Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 565
  • Total: 565

Τι μου λειπει κ δεν με θελει?

Ξεκίνησε από balland, Ιουνίου 06, 2005, 06:50:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Καλέ μου αντίπαλε απλά κοίτα μπροστά σου  ]

Anonymous

Ενώ είσαι μια χαρά άνθρωπος είσαι σύγχρονος και κλαψομούνιας βρε αδερφέ και τα ζαλίζεις τα κοριτσάκια....................

Με την ταχτική αυτή έλκεις μόνος σου την χυλόπιτα μικρέ και το κακό είναι ότι δεν σ αρέσει η χυλοπίτα......
(η οποία βεβαίως βεβαίως με κόκκινη ντοματούλα φρέσκια είναι μια χαρά έδεσμα.......).........

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: μπουμπουκα μου φιλεναδα γαυρινακιιιιιιιιι.....τι στο καλο? εαν δεν ειναι ο ρικακος μας αρμοδιος? τοτε ποιος θα ειναι? ο αριστογειτων?  8)  8)  8)  8) .....νομιζω οτι ο αντρικος το θεμα "γυναικα" το παιζει στα δαχτυλα του ενος χεριου του.....τουλαχιστον αυτη την εντυπωση μου εχει δωσει! λες να κανω λαθος? :roll:  :roll:  :roll:

Atma

Μπάλαντ κοίτα πόσα παιδιά δήλωσαν παρόν έτοιμα όλα να βοηθήσουννν

Anonymous

Μινοράκι μου τέτοια βλέπει ο Ρικάκος και το παίρνει πάνω του  ]

Enia

ok.... den xreiasthke na milhsw, me kalupse to gaurinaki... ;)  :D

Akatanomaste, makria apo ton ballantio giati 8a exeis na kaneis mazi mou!  :evil:

Mpallantako thn gwgoula akou, ton fricky agnohse ton! :P

Anonymous

Λιλάκι μου,
δεν ζητώ να με ακούσει, μη ξεχνάς πως δεν έχω ζήσει ότι εκείνος αλλά και πάλι ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και πέρνει μαθήματα από αυτές. Ας  δει οσα του πούμε, να τα βάλει κάτω και να κρατήσει τα καλά, αυτά που θα τον βοηθήσουν..τα άσχημα ας τα βάλει στην άκρη ..
Όσο για τον Ρίκυ, ακόμα δεν έχει μιλήσει
( αν κι έχω την υποψία ότι με αυτά που θα πει θα γράψει πάλι  ]

Anonymous

Σου λείπει η

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!!!!!!!

balland

Παράθεση από: "kap"Φίλε βαλλάντιε, σιγά μην πω αυτά που έχω στο μυαλό μου, θα αρκεστω στην πλάκα.

Δεν έχεις περιουσία μεγάλη
Δεν έχεις πολλά χρόνια στην πλάτη σου
Δεν έχεις καμία αρώστεια

με όλα αυτά πώς περιμένεις να βρείς γυναίκα. Καλά αυτήν δεν την σκέφτηκες καθόλου, να μην μπορεί να κληρωνομήσει μια περιουσία, αφου σε ξαποστίλει. :twisted:  :twisted:  :twisted:

Αλλά για να σου δείξω πόσο λάθος είσαι θα σου πω ότι δεν σκέφτεσαι σωστά. Αντί να σκεφτείς τι χάνει η καθε μια που δεν.., κάθεσε και ασχολήσαι με μλκς, με το συμπάθειο.
ΑΑΑ και κάτι άκομα. Οι γυναίκες γουστάρουν να ακούνε την αλήθεια, ΜΥΘΟΣ.

μεσα στην πλακα ειπες ολες τις αληθειες φιλε μου!!!!! :wink:

balland

Παράθεση από: "Atma"επειδή είπες σκληρές να μαι.. :P
Παίξτο αδιάφορος, σκωτσέζικα ντουζ μια την θες μια όχι

Και πως ξέρεις ότι δεν σε θέλει καμία;
Τις ρώτησες ΟΛΕΣ;

:P  :P

οσες με ενδιεφεραν...
ΝΑΙ

balland

Παράθεση από: "kuria"βρε ballandako μου... γιατί δεν σκέφτεσαι πως αυτή τη στιγμή που προσπαθούμε να λύσουμε το υποτιθέμενο πρόβλημα σου πιθανότατα κάποια θηλυκά να κόβουν φλέβες για πάρτη σου κι εσύ να τα αγνοείς επιδεικτικά;

μηπως η σταση τους ειναι λαθος απεναντι μου στο να το δειξουν
ωστε αν υπηρξε καποιο ενδιαφερον κ απο μερους μου
το εστειλα βολτα γιατι βρηκα τοιχο???

balland

Παράθεση από: "chriastina"balland
δεν ξέρω τα κριτήρια με τα οποία επιλέγεις τις γυναίκες ίσως λέω ίσως να υπάρχει κι εκεί θέμα. Επίσης εκτός των φίλων του α33 υπάρχουν και οι φίλες που σίγουρα μπορούν να σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές κατά την διάρκεια που πολιορκείς μια γυναίκα.
Ρώτα κι εμάς........

καποιες που υπαρχουν εκτος α33 κ ξερουν περιστατικα που περασα
καταλαβαινουν το γιατι εχω αυτη την απορια κ την εχουν κ οι ιδιες...

balland

Παράθεση από: "KostasD33"Ενώ είσαι μια χαρά άνθρωπος είσαι σύγχρονος και κλαψομούνιας βρε αδερφέ και τα ζαλίζεις τα κοριτσάκια....................

Με την ταχτική αυτή έλκεις μόνος σου την χυλόπιτα μικρέ και το κακό είναι ότι δεν σ αρέσει η χυλοπίτα......
(η οποία βεβαίως βεβαίως με κόκκινη ντοματούλα φρέσκια είναι μια χαρά έδεσμα.......).........

δεν νομιζω να ζαλισα καποια απο οσες αφορα αυτο το τοπικ..
κ γενικα η μονη που ζαλιζω ειναι η κουκλιτσα που ξερει
απο υπολογιστες πολλα περισσοτερα απο μενα
κ την χωνω συνεχως να με βοηθαει στα προβληματα που αντιμετωπιζω...
αρα εισαι μαλλον σε αποσταση απο τις κινησεις που κανω ..

balland

με συγχωρειτε που δεν απαντησα σε οσους δεν μπηκαν καν στην διαδικασια να  προσπαθησουν να καταλαβουν τι ρωταω κ το εριξαν στον χαβαλε πριν καλα καλα υπαρξει συζητηση..

σε οσους απαντησα θελω να πω οτι δεν ειναι απαντησεις αντιδραστικες!!!

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Λιλάκι μου,
δεν ζητώ να με ακούσει, μη ξεχνάς πως δεν έχω ζήσει ότι εκείνος αλλά και πάλι ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες και πέρνει μαθήματα από αυτές. Ας  δει οσα του πούμε, να τα βάλει κάτω και να κρατήσει τα καλά, αυτά που θα τον βοηθήσουν..τα άσχημα ας τα βάλει στην άκρη ..
Όσο για τον Ρίκυ, ακόμα δεν έχει μιλήσει
( αν κι έχω την υποψία ότι με αυτά που θα πει θα γράψει πάλι  ]

Οκ, θα μιλήσω σοβαρά, (αφού το ζητάει η γωγούλα). Φίλε Βαλάνδιε το όλο ζήτημα είναι στην παραλάτω πρόταση:
Να χρησιμοποιείς τη μέθοδο του γραμματόσημου: Όσο φτύνεις μια γυναίκα, τόσο αυτή κολλάει.
Γωγούλα, έγραψα πάλι;;;;;;
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

565 Επισκέπτες, 0 Χρήστες