Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 586
  • Total: 587
  • Leon

ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΄Η ΠΟΔΑΡΙ;

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 04, 2005, 08:29:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

πόσες φορές  προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε το καλοσαμαρείτικο ένστικτο μας, πέσαμε στην παγίδα να γίνουμε το δεκανίκι κάποιου, που με τη σειρά του βολεύεται επί μακρόν με την προσφορά μας και δεν κάνει καμιά απολύτως προσπάθεια να αποκτήσει ποδάρι;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Evitaki

παρα πολλες φορες κ το κακο ειναι οτι οταν λεμε δεν θα ξαναγινει
παλι μας πιανει η καλοσυνη μας κ παλι απο την αρχη
κ παλι εμεις την πλερωνουμε
αρα αυτος που ειπε ο καλος καλο δεν εχει κατι θα ηξερε μαλλον :?  :?  :?

PoiSoN_GiRL

αυτη η ευαισθησια θα μας φαει ...  :cry:

Sotis

βγαλτε τη  σκουφια  και  βαρατεμε  και  η   διο  σας..εβιτακι  ποισονακι :lol:  :lol:  :lol:

Evitaki

δεν θες να βαρεσουμε........
θα πονεσει
πολυυυυυυυυυ :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

αντεχο  εγω  εβιτακι... :lol:  :lol:

Evitaki

δεν αμφιβαλλω.............

PoiSoN_GiRL

ωραια .. μαζευτηκαμε ολοι να ενωσουμε τις ευαισθησιες μας .. μια χαρα μας κοβω .. και μυαλο δεν βαζουμε τελικα !! Δεν βαριεστε .. καλη καρδια βρε παιδακια ! Ακομα και σε αυτους που μας χρησιμοποιουν εμεις λεμε ενα γενναιοδωρο ''Να εισαστε καλα!''

kuria

πιστεύω πέρα από τις υποτιθέμενες καλωσύνες και ευαισθησίες μας... αν νοιάζεσαι πραγματικά για τον άλλο, κρατάς τέτοια απόσταση που αφ' ενός μεν μπορείς να τον συγκρατήσεις αν κινδυνεύει από άσχημη πτώση, αφ' έτερου δεν του αφήνεις τα περιθώρια να κρεμαστεί πάνω σου παραιτούμενος από την αυτοδυναμία του...
σκέψου πως παριστάνοντας το δεκανίκι, του αφαιρείς κάθε δυνατότητα να αποκτήσει ποδάρι...
η πραγματική απόδειξη του ενδιαφέροντος σου είναι, αφού του κάνεις αισθητή την παρουσία σου,  να του μεταγγίσεις την πίστη σου στις ικανότητες του...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Evitaki

δυστηχως δεν ειναι παντα ευκολο............. :?  :?  :?

Pappas10

Ο Κακομοίρης ο Σωκράτης το πάλευε με την Ξανθίππη όλη του τη ζωή... τελικά το βρήκε με την Δανάη, εγγονή του Αριστείδη του δίκαιου.

Ναι έχω γίνει δεκανίκι όπως και έχω χρησιμοποιήσει δεκανίκια. Μερικές φορές καλό είναι να αφήνεις τον άλλον/η να βρεί μόνος του τη ισορροπία του κι ας είναι και λίγο κουτσή.

Πάντα όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να είσαι εσύ η ισσοροπία του/ της. Και να μη το ξέρεις ούτε εσύ,  ούτε αυτός /η

Δύσκολο ερώτημα μου έβαλες... και έδωσα ασύμφορη απάντηση... είδες πόσο αλτρουϊστικό δεκανίκι είμαι;

Με... ναι.

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

riaghul

Γιατι "κακομοιρης" ο Σωκρατης??
Τελος παντων..

Υποστηριζω παντα ..Με ποδαρι..
Αλλα ας οψεται η στιγμη ..που το ποδαρι λυγισε..
Χρειαστηκε το Δεκανικι....
Κι αφου ειμαστε ανθρωποι με ολα τα αδυναμα και δυνατα στοιχεια μας...
θα χρειαστουμε και τα δεκανικια..στηριγμα προσωρινο..μια βαση για
να σηκωθουμε, ή να ξανασηκωθουμε,  μπορει και για να ανυψωθουμε..
Κυριολεκτικα ...το δεκανικι μου, που φτιαχτηκε για να μου στηριξει το σωμα οταν στ'αληθεια εσπασε το ποδαρι μου, κοσμει μια γωνια του σπιτιου μου...
Θελω να πω...οτι και δεκανικια θα γινουμε και θα παρουμε...
Φτανει να μην εκμεταλλευτουμε και σαφως να μην αγνοουμε....
την οποια παροχη..
 :)

minoraki

νομιζω οτι ολοι μας καποια στιγμη, αλλος λιγο αλλος πολυ, γιναμε δεκανικια στη ζωη καποιου.....δεν περιμενουμε να υπαρξει ενα "ευχαριστω" απο κανεναν.....εγω προσωπικα οσο και εαν προσπαθησα να τραβηξω το δεκανικι για να βγει το ποδαρι..δεν καταφερα κατι τετοιο.....παιζουν ρολο οι συνθηκες? παιζει ρολο το περιβαλλον? παντως, λογω της σοβαροτητας και του θεματος και της καταστασης του δεκανικίου που ειμαι εγω..με τρομαζει το τι θα συμβει στο μελλον! πως μπορει να επιβιωσει ενας ανθρωπος οταν εχει μαθει να στηριζεται σε αλλους?

chriastina

για αρχή καλό είναι να μην σπεύδουμε να βοηθάμε πριν μας το ζητήσουν,
μετά καλό θα είνα να υπενθυμίζουμε πως βρισκόμαστε εκεί για βοήθεια και όχι σαν λύση και να σας πω κάτι? δεν είναι κακό να τρίζουμε λίγο τα δόντια και να ταρακουνάμε τα "θύματα" (αν έχετε προσέξει όλοι αυτοί που μας θέλουν για δεκανίκια είναι πάντοτε θύματα γαι όλα φταίνε οι άλλοι και άτιμη κοινωνία κ.τ.λ) παμ μέτρον άριστον

minoraki

σωστοτατη κρις! ποτε δεν φταινε τα "θυματα" :twisted: ! παντοτε φταινε οι αλλοι και η ατιμη "κενωνια"! καμμια αυτογνωσια, κανενα γνωθι σεαυτον....απολυτως τιποτα! μας γεμιζουν τυψεις, ενοχες, κλαμα....σκεπτομαι οχι απλως να τραβηξω το δεκανικι....αλλα ολοκληρο το πατωμα κατω απο τα ποδια.....ετσι..για να δω τι θα γινει!

586 Επισκέπτες, 1 Χρήστης