Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 644
  • Total: 645
  • Leon

Θέλω διακοπές!

Ξεκίνησε από Teo, Ιουνίου 08, 2005, 10:56:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teo

Στην Αμοργό

Θέλω ν' αναζητήσω τη γαλήνη
και τ' άπειρο του Αιγαίου, στην Αμοργό.
Ν' αφήσω πίσω μου τη θλίψη, την οδύνη
και τη ζωή με νέα μάτια να τη δω.

Να περπατήσω πλάι στο κύμα, μόνος.
Να αγαπήσω ξανά τον εαυτό μου.
Να διώξω το άγχος και ό,τι με πληγώνει
Πάλι να δω την ομορφιά του κόσμου.

Μία ωραία βραδιά όπως απόψε, που τ' αστέρια
φαίνονται μαγικά, σπινθηροβόλα.
Βραδιά καλοκαιριού κι είν' όλα αιθέρια
Στην Αμοργό θαρρείς με προσκαλούνε όλα...

"Αφιερωμένο στη Σοφία..... 20/7/1997 Αμοργός"

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: τυχερη η σοφια........

LaStDrIvE

stin Paro kai stin Naxo... tralala tralalal

axxx min lete gia amorgo kai me pianei ena baros sto stihos..twra pou pezei na katsw to kalokairi olo uk:(((

kai ta koufonisakia omws kala einai...

zitw to Q club...!!

Amorgos, augustos  2004

PoiSoN_GiRL

κι εγω θελω Παρο και Ναξο !! οι καλυτερες διακοπες που εκανα ποτε !!
προς το παρον εβαλα πλωρη για αλλου και σιγουρα θα το ευχαριστηθω πολυ !! Φιλεναδα σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!

λαλαλαλαλα !  :lol:
θα τα πουμε μετα την επιστροφη μου !!
μεχρι τοτε πολλα πολλα φιλακια σε οοοοοοοοολα τα παιδακια και να μου προσεχετε !!

Υ.Γ. παρακαλω πολυ να μου προσεχετε ιδιεταιρως τους :
1) το Λιλακι μου που ειναι ενα μικρο νυχτεριδακι και να της κανετε παρεουλα οσο λειπω (κι αν κανει μουρμουριτσες να τις κανετε μια μεγααααλη αγκαλιτσα!)
2) το gavrinaki μου που ειναι γνωστη και ως προξενητρα ! Το νου σας ρεμαλια μην της φατε ολα τα τριγωνακια μεχρι να γυρισω και μεινω με τη χαρα ...
3) τον ksenixtako μου γιατι ειναι ευαισθητουλης ! και φυσικα ειναι το αλλο μου μισο ! αν παθει τιποτα ο Γιωργακης μου σας εφαγα !
4) τον Γιαννακο μου και να του δινετε κουραγιο στις εξετασεις ! (να του δινετε που και που καμια σοκολατιτσα να παιρνει δυναμεις !)
5) την εβιτουλα και να της κανετε παρεα ! ακουτε ????????
6) τον Κωστακη μου και να τον ταιζετε χαλβα μεχρι να γυρισω !
7) την κουμπαρα μου την KiSSeS και τον kotso (και να τους δινετε και καμια συνταγη γιατι θα γυρισω και θα τους βρω πεινασμενους ..)
8 ) το minoraki μου και το Ριακι μου και να τις ακουτε σε οτι σας λενε ! εχουνε παντα δικιο  :wink:
9) Την chriastina και να της κανετε παρεουλα εκει στη δουλιτσα που ειναι τα πρωινα
10 ) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον ακατανομαστο μου και οταν ξεφευγει (ξερετε τι εννοω..) να του ριχνετε μια με το τσοκαρο να επανερχεται !! λοοοολ
11) Την Μαιρουλα μου και να της κανετε αγαπουλες και χαρουλες συνεχως γιατι ειναι ζουζουνιαρα !
12) την kuria μου γιατι της εχω αδυναμια (και το νου σας γιατι εχει τασεις φυγης .. κι αντε μετα να την ξαναβρω !!)
13) Τον Λευτερακο και τον summerako και να τους χαμογελατε γιατι ειναι δυο τρυφερα αγορακια με πολλες ευαισθησιες !
14) Τον freak γιατι ειναι νεος στο team και ολιγον τσαμπουκακι .. μην τον βρω σκοτωμενο σε κανενα θεμα μεχρι να γυρισω !
15) Τον κουμπαρο μου τον Πανουλη (μην τυχον και αποκατασταθει μεχρι να γυρισω να εγκρινω την νυφη .. δεν θα τον δωσω οπου κι οπου ! τον προοριζω για μεγαλα πραγματα !)
16) Τον Arkako το καλο μου φιλαρακι !! αυτον ειδικα να μου τον προσεχετε λιγο παραπανω γιατι ειναι μεγαλη ψυχουλα και ευαισθητο παιδακι οσο κι αν θελει να φαινεται αγριος !
17) το νου σας στον ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ !! μην το ξεκανετε το παιδακι μεχρι να επιστρεψω ! μπορει να συγχιζεστε που δεν τα βγαζετε περα μαζι του στα παιχνιδια αλλα .. το παιδι ειναι αστερι !!  :wink:
18 ) αν στο μεταξυ επιστρεψει ο SALTARISMENOS δεστε τον καπου κι εφτασα !!

Υ.Γ. 1 ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν .. κι αν καποιον ξεχασα ας με συγχωρησει γιατι ειμαι στις μεγαλες βιασυνες μου και πληρως αποσυντονισμενη ...
Υ.Γ. 2 μην τυχον και μου προσεξει κανεις το punkaki μου γιατι τον εφαγα ! αυτον θα τον προσεχω μονη μου !! Αλεξανδρε πολλα πολλα φιλακια και ξερεις πολυ καλα πως η σκεψη μου ειναι παντα κοντα σου !  :wink:
Υ.Γ. 3 Οσο για το Σοφακι και τον skou .. μην μπειτε στον κοπο .. θα τους εχω απο κοντα ολο το σαββατοκυριακο !! θα τους κανω τον βιο αβιωτο !! λολ
πακετο θα με στειλουνε και παλι πισω σε εσας !! οποτε μην ανησυχειτε .. θα επιστρεψω πιο συντομα απο οτι περιμενετε !!

πολλα πολλα PoiSoNistika φιλουμπακια στα μουτρακια σας !
θα μου λειψετε μικρα μου ζουζουνακια !

LaStDrIvE

Krouazeropliaki mou na peraseis oso kalutera gineteeeee!!!!!! kai koitaxe min plakwsis kanenan ekei pou tha pas kai ta dw apo tis eidisis!!!:)))) ixixixix...

skou kai sofaki na mu tin prosexete kai makria apo tis sokolates kai ta glifitzouria!

Episeis idi exei pesei surma sta "adelfia" ekei kai giafto menw isixos...

Tha se prosexw vevaia kai egw.... "Whispers in the dark..."

Na peraseis xefrenaaaaa kalaaaaaaaaaaa alito mou :******

PS: ama thelei na pinei byra me to kalamaki na tin afinetai xwris na tis to     pernete!!!....xexexexe.....

Limaniki filaei to krouazeropliaki... kai soon ekei gia nees krouazieres pros to nisi Kastelorizo:))))

Filika
LaStDrIvE (R.I.P)

(paw na sinexisw to billiardo giati kinigaw ekeini tin mavri bala edw kai ena tetarto tou epitrepomenou xronou... kana cheat yparxei?:PPP )

freak

Παράθεση από: "LaStDrIvE"stin Paro kai stin Naxo... tralala tralalal

axxx min lete gia amorgo kai me pianei ena baros sto stihos..twra pou pezei na katsw to kalokairi olo uk:(((

kai ta koufonisakia omws kala einai...

zitw to Q club...!!

Amorgos, augustos  2004

nai ontws h amorgos einai yperoxh. ebgala ena mhna sxedon sto camping.... twra to Q an 8ymamai kala prepei na einai ayto ey8eia katw apo to camping. egw protimousa ena allo ligo pio kei apo to Q mprosta sto kyma me minimal hxous k oxi motorhead k loipes kafriles. cheerio.

644 Επισκέπτες, 1 Χρήστης