Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 588
  • Total: 588

ΟΤΑΝ ΤΟ "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..."

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 09, 2005, 01:19:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Οταν το "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ" τελειώνει, και έρχεται ο χωρισμός...

Πως το αντιμετωπίζεις??

Πως το αντιμετωπίζεις όταν δεν το περιμένεις??

Πως το αντιμετωπίζεις όταν δεν είσαι έτοιμος-η να το δεχτείς ακόμη??

... Και, πως το "προσφέρεις" εσυ όταν θέλεις κάτι να τελειώσεις ??

:twisted:  :twisted:  :twisted:

balland

Παράθεση από: "Ntama"Οταν το "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ" τελειώνει, και έρχεται ο χωρισμός...

Πως το αντιμετωπίζεις??

θα μας απαντησεις πρωτη?

Ntama

Μπαλλαντάκο μου καλέ, εγώ θα απαντήσω με κάτι που διάβασα σχετικό και μου έκανε τρομερή εντύπωση...

διάβασε λοιπόν παρακάτω...

Ntama

Ένας χωρισμός συνοδεύεται πάντα από θλίψη, πόνο ή και θυμό. Αυτός είναι ένας δρόμος που πρέπει να διασχίσουμε για να μπορέσουμε να οδηγηθούμε σε κάτι καλύτερο...Δεν είναι όμως απαραίτητο να ακολουθήσετε την πιο... μακρινή διαδρομή. Μπορείτε κάλλιστα να... κόψετε δρόμο αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα!

-Τις περισσότερες φορές η σχέση που πρέπει να σωθεί είναι αυτή που έχετε με τον εαυτό σας και όχι αυτή με τον πρώην σύντροφο σας. Μην επιδιώξετε -από την αρχή τουλάχιστον- να παραμείνετε φίλοι με τον πρώην. Ο φίλος που πραγματικά χρειάζεστε αυτήν την περίοδο- και πάντα- είναι ο εαυτός σας!

-Αντιμετωπίστε τον πόνο σαν μια διαδικασία που πρέπει να περάσετε για να καταλήξετε κάπου καλύτερα και μην αφήσετε την θλίψη να σας καταβάλλει και να σας ρουφήξει. Μέρα με την μέρα θα νιώθετε περήφανη που κάνετε ένα βήμα μπροστά!

-Ανακαλύψτε ποιες είναι οι πραγματικές προσδοκίες σας. Θέλετε πράγματι να διακόψετε την σχέση ή μήπως ενδόμυχα αποζητάτε την επανασύνδεση; Πρέπει να γνωρίζετε ότι δύσκολα θα μπορέσετε να προχωρήσετε αν δεν κατανοήσετε και αποδεχθείτε ότι όλα τελείωσαν.

- Αποφύγετε να περιγράφετε την κατάσταση και τα συναισθήματα σας με τα μελανότερα χρώματα. Αν πείσετε τον εαυτό σας ότι αυτό που περνάτε είναι ένας εφιάλτης, ότι είναι μια κατάσταση αφόρητη που σας κάνει να υποφέρετε φρικτά, αυτό που θα καταφέρετε είναι να μείνετε παθητική απέναντι στα γεγονότα. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα και διοχετεύστε την ενέργεια σας σε πιο θετικές σκέψεις!

-Μην ξεχνάτε ότι ο πόνος δεν θα περάσει αν πρώτα δεν ακούσετε η ίδια τον εαυτό σας. Εκφράστε τον θυμό ή την θλίψη που νιώθετε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξωτερικεύσει αυτά που νιώθει. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι είναι καλύτερα να θυμώσετε με κάποιον άλλον παρά με τον εαυτό σας.

- Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να οδηγηθεί σε καταστάσεις που σίγουρα κάποια μέρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε ταπεινωμένη. Με το να κάνετε κύκλους γύρω από το σπίτι του πρώην φίλου σας, να του στέλνετε συνεχώς e-mail ή να του τηλεφωνείτε στο σπίτι για να δείτε αν είναι εκεί, όχι μόνο δεν θα καταφέρετε ποτέ να απαγκιστρωθείτε από αυτήν την σχέση αλλά του δίνετε την χαρά να σας δει να πονάτε.

Και τέλος, μάθετε να εμπιστεύεστε ξανά τους ανθρώπους. Κάθε σχέση έχει ρίσκο και κανένας δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δεν θα ξαναπονέσετε. Μην αφήσετε όμως μια άσχημη εμπειρία να σας αποτρέψει από το να ζήσετε την ζωή- με τα θετικά και τα αρνητικά της- στο έπακρον!

balland

Παράθεση από: "Ntama"Μπαλλαντάκο μου καλέ, εγώ θα απαντήσω με κάτι που διάβασα σχετικό και μου έκανε τρομερή εντύπωση...

διάβασε λοιπόν παρακάτω...

εγω εσενα ρωτησα..
οχι αυτα που εγραψε καποιος-α αλλος-η..
αν ειναι πολυ αυτο,αστο...

Ntama

Μπαλαντάκο μου, δεν θα ήθελα να σου χαλάσω χατήρι σε καμία περιπτωση...

αφού λοιπόν θέλεις εγώ να απαντήσω πρώτη, θα το κάνω, γιατι όχι??  :)

1) Πως το αντιμετωπίζω? Στην αρχή προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί... στην πορεία νιώθω κάτι να μου λείπει... και ψάχνω να βρώ που έκανα εγώ ή ο άλλος το λάθος... και μετά έρχεται η θλίψη...

2)Πως το αντιμετωπίζω όταν δεν το περιμένω?? Τα ίδια με τα παραπάνω συναισθήματα που περιέγραψα... το "γιατι" αυτήν τη φορά είναι σίγουρα πιο έντονο... και μετά έρχεται η θλίψη... και μετά ο πόνος...

3)Πως το αντιμετωπίζω όταν δεν είμαι ετοιμη να το δεχτώ? Οσα έγραψα και στο πως το αντιμετωπίζω όταν δεν το περιμένω με τη διαφορά ότι αυτή τη φορα, φταίω ή δεν φταίεω θα προσπαθήσω να συζητήσω με τον άλλον, να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να προσπαθήσω να τα ξαναβρώ μαζί του...
Εκτος βέβαια και αν είναι απόλυτος σε κάποια πράγματα οπότε, τον αφήνω στην ησυχία του, αφού έτσι διάλεξε...

4)Πως το "προσφέρω" ?? Απλούστατα, ζητώ να χωρίσω με τον άλλον για τον α' ή β' ή γ' λόγο...
Φυσικά θ'ακουσω την γνώμη του...

[/i]...Και σε όλα τα παραπάνω... ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και ο καλυτερος "δείκτης" των πραγμάτων...  :wink:

Ελπίζω αυτήν τη φορά να σε κάλυψα  :D

Ntama

Τώρα ακούω και την δική σου άποψη Μπαλλαντάκο μου καλέ, αν θέλεις βέβαια να την εκφράσεις...

sunstar

όπως λέει και ο αγαπητός μου Βαγγέλης Γερμανός....

Σε μια ατέλειωτη παρτίδα σε κερδίζω και σε χάνω
και ποντάρω τη ζωή μου στην αγάπη σου απάνω
Ερωτόκριτος θα γίνω και το δράκο θα ξεκάνω
γιατί σε θέλω,  ναι σε θέλω

κι εγώ ή θα τον ξεκάνω αυτόν τον δράκο ή θα αποφασίσει να αυτοπυρπολυθεί μπας και ησυχάσουμε.....

Δε νομίζω οτι υπάρχουν γιατροσόφια και συμβουλές, ο καθένας ξέρει για τον εαυτό του αν και πόσο αγαπάει, αν και πόσο πονάει και αυτή η έρμη η ελπίδα είναι πολύ άτιμο πράγμα. Κάποιες φορές όμως ίσως να αξίζει να παλεύεις για αυτά που ονειρεύεσαι, με όποιο κόστος για την ψυχοσύνθεση σου. I don't know η νεκροψία θα δείξει....

I count 3 months without him and going....... (αλλά πριν λίγες μέρες τον είχα πάλι αγκαλίτσα μου, πως να μη το παλέψω λοιπόν;)

-όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω- ναι δική μου είναι  :roll:

Θα τον ξεκάνω τον παλιοδράκο  :twisted:

Υ.Γ. Μη δίνετε σημασία, παραμιλητά χωρισμένων ανθρώπων είναι αυτά

Ntama

Φιλή sunstar

Και συ χωρισμένη???  :?  :?

Μα τι έγινε?? Περονόσπορος έπεσε??

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααα

LaStDrIvE

pali kala pou to ida egkeros kai  "sikwsa"  5 antivirus... alla tosa firewalls kai psekastika me fytofarmaka:PPPP... twra pou vrika kai egw to krouazeropliaki mu na to xasw... oute na to skeftomai den thelw.... ixixixix

Ntama oson afora to post peri tragoudiou...me toso psekasma ai fytofarmaka..den me blepw na sto tragoudisw pote...xeexeexe

:)))

LaStDrIvE

Παράθεση από: "Ntama"Οταν το "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ" τελειώνει, και έρχεται ο χωρισμός...

Πως το αντιμετωπίζεις??

Afou o peronosporos epanw mu einai DEAD:PPPPP...... mporw na apantisw to exeis.... se ola ta erwtimata mia einai i apantisi gia arxi.... byres kai rakomela.... kai meta epidei eimouna kai egw pathon tou xafnikou... mporw na pw oti exasa tin bala...kai polla alla pio symantika pou ta paramelisa.... alla mporw na pw oti apokomisa polla kai skeftika gia to pou borei na ftew kai fisika ti borei na odigise se afti tin katalixi....

etsi loipon efodiastika me ta thetika pou mu edwse afti i  katastasi...kai sinexizw pio dynatos se periptwsi pou xanaginei kati tetio

Oson afora tin erwtisi pws tha to elega... tote tha ebaza katw xekathara tous logous pou me odigisan na parw tin apofasi afti... kai meta... o kathenas ton dromo tou...me tin proupothesi...oti itane kapote mazi mou..thelw na sinexizw na exw kapoia epoikinwnia mazi tis... giati apla exeis perasi kapies katastasis..pou se edesan... to oti dne eisai pia mazi tis..den simenei oti tin diagrafeis kai ws yparksi...

exmmm....sas filw paw na riksw tin triti dosi  Anti-peronospor:P

Ntama

Παράθεση από: "LaStDrIvE"pali kala pou to ida egkeros kai  "sikwsa"  5 antivirus... alla tosa firewalls kai psekastika me fytofarmaka:PPPP... twra pou vrika kai egw to krouazeropliaki mu na to xasw... oute na to skeftomai den thelw.... ixixixix
Ntama oson afora to post peri tragoudiou...me toso psekasma ai fytofarmaka..den me blepw na sto tragoudisw pote...xeexeexe
:)))

Μην ανησυχεις εσύ βρε!!!  :D  :D  Το εορταζόμενο κρουαζιεροπλοιάκι σου δεν δε αφήνει με τίποτα λέμεεεεε  :wink:  :wink:  :D  :D

ΕΓΓΥΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ  :wink:  :wink:

Ntama

Αλέξανδρε, σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

βάλε ό,τι διαθέτει το κατάστημα... μου βρίσκεται και ένα "τεζα" εδώ για το εξόντωμα των κατσαρίδων.Να στο στείλω κι'αυτό να ψεκάσεις να είσαι κομπλέ και απόλυτα σίγουρος???? :D  :wink:

Τα δικά μου γραφόμμενα πως τα βλέπεις??? (ως πανκάκι της φιλεναδούμπας μου???  :D  :D )

PoiSoN_GiRL

Ξανάρθαν τα σύνεφα μεγάλα σαν κύμματα
τα βράδυα που κλάψαμε, τις μνήμες που χάσαμε
Και συ να λες πως δεν πειράζει, θα ξανάρθουν
οι πιο καλές μας οι στιγμές το φως θ' αδράξουν

Τα όνειρα χάθηκαν τα μάτια σαν έκλεισαν
το μέλλον προσπέρασαν, τα λάθη μας έλαμψαν
Και συ να λες πως δεν πειράζει, θα βρεθούμε
στις πιο καλές μας τις στιγμές θ' ανταμωθούμε

Το προκαλεσα σε μια στιγμη .. που ουτε κι εγω καταλαβα το πως και το γιατι .. (φοβιες .. το γνωστο συνδρομο ''το βαζω στα ποδια γιατι αρχιζω να νιωθω ..'')
Δεν μπορεσα να το αντιμετωπισω γιατι δεν το ξεπερασα ..
Δεν κοιταξα στα ματια αυτον που ειχα απεναντι μου .. απλως εφυγα ..
Φευγοντας ομως δεν σκοτωσα τιποτα απο οσα ενιωθα για τον συγκεκριμενο ανθρωπο ..
Και να 'μαι παλι εδω .. !

''Και συ να λες πως δεν πειράζει, θα βρεθούμε
στις πιο καλές μας τις στιγμές θ' ανταμωθούμε''

Ποσο δικιο ειχες τελικα .. !

''κι όταν δε θα 'χουμε πια τίποτα δικό μας
ο έρωτας θα μας τσακίσει
και θα μας κάνει αληθινούς''

''..και εγώ σαν γέρικο σκυλί μες το λιμάνι
θα πεθαίνω στο πλάι σου''

(στο λιμανακι μου..) R.I.P.

LaStDrIvE

tha se valw stin silogi mou  "ta anapantita tou lastdrive" .... tha psaxw gia ta kalutera sou... kai tsak tha su afierwsw session:) :) :) :)...

kai akouse na deis ti tha su afierwsw me aformi to "teza"... arxizw...

mia paraklisi to akroatirio na min oxlagogei!!!

gkoux!!! gkoux!! ( edw o kalitexnis proetimazete)

Mia katsaridoula..i mikri teraza patise sto teza kai teeezzzaaaaaa!!!!!...Pigan oi dikoi tis na paroun to kormi tis...ma patisan sto teza kai  TeEeEeZzZaAaA!!!!

( xmmm mou aresei..tha to lew kai sta bobirakia mou se liga xronakia gia na ta nanourizw:P )

San mpampas pws su fenomai???

episis ama molis xwrises... sou exw etoimous mnistires...dika mu paidia!!!! i dimitra xerei kapious... gianniiiiiiiii!!!!!!!!!!! :))))))

Plirofories entos!

588 Επισκέπτες, 0 Χρήστες