Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 353
  • Total: 353

Τι μου λειπει κ δεν με θελει?

Ξεκίνησε από balland, Ιουνίου 06, 2005, 06:50:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leon

Αγαπητέ Balland
Αφού μου ζήτησες να σβήσω το θέμα σου θα απαντήσω μονό στο διαδικαστικό μέρος και όχι στην ουσία του θέματος.

Τα θέματα δεν είναι μόνον αυτού που τα βάζει αλλά όλων όσων έγραψαν και αφιέρωσαν χρόνο για αυτά, είτε είναι σύμφωνες οι απόψεις τους με τον εισηγητή του Θέματος, είτε όχι.
Αυτό είναι και η μαγεία του φόρουμ
Με την ίδια λογική (διέγραψε το) θα μπορούσαν δεκάδες θέματα, σε όλα τα φόρουμ όταν οι απόψεις, που η ανάπτυξη τους δεν είναι σύμφωνες με τις επιθυμίες που είχε αρχικά κατά νου ο εισηγητής , να διαγράφονταν.

Όπως σου είπα και στα μηνύματα (πριν ακόμα γράψουν οι poison atma) που ανταλλάξαμε ότι θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε το θέμα σου αφού το ζητάς στα διάσπαρτα εφήμερα (οπού αν έμενε χωρίς άλλες απαντήσεις να σβηνόταν αυτόματα μετά από 30 μέρες).

Σου το είπα αυτό τονίζοντας συγχρόνως ότι θα πρέπει εσύ να το ζητάς με σαφήνεια ώστε  να μη δοθεί η εντύπωση  ως κάποια μορφή λογοκρισίας εκ μέρους μας στους άλλους χρήστες .

Εσύ, αντί για αυτό όμως, με το κείμενο που γράφεις, ναι μεν λες διέγραψε το, αλλά όχι ως δική σου προσωπική επιθυμία αλλά ως αδυναμία των άλλων να σε καταλάβουν.
Αυτό είναι άδικο για τους συνομιλητές τους και θα τους στερούσε το δικαίωμα να απαντήσουν, σε κριτική που κάνεις .

Οπότε ας δούμε το δια ταύτα για να βρούμε και μια άκρη.

Αν το επιθυμείς αποκλειστικά για δικούς σου προσωπικούς λόγους (που δεν μας ενδιαφέρουν ποιοι είναι) και όχι γιατί άλλοι δεν κατάλαβαν καλά,  το θέμα να μεταφερθεί στα διάσπαρτα εφήμερα μόνο αν και συγχρόνως άλλοι χρήστες που έχουν γράψει εδώ δεν εκφράσουν γραπτά, μετά την δική μου  απάντηση, την αντίθεση τους,... τότε θα μεταφέρουμε το θέμα αυτό στα Διασπαρτα εφήμερα....

LaStDrIvE

Tha elega na min metaferthei....giati ektos apo tin apantisi pros ton Balland.... ekfrastikan kai kapies apopsis oi opoies borei na aforoun kai allous pou vriskonte  eite vrethikan se mia paromia katastasi....

filika

LaStDrIvE (R.I.P)

kathreftis

Παράθεση από: "balland"σε αντιπαραθεση του τοπικ
"τι μου βρηκε"
το ερωτημα μου ειναι αυτο εδω...

"ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΙ ΤΙ ΛΕΩ-ΚΑΝΩ ΣΤΡΑΒΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ??"

κομμενα τα "δεν ειμαι σε φαση για σχεση"..
αν ημουν αλλιωτικος θα ησουν κ θα παραησουν σε φαση
οχι για σχεση μονο..αλλα κ για πολλα αλλα!!!!

περιμενω τις πιο σκληρες κριτικες...

Και  να  σκεφτείς  ότι  δεν  σε  κατηγόρησα  ότι  είναι  μηχανή  απλά  είπα  ότι  αναρωτιέμαι   αν  είναι. Έτσι  και  αλλιώς  αληθινή  η  τεχνητή  το  ίδιο  κουράζει .

Δεν  θα  ζητήσω  συγνώμη  που  απάντησα  στην   ερώτηση  σου  αφού  εσύ  ζήτησες  να  απαντήσουμε  και  μάλιστα  είπες  ότι  περιμένεις  τις  πιο  σκληρές  κριτικές .

Αντίθετα  θα  σε  ενημερώσω  ότι  το  σαμπό  δεν  μου  επεσε  στα  γραναζια  το  εριξα  επιτιδες .Αν  με  γνώριζες  καλύτερα  δεν  θα  απορούσες  που  το  σκέφτηκα  και  πολύ  περισσότερο  που  το  είπα .

Καλή  τύχη .

Υ.Γ      
Ναι  εγώ  εκφράζω  την  αντίθεση  μου  να  πετάνε  στα  σκουπίδια  την  άποψη  μου  όταν  μου  ζητηθεί  και  την  δώσω . Εκτός  και  αν  τόση  αξία  έχει  για  εσάς . Και  αν  κάποιος  δεν  αντέχει  την  πραγματική  άποψη  τον  χρηστών  σε  ένα  θέμα  ας  μην  την  ζητάει . Η  απλά  ας  λέει  απαντήστε  όλοι  εκτός  από  τον  kathrefti  γιατί  εγώ  δεν  μπορώ  να  πω  παρά  μόνο  αυτό   που   βλέπω . Και  όχι  αυτό  που  θα  ήθελε  ο  κάθε  ένας  να  δω .Ευχαριστώ.

PoiSoN_GiRL

την γνωμη μου ηδη την εχω αναφερει σε προηγουμενο ποστ ..
ας παραμεινει το θεμα και ας αλλαξει το ολο ''στησιμο''
κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τον kathreftako γιατι κι εγω αλλωστε το ιδιο κανω.. οταν ζητηθει η γνωμη μου, απαντω.
Διαφωνω με την διαγραφη του μονο και μονο γιατι οπως ανεφερε και ο LaStDrIvE υπαρχουν και απαντησεις που δεν αφορουν τον συντακτη του θεματος αλλα προσωπικες αποψεις και εμπειριες .
Τελειωνοντας θα πω το εξης : Υπαρχουν απειρα θεματα στο φορουμ που αλλιως ξεκινουν κι αλλιως καταληγουν (οκ θα μου πειτε οτι τα περισσοτερα βρισκονται στο Χιουμορ, αυτο ομως δεν τα χαρακτηριζει κατωτερα απο αλλα ''σοβαρα'' θεματα) Συμφωνα με την λογικη της διαγραφης θα επρεπε οποιο θεμα παιρνει διαφορετικη ''διαδρομη'' στην εξελιξη του να καταληγει στα αζητητα ή να διαγραφεται ??

kathreftis

Και  προς  αποφυγήν  παρεξηγήσεως  ξεκαθαρίζω  
ότι  δεν  είναι  εχθρική  εκδήλωση  η  διαφορετική  άποψη  κάποιου .
Απλά  είναι  η δική  του άποψη .
Και  στον  balland  υπόσχομαι  ότι  δεν  θα  ξανά  συμμετέχω  σε  κανένα  άλλο  θέμα  που  θα  βάλει .
Αλλά  και  για  όσους  στο  μέλλον  επιθυμούν  να  αποφύγουν  από  εμένα  μια  απάντηση που  δεν  θα  τους  αρέσει   ας  το δηλώνουν    στο  θέμα  τους  η  αν  δεν θέλουν  να  εκτεθούν  ας  με  ενημερώνουν  με  προσωπικό  μήνυμα  και  υπόσχομαι  να  το  σεβαστώ  πάντα  εκτός  αν  θίγομαι  προσωπικά .

balland

το ερωτημα βρηκε την απαντηση του...

[size=18]ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ! !
ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ . . .
[/size]

Enia

Sotis

ΕΜΕΝΑ   ΓΙΑΤΙ  ΔΕ  ΜΕ  ΘΕΛΕΙ  ΚΑΜΙΑ... :?:  :?:  :?:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Enia

Τι έγινε? Πήρε σειρά ο σότι και αρχισαμε πάλι!?  :evil:

τι τρέχει, είναι ανάδρομος σήμερα ο Δίας και σας έπιασαν τα ανάποδά σας?! [size=9]γκαμώ το Δία μου, γκαμώ..![/size]

Sotis

Παράθεση από: "Enia"Τι έγινε? Πήρε σειρά ο σότι και αρχισαμε πάλι!?  :evil:

τι τρέχει, είναι ανάδρομος σήμερα ο Δίας και σας έπιασαν τα ανάποδά σας?! [size=9]γκαμώ το Δία μου, γκαμώ..![/size]
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Anonymous

Είναι μία κρίση κι αυτή... καλοκαιράκι έχουμε και.... ]

Atma

Παράθεση από: "Sotinolka"ΕΜΕΝΑ   ΓΙΑΤΙ  ΔΕ  ΜΕ  ΘΕΛΕΙ  ΚΑΜΙΑ... :?:  :?:  :?:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

χαχαχαχα
έλα να κλάψεις στον ώμο μου :P  :P

Sotis

λες   γωγω..... :wink:  :D  :D  :wink:

Nikos28

Προς Balland: Αγαπητέ φίλε, είναι αδύνατο να μη σε θέλει καμία! Φύσει και θέσει! Αλλά είναι και εξίσου αδύνατο να σε θέλουν και όλες...κι αυτό, φυσικά, ισχύει για όλους και για όλες...η Φύση, σα σπλαχνική μανούλα, έχει προνοήσει και γι' αυτό: Όχι μόνο η αναλογία αντρών-γυναικών σε μια δεδομένη κοινωνία Χ είναι 50-50 (χοντρικά) αλλά και τα χαρακτηριστικά (σωματικά, πνευματικά κλπ) του ενός βρίσκουν το αντίστοιχό τους σε κάποια αντίστοιχα χαρακτηριστικά ενός ατόμου του άλλου φύλου. Να το πω πιο απλά: Για κάθε άντρα υπάρχει και μια γυναίκα...και τούμπαλιν. Τώρα, κατά τ' άλλα, δε θεωρώ ότι οι γυναίκες προσεγγίζονται όλες με τον ίδιο τρόπο, ούτε ότι είναι όλες ίδιες, ούτε ότι συγκινούνται όλες από τα ίδια πράγματα...η γνώμη μου, λοιπόν, είναι να δεις  ποιές ηλικίες/ψυχοσυνθέσεις ανταποκρίνονται αυθόρμητα σε αυτό που έχεις να προσφέρεις , να εστιάσεις σ' αυτές και να κινηθείς ανάλογα...πάντα, όμως, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ, ποτέ στερεοτυπικά! Το φλερτ και ο έρωτας είναι αίσθημα, όχι μάρκετινγκ! Και ΠΟΤΕ να μη σε απογοητεύει και μια και δυο και δέκα χυλόπιτες. Το ότι σε ''απορρίπτει'' μια γυναίκα μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν της αρέσεις...και λοιπόν; Αρέσεις σε κάποια άλλη/ες! Μπορεί να οφείλεται στο ότι η λεγάμενη είχε τις μαύρες της...δε φταίς εσύ γι' αυτό! μπορεί να οφείλεται στο ότι το περιβάλλον δεν ήταν το κατάλληλο...μια ευκαιρία γνωριμίας, όμως, σπάνια περνάει δυό φορές...κλπ κλπ. Αντιλαμβάνεσαι πόσοι πιθανοί συνδυασμοί αρέσκειας/ψυχοσύνθεσης/περιβάλλοντος/χρονισμού υπάρχουν! Που μπορεί να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά ένα φλερτ! Keep going...καλή επιτυχία από τώρα και στο εξής!

Sotinolkaa

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "Sotinolka"ΕΜΕΝΑ   ΓΙΑΤΙ  ΔΕ  ΜΕ  ΘΕΛΕΙ  ΚΑΜΙΑ... :?:  :?:  :?:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

χαχαχαχα
έλα να κλάψεις στον ώμο μου :P  :P
στον   ωμο   σου  η  καπου  αλου  ατμα.... :wink:  :wink:  :wink:

353 Επισκέπτες, 0 Χρήστες