Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΄Η ΠΟΔΑΡΙ;

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 04, 2005, 08:29:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

κανε το καλο κ ριξτο στον γιαλο...

οκ βοηθησαμε κ ο αλλος κρεμαστηκε απο πανω μας..
SO FUCKING WHAT???!!!
εγω νιωθω καλα να βοηθαω καποιον κ ας κρεμαστει απο πανω μου...
το ασχημο ειναι να ειναι αχαριστος ο αλλος κ μολις πατησει σταθερα
να εξαφανιστει κ το καλο σου να το σκιασει η αχαριστια του....

chriastina

balland
μήπως πάσχεις απο το σύνδρομο "θέλω να με έχουν ανάγκη"?
κι αν απαντάς "so fucking what?" σε όποιον αποφάσησε να κρεμαστεί πάνω σου ε τότε so fucking what? αν ήταν και αχάριστος, εξάλλου αχαριστία δεν είναι να "κρέμεσαι" πάνω σε κάποιον άλλο αντί να αναλαμβάνεις την ευθύνη της ζωής σου?

balland

Παράθεση από: "chriastina"balland
μήπως πάσχεις απο το σύνδρομο "θέλω να με έχουν ανάγκη"?
κι αν απαντάς "so fucking what?" σε όποιον αποφάσησε να κρεμαστεί πάνω σου ε τότε so fucking what? αν ήταν και αχάριστος, εξάλλου αχαριστία δεν είναι να "κρέμεσαι" πάνω σε κάποιον άλλο αντί να αναλαμβάνεις την ευθύνη της ζωής σου?

παλι δεν τα ειπα σωστα γμτ
κ δεν εγιναν κατανοητα? :roll:

chriastina

εμείς οι 2 έχουμε 1 πρόβλημα επικοινωνίας.......
που θα πάει θα σε μάθω κάποτε και δεν θα μου στεναχωριέσαι που δεν σε κατάλαβα. (αν δεν σε κατάλαβα)

Enia

mpalantako, to 8ema den einai an dhmiourghtai problhma se auton pou paristanei to dekaniki, alla kata poso kanei thn swsth epilogh, outwswste me ton tropo tou na boh8aei pragmatika ton allo...
o swstos o filos prepei na mporei na prosarmostei se katastaseis kai h boh8eia/sumparastash/uposthri3h, mporei na parei polles diaforetikes morfes...

molis diabasa to 8ema o nous mou phge sto debate ths epoxhs mas gia thn uposthri3h tou dutikou kosmou stis 'tritokosmikes' xwres... sxetizetai kai me thn ekstrateia 'makingpovertyhistory' kai thn sunaulia 'Live 8'. kapou eixe anebasei o Teo ena sxetiko post...

to 8ema loipon, einai na 8eloume o allos na einai e3arthmenos apo emas, h na ton 'boh8ame' mia zwh xwris na pataei sta dika tou podia... ki an kati sumbei se emas, to 'dekaniki'? tote einai katadikasmenos o allos...
kai poso pragmatika ton boh8ame, otan den tou dinoume thn eleu8eria na e3elix8ei monos tou?

podari kai 3ana podari...

(isws akoustei psiloasxeto, alla gi'auto eimai uper tou e8elontismou... thn boh8eia mas thn dinoume me pra3h, kai oxi me logia...)

balland

παιδια πιο απλα δεν μπορω να το πω!!!

ειχα εναν φιλαρακο ο οποιος μετα απο ερωτικη απογοητευση επεσε στα ναρκωτικα..
τον ειχα απο διπλα ολη μερα κ σε αυτο βοηθησε το οτι δουλευαμε μαζι
κ μετα την δουλεια εκεινος ειχε σχολη..
οποτε μετα την σχολη πηγαινα κ τον επαιρνα να παμε για καφε,μπυριτσα,κανενα μπλιμπλικι κτλ..
δεν ειχε ουτε 1'χρονο να μου την κανει..
ξεκολλησε κ καποια στιγμη επεσε στην αγκαλια μου κλαιγοντας που τον γλιτωσα απο την κατρακυλα..
οταν εγω εφαγα τα πακετα το ενα πισω απο το αλλο,ο φιλαρακος εξαφανιστηκε  μαζι με την κοπελια που του ειχα κανει κονε κ ειναι μαζι εδω κ 5 χρ..
προτιμησαν βλεπεις να κανουν παρεα με την πρωην μου κ τους νυν εκεινης...

(ελπιζω να καταλαβατε για τι αχαριστια μιλαω)

Enia

ax mpallantako...
nai... ok... alla h axaristia einai se allo topik :P

miso... mou epitrepete na kanw thn eikastikh mou parembash e?

[size=18]den einai 1. to psema, 2. h adiaforia, 3. ta neura, 4. h eirwnia, 5. h zhleia, 6. h axaristia, feugw gia to 7. thn apistiaaaaaa[/size]

ax, kairo eixa na to tragoudhsw! lol

kai epanerxomai me to sobaro mou...
pi8anws tote se auth thn periptwsh kala ekanes kai den hsoun dekaniki gia ton filo sou, alla 'podari'. afou katafere kai sunexise ton dromo tou monos tou...
twra... to oti esena se parathse h gkomena... sorry pou 8a eimai ligo pio sklhrh apo to deon.. alla... TOUGHT!!!
uparxoun kai atuxies sth zwh... kane to kalo kai ri3to sto gualo... anti na exeis thn ikanopoihsh pou enas an8rwpos einai kala kai eutuxismenos kai to xrwstaei se sena, ti to psaxneis? ti 8es? aiwnia eugnwmosunh h epibrabeush? gia mena 8a eftane na to 3erw egw h idia oti exw prosferei...

oi an8rwpoi allazoun... oi katastaseis allazoun... isws den 3ereis pws kseftetai ekeinos... den mporeis na milas gia axaristia otan den eisai mesa sto mualo tou allou.
mporei na euxetai to kalutero gia sena kai na se 8umatai suxna...
mporei kai oxi... alla esena den 8a eprepe na se apasxolei auto...

koita3e na kaneis ki esu tis dikes sou epiloges...
kai anti na psaxneis gia dekanikia, koita na pathseis sta dika sou podia...
giati sthn telikh ta exeis, kai na les do3a to 8eo pou den exeis kanenan anagkh...

3hgh8hkame? :)
xxx

balland

παλι δεν με καταλαβες..
δεν ζητησα να ειναι στηριγμα οπως ημουν για εκεινον..
να μην χαθουμε σαν κολλητοι που ημασταν,ζητησα..
αν δεν ειχε εξαφανιστει δεν θα μιλουσα για αχαριστια...

kuria

Μου είπε κάποτε ένας αγαπημένος φίλος όταν συζητούσαμε αυτό το θέμα...

"Πολλές φορές, έσσοντες  "δεκανίκι" κάποιου,ουσιαστικά απευχόμεθα την αυτονομία του, ήτοι την απόκτηση, από μέρους του, "ποδαριού"... Πίστεψε με ο πυγμαλιωνισμός δεν είναι αποκλειστικά αντρικό προνόμιο... Όταν όμως αντιλαμβανόμαστε ότι δυσανασχετούμε από την μη επιδίωξη αυτονομίας του ετέρου,αυτό δεν είναι από αλτρουισμό,αλλά από κυριολεκτική κούραση... "

βέβαια το ανωτέρω προέρχεται από μια άλλη οπτική γωνία του θέματος που δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε καθότι είναι κι αυτή σωστή...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

Ασε κυρια....

Αυτη μαλλον ειναι η ιστορια της ζωης μου.
Και παντα λεω πως θα αλλαξω αλλα η ψυχη μου δυστυχως με προδιδει.

Δεκανικι ημουν και δεκανικι θα παραμεινω ... μερικα πραγματα δεν αλλαζουν τελικα
:roll:

kuria

Παράθεση από: "spellbound"Ασε κυρια....

Αυτη μαλλον ειναι η ιστορια της ζωης μου.
Και παντα λεω πως θα αλλαξω αλλα η ψυχη μου δυστυχως με προδιδει.

Δεκανικι ημουν και δεκανικι θα παραμεινω ... μερικα πραγματα δεν αλλαζουν τελικα
]

δεν αλλαζουμε γιατι δεν μπορουμε ή γιατι δε θελουμε;

Nikos28

Δε μπορούμε γιατί δε θέλουμε και δε θέλουμε γιατί δε μπορούμε. Αυτά είναι αλληλένδετα...

Εγώ, πάντως, αναρωτιέμαι: Γιατί πολλές φορές δυσανασχετούμε με κάποιο γνώρισμα του χαρακτήρα μας; Αφού, για να το έχουμε, σημαίνει ότι μας αρέσει-στο μεγαλύτερο βαθμό τουλάχιστον...

Κάποτε ο Οράτιος είπε ότι ''όταν η φύση βιαστεί επιστρέφει καλπάζοντας!''

Εμείς γιατί προσπαθούμε να ξεφύγουμε απο τη δική μας φύση;

TetiQ

Ειναι σαν τα μικρα παιδια που καποια στιγμη πρεπει να σταθουνε στα ποδια τους...και σαν τους γονεις που καποια στιγμη πρεπει επιτελους να αφησουνε τα παιδια τους να αναλαβουνε τις δικες τους ευθυνες.... Οποτε ο τροπος αποδευσμευσης...μετα το πληρωμα του χρονου (στραγγισμα υπομονης/ψυχης/επιμονης/δωσε-δωσε) βοηθειας.... ]"ικανοτητες χωρις θεληση ειναι οπλο διχως σφαιρες...[/color] :?  

kuria

χτες το βραδυ εβλεπα ενα επεισοδιο οπου ο καλαμαρης ειχε απολυθει, χασει το σπιτι του και επασχε απο καταθλιψη και ο μπομπ σφουγγαρακης ειχε αναλαβει το ρολο του καλου σαμαρειτη...

Pappas10

Ο Μπόμπ είναι καλή αδελφή γι' αυτό. Αν ήταν κακιά αδελφή θα νοίκιαζε το σπίτι για να του κάνει σπάσιμο.

Χώρια το ότι - αν δεν κάνω λάθος - ο Μπόμπ έχει σχέση με τον Καλαμάρι. Οπότε δεν είναι Σαμαρείτης αλλά Χιου Χέφνερ...

Μην ακούω κουλά τώρα.

Άντε και σπογγώδη...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

561 Επισκέπτες, 1 Χρήστης