Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,089
  • Online ever: 2,916 (Χθες στις 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 884
  • Total: 884

ΤΙ ΕΧΕΙ.............

Ξεκίνησε από Evitaki, Ιουνίου 03, 2005, 10:24:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Ε ναι .. για γαμο μιλησαμε .. για παιδια μιλησαμε .. για οικογενεια γενικοτερα το αναλυσαμε το θεμα .. νυφικα ποσταραμε .. κουμπαρους βρηκαμε .. τι αλλο μας μενει σε αυτη τη μιζερη ζωη εκτος απο ενα τοπικ με συνταγες ??

[size=18]somebody shoot me please .. [/size]  :shock:  :shock:  :shock:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Ε ναι .. για γαμο μιλησαμε .. για παιδια μιλησαμε .. για οικογενεια γενικοτερα το αναλυσαμε το θεμα .. νυφικα ποσταραμε .. κουμπαρους βρηκαμε .. τι αλλο μας μενει σε αυτη τη μιζερη ζωη εκτος απο ενα τοπικ με συνταγες ??

Καλό μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ  :?  :?  :?

Τι εχεις σήμερα???????????????  :roll:  :roll:  :roll:

Πλάκα κάνουμε μαμώτο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ  :?  :?

Προσπαθώ να συνέλθω από όλα και όλους και να το ρίξω λίγο στο "τρελλό"...   :(  :(

PoiSoN_GiRL

αν λαβεις υπ' οψιν σου το γεγονος οτι στον στενο μου κυκλο το 90% των φιλων μου παντρευονται αυτο το διαστημα κατα μια διαβολικη συμπτωση .. και βλεπω ολους τους ανθρωπους γυρω μου να ''σοβαρευουν'' ξαφνικα ... θα καταλαβεις γιατι εχω φαει φρικη !! λοοοοοοοοοολ  :P

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αν λαβεις υπ' οψιν σου το γεγονος οτι στον στενο μου κυκλο το 90% των φιλων μου παντρευονται αυτο το διαστημα κατα μια διαβολικη συμπτωση .. και βλεπω ολους τους ανθρωπους γυρω μου να ''σοβαρευουν'' ξαφνικα ... θα καταλαβεις γιατι εχω φαει φρικη !! λοοοοοοοοοολ  :P

Τι να πω και γω η καψερή, μου βλάπω ακριβώς τα ίδια γύρω μου, σου ρίχνω και 3 χρονάκια και εχω φάει διπλή φρίκη γιατί ο πατέρας μου μετα το εμφραγμα έχει σαλτάρει και με λέει ...  :shock: ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ?????????? :shock:

PoiSoN_GiRL

αχμμ .. βρε δεν εννοουσα οτι αγχωνομαι που δεν εχω ''αποκατασταθει'' ακομη !!!
Εννοω οτι αγχωνομαι που αλλαζουν οι ανθρωποι γυρω μου !!
Εξαλλου εχω πει απειρες φορες οτι ειμαι κατα του γαμου !!
Ξερεις τι ειναι εκει που καποτε εβγαινες για καφεδακι με την κολλητη σου και συζητουσατε τα πιο απιστευτα πραγματα να σε προσγειωνει ξαφνικα μιλωντας σου για συνταγες ?? Σου κοβονται τα φτερα !! Ωρες ωρες θελω να φωναξω : σταματηστε να μου προσγειωνετε την φαντασια μου ! λολ
Ασε που σιγα σιγα μειωνονται και τα καφεδακια .. Συζυγικες υποχρεωσεις βλεπεις ..

Υ.Γ. μου φαινεται θα αναζητησω την επομενη κολλητη μου στο νηπιαγωγειο !! λολ

Ntama

Πρίν καταλαβα λάθος Ποιζονούδιο μου....  ]

και όμως... δεν πρέπει να άνχεσαι... μπορείς να πηγαίνες μαζί μου για καφεδάκι, που δεν θα σου λέω για τις συζυγικές υποχρέωσεις  :wink:  :wink:  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

αν υποσχεθεις οτι δεν θα μου δινεις συνταγες (εκτος απο την συνταγη της μηλοπιτας ! λολ) συμφωνοι !!  :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αν υποσχεθεις οτι δεν θα μου δινεις συνταγες (εκτος απο την συνταγη της μηλοπιτας ! λολ) συμφωνοι !!  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

ksenixths

h egw eimai strabos h ta blepw twra teleytaia ola straba

kai synexeizw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=24]re den pate katholou kala leme[/size]

PoiSoN_GiRL

Evitaki

Παράθεση από: "ksenixths"h egw eimai strabos h ta blepw twra teleytaia ola straba

kai synexeizw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=24]re den pate katholou kala leme[/size]

ξενυχτακο μου λιγο αργα δεν το καταλαβες??????? :P  :P  :P  :P  :P  :P

Atma

Φουρνιστά ξανθά μήλα…

παίρνουμε δύο πράσινα στρογγυλά, σαν στήθη, μήλα και σκάβοντας με το εργαλείο μας αφαιρούμε τα κουκούτσια… ανοίγοντας μια τρύπα από το κοτσανάκι ως το κάτω μέρος του καρπού…

…γεμίζουμε την τρύπα με ξανθές και μαύρες γλυκές αφροδισιακές σταφίδες…

…σε ένα μπολ ανακατεύουμε δύο ποτήρια κονιάκ με δύο κουταλιές του γλυκού κανέλα και 80γρ ζάχαρη…

…αφήνουμε τα μήλα να ψηθούν ενώ τα λούζουμε με το σιροπιασμένο καυτό χυμό τους μέχρι που να μελώσουν…

…τα αποθέτουμε σε ένα πιάτο με μερικά φύλλα δροσερής μέντας και τον αρωματικό, αχνιστό, ερωτικό χυμό τους…

Atma

Φράουλες με σαντιγί...

κόβουμε τα κοτσανάκια από τις ζουμερές κατακόκκινες φράουλες και τις βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ…

…τις ραντίζουμε με κονιάκ και ζάχαρη, τις ανακατεύουμε και αφήνουμε τα λαχταριστά κορμάκια τους να απορροφήσουν το άρωμα του κονιάκ και την γλύκα της ζάχαρης…

…βάζουμε 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος σε ένα κοίλο δοχείο και την ραντίζουμε με θρυμματισμένο πάγο, ρίχνουμε 3 κουταλιές ζάχαρη και λίγη βανίλια και την χτυπάμε μέχρι να είναι ένα σφιχτό συμπαγές σώμα…

…τοποθετούμε τις γλυκές αρωματισμένες μεθυστικές φράουλες σε ένα κρυστάλλινο μπολ… τις περιχύνουμε με το ροδαλό σιρόπι του κονιάκ και αφήνουμε την σαντιγί να κυλήσει πάνω τους ηδονικά…

Evitaki

ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ

200γρ ζαχαρη
1 βανιλια
100 γρ νερο
200γρ αμυγδαλοψυχα με την φλουδα
βιταμ

1.λιωνουμε σε τηγανι τη ζαχαρη με τη βανιλια κ το νερο
προσθετουμε την αμυγδαλοψυχα κ αφηνουμε το μιγμα σε μετρια φωτια ανακατευοντας συνεχεια με ξυλινη κουταλα ωσπου να εξατμισθει το νερο κ να κολλησει η ζαχαρη στα αμυγδαλα κ τα αφηνουμε ωσπου να γυαλισουν

2.αλειφουμε ενα ταψακι με το βιταμ κ τοποθετουμε εκει τα αμυγδαλα για να κρυωσουν.τα αμυγδαλα θελουν προσοχη να μην καουν στο τηγανι....

884 Επισκέπτες, 0 Χρήστες