Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 538
  • Total: 539
  • Leon

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ...ΑΜΑΡΤΕΙΑ ΜΟΥ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 09, 2005, 12:04:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

[/i]... Λάθος μου μεγάλο, είσαι αρρώστεια μου μεσ' τα στήθια μου, μα πώς και να σε βγάλω...

Ολοι μας έχουμε στο ενεργητικό μας μικρές ή ίσως και μεγαλύτερες "αμαρτείες", "λάθη" και "ιστορίες ζωής" παντός τύπου...

Τι είναι για σένα τελικά αμαρτεία??

Και... ποια είναι η δική σου ιστορία, αμαρτεία σου??  

:twisted:  :twisted:  :twisted:

[/b]

pingo

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΓΛΙΣΤΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ...
ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...

Ntama

Η δική μου ιστορία - αμαρτεία.....  :lol:  :lol:  :lol:  

Ποιζονάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, που είσαι καλό μου???  :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "pingo"ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΓΛΙΣΤΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ...
ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...

Φίλε Pingo...

Καταλαβαίνω τι νιώθεις και τι περίπου σε πονά...

Αποκλείεις δηλαδή την περίπτωση να σε θέλει ακόμη και να περιμένει εσένα να κάνεις το πρώτο βήμα??

φιλικά στο λέω

Ntama

Συγνωμη Pingo.... φίλη ήθελα να πω.... λάθος κεκτιμένης ταχύτητας :?

PoiSoN_GiRL

Μιας και φωναξατε την ''αμαρτωλη'' υπαρξη του φορουμ .. (εμενα εννοω μην κοιτατε δεξια - αριστερα ..) θα ομολογησω ..
Κολαζομαι με τις σοκολατες ως γνωστον ... αλλα και με τα εξυπνα μυαλα !!
Θα μου πειτε το ενα με το αλλο δεν εχουν καμια απολυτως σχεση ! Δεκτο ! Συμφωνω κι εγω σε αυτο .. αλλα περι αμαρτιας ο λογος .. την αμαρτια μου την λεω ..  :P
Οσο για την ιστορια-αμαρτια μου θα μου επιτρεψετε να μην την εκθεσω ..
Ειναι εντελως προσωπικη και θελω να εξακολουθησει να μεινει ετσι  :wink:

Υ.Γ. 1 Αν στο μεταξυ περιπεσω σε αλλη αμαρτια θα επανελθω να δωσω αναφορα (λολ)  :twisted:

Υ.Γ. 2 το ''περιπεσω'' πως στο καλο γραφεται ??  :roll:

chriastina

ntama
πολύ λίγα πράγματα θεωρώ αμαρτείες και σαφώς μέσα σε αυτά δεν είναι το είδος της αμαρτείας που περιγράφει το τραγούδι. Όσο για τις προσωπικές μου "αμαρτείες"(βάση τραγουδιού) θα βρείς μία σε άλλο topic,για τις υπόλοιπες αμαρτείες μου δεν θα αναφερθώ,αρκετά εκτέθηκα σε ένα topic........................

minoraki

:roll:  :oops:  :roll:  :oops: ιστορια μου αμαρτια μου ουισκακι μου γλυκο.....αναγκαστηκα να το εγκαταλειψω  :(  :(  :( οταν πηρα αποφαση να κανω διαιτα..... :wink:  :wink:
οσο για την αλλη "αμαρτια".....αστο καλλιτερα..... :roll:  :roll:  :roll: ......τι να λεμε τωρα.....ακριβως ετσι οπως το λεει το τραγουδι "εισαι αρρωστια μου μες τα στηθια μου/και πως να σε βγαλω"!
υ.γ. αμαν βρε μαιρουλι μου με τα θεματα που βαζεις! ολα νταλγκαδιασμενα ειναι! ημαρτον πια! ειμαι που ειμαι "ζαλισμενη"...με κανεις και παραζαλιζομαι! φιλιαααααααα πολλαααααααα.....μου ελειψες βρε! αντε παρε και κανενα τηλεφωνο!

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Μιας και φωναξατε την ''αμαρτωλη'' υπαρξη του φορουμ .. (εμενα εννοω μην κοιτατε δεξια - αριστερα ..) θα ομολογησω ..
Κολαζομαι με τις σοκολατες ως γνωστον ... αλλα και με τα εξυπνα μυαλα !!
Θα μου πειτε το ενα με το αλλο δεν εχουν καμια απολυτως σχεση ! Δεκτο ! Συμφωνω κι εγω σε αυτο .. αλλα περι αμαρτιας ο λογος .. την αμαρτια μου την λεω ..  :P
Οσο για την ιστορια-αμαρτια μου θα μου επιτρεψετε να μην την εκθεσω ..
Ειναι εντελως προσωπικη και θελω να εξακολουθησει να μεινει ετσι  :wink:
Υ.Γ. 1 Αν στο μεταξυ περιπεσω σε αλλη αμαρτια θα επανελθω να δωσω αναφορα (λολ)  :twisted:
Υ.Γ. 2 το ''περιπεσω'' πως στο καλο γραφεται ??  :roll:

Φιλεναδούμπα, το "περιπέσω" το έγραψες απόλυτα σωστά  :D  :lol:  :wink:

Κοιτα να δεις μια συμπτωση... και γω εχω αδυναμία στις σοκολάτες και στα εξυπνα μυαλά, και αυτό εσυ το γνωρίζεις καλα...  :wink:  :wink:

Αν δεν περιπέσεις σε άλλη αμαρτεία και δεν επισκεφτείς το θεματάκι μου, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ??? ΜΟΥ ΛΕΣ????  :twisted:  :twisted:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki":roll:  :oops:  :roll:  :oops: ιστορια μου αμαρτια μου ουισκακι μου γλυκο.....αναγκαστηκα να το εγκαταλειψω  :(  :(  :( οταν πηρα αποφαση να κανω διαιτα..... :wink:  :wink:
οσο για την αλλη "αμαρτια".....αστο καλλιτερα..... :roll:  :roll:  :roll: ......τι να λεμε τωρα.....ακριβως ετσι οπως το λεει το τραγουδι "εισαι αρρωστια μου μες τα στηθια μου/και πως να σε βγαλω"!
υ.γ. αμαν βρε μαιρουλι μου με τα θεματα που βαζεις! ολα νταλγκαδιασμενα ειναι! ημαρτον πια! ειμαι που ειμαι "ζαλισμενη"...με κανεις και παραζαλιζομαι! φιλιαααααααα πολλαααααααα.....μου ελειψες βρε! αντε παρε και κανενα τηλεφωνο!

Ειδες βρε που εχεις και μένα να βάζω "πονηρά" θεματάκια και να σου φέρνω αναμνήσεις στο γλυκό και ζαλισμένο μυαλούδάκι σου?? Γιατι Πολλίτσα μου, δεν ζούμε χωρις αναμνήσεις... Το παρελθόν μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας και πρεπει να είμαστε περηφανοι γι'αυτό, ο,τι τρέλλες κι'αν κάναμε... Δεν μετανιώνω για ότι κι'αν έκανα... ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ - ΑΜΑΡΤΕΙΑ ΜΟΥ λοιπόν... και συνεχίζω....

Υ.Γ. Περιμένω μια "καυστική" σου απάντηση  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "chriastina"ntama
πολύ λίγα πράγματα θεωρώ αμαρτείες και σαφώς μέσα σε αυτά δεν είναι το είδος της αμαρτείας που περιγράφει το τραγούδι. Όσο για τις προσωπικές μου "αμαρτείες"(βάση τραγουδιού) θα βρείς μία σε άλλο topic,για τις υπόλοιπες αμαρτείες μου δεν θα αναφερθώ,αρκετά εκτέθηκα σε ένα topic........................

Καλή μου Χριστίνα, το τραγούδι το ανέφερα έτσι απλά για να γίνει πιο "πιασάρικο" το ζητούμενο... Δεν αναφέρομαι σε έρωτες και μόνο... μιλώ εντελώς γενικά... γιατι, όπως και να το κάνουμε...ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΑΜΑΡΤΕΙΑ...  :wink:  :wink:

Enia

Egw ton oro 'istoria mou-amartia mou' ton xrhsimopoiw gia... xronies katastaseis!
Giati oi mikres amarties pou kai pou den kanoun kako! Einai to 'alatopipero' sth zwh mas... To asxhmo einai otan thn pataei kaneis, mia, duo, treis fores, kai mualo den bazei...  :roll:

Istoria mou, amartia mou, la8os mou megalo... Eisai arrwstia mou mes sta sth8ia mou kai pws na se bgalw... Pws kai giati na se bgalw, afou eimai mazoxa kai akoma s'agapaw re gmt!....

:oops:  :oops:  :oops:
 :roll:  :roll:  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "minoraki":roll:  :oops:  :roll:  :oops: ιστορια μου αμαρτια μου ουισκακι μου γλυκο.....αναγκαστηκα να το εγκαταλειψω  :(  :(  :( οταν πηρα αποφαση να κανω διαιτα..... :wink:  :wink:

Ειδες βρε που εχεις και μένα να βάζω "πονηρά" θεματάκια και να σου φέρνω αναμνήσεις στο γλυκό και ζαλισμένο μυαλούδάκι σου?? Γιατι Πολλίτσα μου, δεν ζούμε χωρις αναμνήσεις... Το παρελθόν μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας και πρεπει να είμαστε περηφανοι γι'αυτό, ο,τι τρέλλες κι'αν κάναμε... Δεν μετανιώνω για ότι κι'αν έκανα... ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ - ΑΜΑΡΤΕΙΑ ΜΟΥ λοιπόν... και συνεχίζω....

Υ.Γ. Περιμένω μια "καυστική" σου απάντηση  :wink:  :wink:
συμφωνω σε ολα οσα λες παραπανω μαιρουλι μου.....ευτυχως εζησα αρκετα....πολλα! και βεβαια δεν μετανοιωσα.....η αθεοφοβη ηθελα να ζησω ακομα περισσοτερα.....τελος παντων, ποτε δεν ειναι αργα.....οσο για το "ιστορια μου-αμαρτια μου".....θα ηθελα να βουτηχτω ακομα πιο βαθεια μεσα σε μια "γλυκεια αμαρτια" :oops:  :oops:  :oops:.....μεσα σε εναν ατελειωτο ανεμοστροβιλο....μεσα σε ενα ασταματητο μεθυσι....οσο πιο πολυ ποναει....τοσο πιο πολυ το ζεις.....
<<.....ανεμοστροβιλο το παθος/χωρις αρχη και τελειωμο/εισαι το πιο σωστο μου λαθος/της καθε λεξης μου το παθος/το αχ στον αναστεναγμο....ανεμοστροβιλος η αγαπη/μας πηγε στου ουρανου την ακρη....>>
(κωστας χατζης-χαρουλα αλεξιου.....)
(αφιερωμενο εξαιρετικα στην μαιρουλα μου) :flower:  :flower:
......και......μαιρουλα προσοχη.....το τεστ με εβγαλε 46% gay....χαχα! :D  :D  :D  :D

chriastina

ntama
"ιστορία αμαρτεία" είναι οι κάποιες προσωπικές σχέσεις μου,κατά τα άλλα είμαι ένας φιλησυχος,διακριτικός,συμπονετικός τύπος και δεν έχω άλλου είδους αμαρτείες να μου χρεώσω,ακόμα-ακόμα κι αυτή την λατρεία μου στις σοκολάτες (ξέρω πως εσύ με καταλαβαίνεις) την τοποθετώ στις μικροεξαρτήσεις αλλά με τίποτα στις αμαρτείες.........

ksenixths

egw giati kathe mera exw kai alles amarties pou sto telos ginontai istories panta?!?!?!?!?!?! :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

eaytouli mou exei megalh sxesh h sokolata me ta eksypna myala.kai ayto giati h glykozh kanei to myalo na skeftetai pio grhgora kai pio swsta.mallon gi'ayto exeis kai aypnies esy :wink:  :wink:  :wink:

538 Επισκέπτες, 1 Χρήστης