Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ...ΑΜΑΡΤΕΙΑ ΜΟΥ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 09, 2005, 12:04:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Βρε δευτερο εγω μου λες γιαυτο να μην κλεινει ο ματης ??
Ναι αλλα κι ετσι να ειναι .. τι να κανω ? να κοψω τις σοκολατες ?? το βρισκω αδυνατον !! λολ

Υ.Γ. παλι το μπαχαλεψα το θεματακι .. δικιο ειχε η Μαιρουλα μου !! Μαιρουλααααααα ελα να με μαζεψεις .. ξεφευγω παλι !!! λολ  :lol:  :lol:  :P  :P

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "minoraki":
:
συμφωνω σε ολα οσα λες παραπανω μαιρουλι μου.....ευτυχως εζησα αρκετα....πολλα! και βεβαια δεν μετανοιωσα.....η αθεοφοβη ηθελα να ζησω ακομα περισσοτερα.....τελος παντων, ποτε δεν ειναι αργα.....οσο για το "ιστορια μου-αμαρτια μου".....θα ηθελα να βουτηχτω ακομα πιο βαθεια μεσα σε μια "γλυκεια αμαρτια" :oops:  :oops:  :oops:.....μεσα σε εναν ατελειωτο ανεμοστροβιλο....μεσα σε ενα ασταματητο μεθυσι....οσο πιο πολυ ποναει....τοσο πιο πολυ το ζεις.....
<<.....ανεμοστροβιλο το παθος/χωρις αρχη και τελειωμο/εισαι το πιο σωστο μου λαθος/της καθε λεξης μου το παθος/το αχ στον αναστεναγμο....ανεμοστροβιλος η αγαπη/μας πηγε στου ουρανου την ακρη....>>
(κωστας χατζης-χαρουλα αλεξιου.....)
(αφιερωμενο εξαιρετικα στην μαιρουλα μου) :flower:  :flower:
......και......μαιρουλα προσοχη.....το τεστ με εβγαλε 46% gay....χαχα! :D  :D  :D  :D

[/b]Πολλίτσα μου αγαπημενη, με συγκίνησες με την αφιέρωση σου.... καταλαβαινόμστε εμεις  :wink:  :wink:   Οσο για το τεστ, μην του δίνεις σημασία, χαλασμένο θα είναι... εμένα με εβγαλε 50% gay  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Βρε δευτερο εγω μου λες γιαυτο να μην κλεινει ο ματης ??
Ναι αλλα κι ετσι να ειναι .. τι να κανω ? να κοψω τις σοκολατες ?? το βρισκω αδυνατον !! λολ
Υ.Γ. παλι το μπαχαλεψα το θεματακι .. δικιο ειχε η Μαιρουλα μου !! Μαιρουλααααααα ελα να με μαζεψεις .. ξεφευγω παλι !!! λολ  :lol:  :lol:  :P  :P

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Μην φύγεις από το θεματάκι.... και γω θα σου δώσω΄όλες τις σοκολάτες του κόσμου  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Ntama

Παράθεση από: "ksenixths"egw giati kathe mera exw kai alles amarties pou sto telos ginontai istories panta?!?!?!?!?!?! :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

eaytouli mou exei megalh sxesh h sokolata me ta eksypna myala.kai ayto giati h glykozh kanei to myalo na skeftetai pio grhgora kai pio swsta.mallon gi'ayto exeis kai aypnies esy :wink:  :wink:  :wink:

Για να ακουσω τις αμαρτείες σου που το τέλος γίνονται ιστορίες ξενυχτάκο  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "chriastina"ntama
"ιστορία αμαρτεία" είναι οι κάποιες προσωπικές σχέσεις μου,κατά τα άλλα είμαι ένας φιλησυχος,διακριτικός,συμπονετικός τύπος και δεν έχω άλλου είδους αμαρτείες να μου χρεώσω,ακόμα-ακόμα κι αυτή την λατρεία μου στις σοκολάτες (ξέρω πως εσύ με καταλαβαίνεις) την τοποθετώ στις μικροεξαρτήσεις αλλά με τίποτα στις αμαρτείες.........

Ναι, μπορώ να πώ πως όσων αφορα τις σοκολάτες ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!  :D  :D  :D  :D  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "Enia"Egw ton oro 'istoria mou-amartia mou' ton xrhsimopoiw gia... xronies katastaseis!
Giati oi mikres amarties pou kai pou den kanoun kako! Einai to 'alatopipero' sth zwh mas... To asxhmo einai otan thn pataei kaneis, mia, duo, treis fores, kai mualo den bazei...  :roll:

Istoria mou, amartia mou, la8os mou megalo... Eisai arrwstia mou mes sta sth8ia mou kai pws na se bgalw... Pws kai giati na se bgalw, afou eimai mazoxa kai akoma s'agapaw re gmt!....

:oops:  :oops:  :oops:
 :roll:  :roll:  :roll:

ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?

minoraki

λιλουκο μου γλυκο, μα εαν δεν καναμε τα ιδια λαθη, δεν θα ειμαστε αυτοι που ειμαστε....δεν θα ειμαστε ο εαυτος μας, αλλα καποιος αλλος ανθρωπος.....ετσι δεν ειναι? απλως απο τα λαθη μας, μαθαινουμε να πληγωνομαστε λιγοτερο.....χτιζουμε γυρω μας ενα προστατευτικο τοιχο! φιλια κουκλα μου πολλα!

Enia

:oops:  :D φιλακια και στις δυο σας

Ntama

Ενιούλα μου φιλάκια γλυκειά μου κι'από μένα :D  :D

Ntama

Θα το πώ άλλη μια φορά... νιώθω να μου τρυπά τον εγκέφαλο και να πίνει όλο μου το έιναι...

Ιστορία μου...
Αμαρτεία μου...
Λάθος μου μεγάλο...
Εισαι αρρώστεια μου...
Μεσ' τα στήθια μου...
Μα πως...
Και να σε βγάλω...

ΠΩΣ??????? :roll:  :roll:

ksenixths

maraki en sou lew(ola thekeis na ta mathaineis leme :P  :P )

einai akatalhles leme :P  :P  :P  :P  :P  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "ksenixths"maraki en sou lew(ola thekeis na ta mathaineis leme :P  :P )

einai akatalhles leme :P  :P  :P  :P  :P  :wink:

ΟΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ  :wink:  :wink:  ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ :twisted:

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι  :wink:  :wink:

(πατρίδααααααααααααααααααααααα  :wink: )

ksenixths

en mporlw se lewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

einai akatalhles lemeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P  :P  :P  :batman: :batman: :batman:

Ntama

Παράθεση από: "ksenixths"en mporlw se lewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

einai akatalhles lemeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P  :P  :P  :batman: :batman: :batman:

Μην φοβάσαι βρε... θα μου τα πεις στ'αυτί και δεν θα μας ακούσει κανείς...  :twisted:  :twisted:  :wink:  :wink:  :lol:

ksenixths

giati esy eisai anhliko? :?  :?  :?  :?  :?  :?

538 Επισκέπτες, 1 Χρήστης