο ποτήρι..

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμμ .. μολις ξυπνησα .. συγχωρηστε με αλλα αυτο το ''αναπαντεχο'' μου το προσδιοριζετε λιγο ??

Ποιζονάκι μου ανέβασα το συγκεκριμένο θεματάκι γιατί πραγματικά η ζωή... "με έπιασε στα πράσα, με πήρε και με σήκωσε..."

Ειχα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας το πως αισθάνθηκα εκείνη την στιγμή σε κάτι πολύ σοβαρό που μου συνέβη...  :?

Μαρακι μου καταλαβα τον σκοπο του θεματος .. εστω και αργα ..
Οτι και να εχει συμβει , ευχομαι να ειναι περαστικο και να μην σε κανει ουτε λεπτο παραπανω να στεναχωρηθεις. Δεν χρειαζεται καν να αναφερω πως οτι χρειαστεις ειμαστε εδω και το οτι θελησες να το μοιραστεις μαζι μας .. εμενα αυτο προσωπικα με τιμα ιδιεταιρα , οπως πιστευω και τους υπολοιπους.
Ευχομαι τα καλυτερα και αν χρειαστεις οτιδηποτε ειμαστε ολοι κοντα σου  :wink:

345 Επισκέπτες, 1 Χρήστης