Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 353
  • Total: 354
  • Leon

Τι μου λειπει κ δεν με θελει?

Ξεκίνησε από balland, Ιουνίου 06, 2005, 06:50:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Το βρήκαμε τώρα... δεν σου "καθεται" καποια και είναι ανοργασμική...

Δηλαδή, οποιος δεν μας "κάτσει" και σε μας τις γυναίκες θα πρέπει ν'αρχισουμε να τον αποκαλούμε ανοργασμικό????

:evil:  :evil:  :evil:

Λυπάμαι πολυ γι'αυτά που διαβάζω!

PoiSoN_GiRL

Λοιπον ηρθα να μπαχαλεψω το θεμα γιατι πολυ σοβαρα το πηραμε ολοι μας !! λολ
πρωτα απο ολα Μαιρουλα μαλλον δεν καταλαβες καλα αυτο που εγραψε !
Εγω διαβασα πιο πανω το εξης :

''να το πω αλλιως?
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ!!!ισα ισα.''

πραγμα που με κανει να πιστευω οτι μιλουσε λιγο γενικοτερα ο AIXMHROS και οχι ειδικα ...
θα ελεγα λοιπον οτι απαντησες λιγο απροσεκτα .. anyway ..

παμε παρακατω ... !!

Αμα δεν σε θελει φιλε AIXMHRE πες της επιτελους να παει να ψοφησει γιατι μας εσκασε !! Δεν θα πεθανουμε κιολας !

minoraki & Κωστα .. δεν εμφανιζεται πρωτη φορα στο forum .. ειναι χρηστης εδω και πολυ καιρο ! λολ !! (θα γινω μαρτυριαρααααααααα!)

και για να τελειωσω χαρουμενα ..

''Ποσο μ' αρεσουν οι καραμελιτσεςςςςςςςςςςςςς
ηθελα να εχω δεκα σακουλιτσεςςςςςςςςςςςςςς''

:bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:

Υ.Γ.1 Λευτερακο εσυ γιατι κλαις καμαρι μου ??  :roll:

Υ.Γ.2 ''Το ότι σε ''απορρίπτει'' μια γυναίκα μπορεί [...] να οφείλεται στο ότι η λεγάμενη είχε τις μαύρες της...δε φταίς εσύ γι' αυτό!''   :arrow:
κι εγω εχω τις μαυρες μου τον τελευταιο καιρο .. να αρχισω να βασανιζω αθωους ανθρωπους μηπως ερθω στα ισια μου ?? λοοοοοοοολ !  :P

Ntama

Πρώτον  :arrow:  Γνωρίζω ότι δεν έμφανίζεται πρώτη φορά στο φόρουμ

Δευτερον  :arrow:  Γνωρίζω καλά ποιος είναι

Τρίτον  :arrow:  Πιστεψε με Ποιζονάκι, δεν απάντησα βιαστικά και απρόσεχτα... (έχε μου εμπιστοσύνη) και δεν απευθυνόμουν απόλυτα σε προσωπικό επίπεδο!  :wink:  :wink:

φιλάκια, και στείλε μου και μένα μια καραμελίτσα τώρα  :P

PoiSoN_GiRL

αυτο το ''δεν απευθυνομουν απολυτα σε προσωπικο επιπεδο'' εμενα μου κανει ''μπορει και να απευθυνομουν σε προσωπικο επιπεδο αλλα μπορει και οχι ..''

κατα δευτερον .. (συγνωμη για την εκφραση που θα χρησιμοποιησω εκ των προτερων) αλλα δεν νομιζω οτι το θεμα ηταν η ξεπετα ..
Δεν μου αρεσει λοιπον να διαβαζω φρασεις οπως : ''Το βρήκαμε τώρα... δεν σου "καθεται" καποια και είναι ανοργασμική... ''
αν μη τι αλλο .. το θεωρω κακια να εισπραξει μια τετοια απαντηση η οποια μου φαινεται ακρως απολυτη

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μαλλον βγηκε λαθος συμπερασμα απο ολη τη συζητηση ...
Απο την αλλη ισως εγω παρερμηνευσα τα λεγομενα του AIXMHROY , ο καταλληλοτερος ανθρωπος να απαντησει μαλλον ειναι ο ιδιος ..
εμεις οι υπολοιποι κανουμε απλως εικασιες σε ενα θεμα που δεν γνωριζουμε ολους τους παραγοντες ...
θα ηταν καλυτερα λοιπον να μην ''καταδικαζουμε'' καποιον βιαστικα με μια φραση ή μια λεξη που σε εμας χτυπησε καπως ..

παρε τωρα καραμελιτσα !! ταιριαζει και με το συγκεκριμενο θεματακι ... (καλυτερα να μασας παρα να μιλας λοοοοοοοοολ !)

Ntama

οι καραμελιτσες δεν μασιουνται, γλύφονται  :lol:

ασε με εμένα να έχω μια άποψη "α" για κάποιο συγκεκριμένο λόγο (δικό μου και δικό του) και ρώτα και όλους τους άλλους που τα έχουν πάρει για τους δικούς τους λόγους...

με μένα παίζει άλλο (και αφορά εμένα και εκείνος μόνο και κανέναν άλλον!)

εγω προσωπικά απαντώ για μένα, και έχω τον λόγο μου και επιμένω για δικούς μου λόγους που δεν γνωρίζεις.

οποτε, ξέχνα εμένα, και ρωτα τους υπόλοιπους τι τους ενοχλεί.

ας τους απαντησει.

δεν με αφορά ουτε ειναι δουλειά μου - αλλά κάτι προσωπικο μου, ναι, θα πω αυτό που νομίζω και ας έρθει οποιος ενοχληθεί να με ρωτήσει το γιατι

(και οταν λέω όποιος, δεν αναφέρομαι σε σένα)

σεβάσου το γεγονός ότι μπορεί να έχει υποθεί κάτι άλλο μεταξύ εμου και κάποιοι άλλου ατόμου. μην μπαίνεις στην υπόθεση ως δικηγορος

και το λέω με αγάπη και εκτίμηση

για ποιο λόγο να τα λέμε τωρα ολα αυτα εμεις μεταξύ μας?

εχουμε εμεις οι δύο κάποιο πρόβλημα? οχι, καμία σχέση! οποτε, τσάκο κι'αλλη μια καραμελίτσα!  :D

PoiSoN_GiRL

σεβάσου το γεγονός ότι μπορεί να έχει υποθεί κάτι άλλο μεταξύ εμου και κάποιοι άλλου ατόμου. μην μπαίνεις στην υπόθεση ως δικηγορος

θα απαντησω μονο σε αυτο μιας και δικηγορος δεν ημουν και δεν θα γινω ποτε και για κανεναν.
το συγκεκριμενο θεμα το ειχα παρεξηγησει πρωτη απο ολους εγω γιατι την δεδομενη στιγμη ειχα μια στενοτητα αντιληψης..
οταν λοιπον εκανα κι εγω το δικο μου ''ξεσπασμα'' λογο προκαταλειψης , εκανα κι εγω ακριβως το ιδιο πραγμα που εκανες κι εσυ τωρα .. απαντησα βιαστικα..
Οταν λοιπον μιλησα με το συγκεκριμενο ατομο και ξεκαθαριστηκε η παρεξηγηση, ειχα το θαρρος (θρασσος - η οπως αλλιως θελεις) να παραδεχτω οτι τον αδικησα στο συγκεκριμενο θεμα..
γιαυτο και πλεον ειμαι προσεκτικη και καθολου ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΗ

το αφηνω εδω λοιπον .. και ξανατονιζω οτι δικηγορος δεν υπηρξα ποτε και για κανεναν και σαφως δεν με ενδιαφερει το οποιοδηποτε προσωπικο θεμα σου μαζι του ή με οποιονδηποτε αλλον.

Τελικα εγω μαλλον μιλουσα γενικα κι εσυ το πηρες προσωπικα..
αν δεν ειναι αυτο προκαταλειψη .. ε τοτε ασε να ειμαι λαθος για αλλη μια φορα ...

Ntama

Δημητρούλα μου, δεν με νοιάζει να είμαι εγώ ή εσύ λάθος...
Ας είμαι και γω... μακάρι να είμαι εγω!

Εισαι φίλη μου, σου έχω ανοιχτεί και αυτό λέει πολλά...

Πιστεψε με, υπόθηκε κάτι που με έθιξε και με στεναχώρησε γι'αυτο αντέδρασα έτσι. Το θέμα ήταν η αφορμή. Η αιτία είναι άλλη και ξεκινά από άλλο θέμα...

καραμέλα δεν έστειλες  :(  θέλω καραμέλααααααααααα (δεύτερη, την πρώτη την έκανα μια χαψιά  :P )

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Ntama"οποτε, ξέχνα εμένα, και ρωτα τους υπόλοιπους τι τους ενοχλεί.

ας τους απαντησει.

δεν ψαχνω να βρω τιποτα απο κανεναν και ουτε και θα εμπαινα ποτε στην διαδικασια να ρωταω τον καθε ανθρωπο τι τον ενοχλει για ενα θεμα που δεν με αφορα και δεν ειναι προσωπικο μου.
προσεχε ομως τον τροπο που κανεις την διατυπωση, γιατι προκειται για ενα ''λεπτο'' θεμα που κινδυνευει να κακοχαρακτηριστει απο την καθε ατακα ..
Μην προκαταλαμβανεις τον αναγνωστη  .. αν εμπαινα για πρωτη φορα το μοναδικο συμπερασμα που θα εβγαζα θα ηταν το εξης : ειναι ενα ατομο που ενοχλει τους παντες και ολοι προσπαθουν να τον φανε με την πρωτη ευκαιρια

αυτα..
συγνωμη αν ημουν αποτομη αλλα οταν υπαρχει προκαταληψη, το χιουμορ ή οποιαδηποτε αλλη τακτικη δεν αποδιδουν δυστυχως..

Ntama

Γράφαμε συνχρόνως - διάβασε τι σου έγραψα μόλις τώρα...  :wink:

PoiSoN_GiRL

Μαιρουλα μου εστω οτι το θεμα ηταν η αφορμη .. η αιτια ειναι αλλη , το ειπες και μονη σου. Κριμα δεν ειναι λοιπον να τα βαζεις με την αφορμη και οχι με την πραγματικη αιτια ?

Ntama

Να είσαι σίγουρη ότι θα γίνει και αυτο  :wink:

φιλάκια και καλημερα  :D

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "Ntama"Πιστεψε με, υπόθηκε κάτι που με έθιξε και με στεναχώρησε γι'αυτο αντέδρασα έτσι. Το θέμα ήταν η αφορμή. Η αιτία είναι άλλη και ξεκινά από άλλο θέμα...

τι ειπωθηκε κ σε εθιξε κοπελια????

Ntama

Τι με έθιξε? Ευχαρίστως να σου απαντήσω...

Το ένα θέμα είναι στα διάσπαρτα και έχει ήδη απαντηθεί...

Το άλλο θέμα είναι σχετικό με τον άνεμο και έχει ήδη απαντηθεί...

Το τρίτο θέμα δεν το βρίσκω αυτήν την στιγμή, αλλα μόλις το βρώ ευχαριστως θα απαντηθεί και αυτό...

Το τέταρτο το ξέρεις ήδη...

Αυτά όσων αφορά εμένα... για τους υπόλοιπους, απευθύνσου σε αυτούς που τυχόν τους ενόχλησε κάτι... δεν γνωρίζω λεπτομερειες και δεν μου πέφτει και λόγος...

Εχω όλη την καλή διάθεση να το συζητήσουμε και όχι να μαλώσουμε πάντως!

καλή σου μέρα!

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "Ntama"Τι με έθιξε? Ευχαρίστως να σου απαντήσω...

Το ένα θέμα είναι στα διάσπαρτα και έχει ήδη απαντηθεί...

Το άλλο θέμα είναι σχετικό με τον άνεμο και έχει ήδη απαντηθεί...

Το τρίτο θέμα δεν το βρίσκω αυτήν την στιγμή, αλλα μόλις το βρώ ευχαριστως θα απαντηθεί και αυτό...

Το τέταρτο το ξέρεις ήδη...

Αυτά όσων αφορά εμένα... για τους υπόλοιπους, απευθύνσου σε αυτούς που τυχόν τους ενόχλησε κάτι... δεν γνωρίζω λεπτομερειες και δεν μου πέφτει και λόγος...

Εχω όλη την καλή διάθεση να το συζητήσουμε και όχι να μαλώσουμε πάντως!

καλή σου μέρα!

στα διασπαρτα ειναι το μοναδικο θεμα δηλ?
η περιμενεις να κατσω να τα ψαξω ολα για να καταλαβω ποιο λες?
μπα αυτο δεν παιζει να γινει!!!

στον ανεμο απαντησα ηδη κ θελω να δω γιατι τρωγεστε με συγκεκριμενα ατομα σε οτι πουν κ οχι σε οποιον σας την λεει κανονικα κ με τον νομο...

Ntama

Λυπάμαι αγαπητέ μου Αιχμηρέ αλλά και πάλι δεν με καταλαβες...

Δεν πειράζει... δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι σε ολα

Να εισαι καλα και καλή σου μέρα

353 Επισκέπτες, 1 Χρήστης