Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 497
  • Total: 497

προταση 2η

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 11, 2005, 09:14:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

να μην ξαναματαγραφουμε τα ιδια θεματα διαφοροποιωντας ελαχιστα τον τιτλο...
και καλα να εχουν περασει καποιοι μηνες οποτε ποιος ξεθαβει τοσες σελιδες... ομως παρατηρειται ολο και συχνοτερα σε νεωτερα θεματα...

*μου εχει συμβει και μενα γιατι βαρεθηκα καποτε να διαβασω το φορουμ απο την ημερα ιδρυσης του...
οποτε ας αναλαβουν αυτο το εργο οι συντονιστες...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

cuba

mipos 8a h8eles na gineis kai esy  syntonistria kuria?

Anonymous

Κυρία μου αν δεις κάποιο θέμα το οποίο είναι έτσι όπως ανέφερες, μπορείς κάλλιστα να το πεις σε κάποιους από τους συντονιστές με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ  ]

kuria

Παράθεση από: "cuba"mipos 8a h8eles na gineis kai esy  syntonistria kuria?

χαχαχαχα βρε αντωνάκη μου με έκανες και γέλασα πάλι...
άκου εκεί να γίνω κι εγώ μπαχαλίστρια (το μόνο που μπορώ να κάνω με αξιοπρέπεια) ...           :P

cuba

oi xrhstes kalo 8a htan na jekinisoyn to diabasma apo tis teleytaies selides gia enhmerosi kai 8a doyn ti grafan prin kai ti 8a grafoyn meta.

Anonymous

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Anonymous

Παράθεση από: "cuba"mipos 8a h8eles na gineis kai esy  syntonistria kuria?

Οποτε θελήσει η Kuria να είναι συντονίστρια την ίδια στιγμή θα γίνει.
Είναι τιμή που δίνει η Kuria στο site αν μπορέσει να βοηθήσει στον συντονισμό του και όχι τιμή που δίνει το a33 στην Μαρία.

Σε ότι αφορά την παρατήρηση που γίνετε ναι πράγματι παρουσιάζεται συχνά αυτό το φαινόμενο.
Ας μη είμαστε όμως αυστηροί (διότι δεν γίνετε σκόπιμα πιστεύω)

Οποτε το διαπιστώνουμε, οποιος το διαπιστώνει, ας στέλνει ένα Προσωπικό Μήνυμα στον αρμόδιο συντονιστή που έχουμε για κάθε ενότητα να το φροντίζει όσο αυτό είναι δυνατό.

Μη ξεχνάμε τα θέματα και οι απαντήσεις είναι χιλιάδες και ανεβαίνουν σε καθημερινή σχεδόν βάση σε εκατοντάδες

Ntama

Σίγουρα η Κυρία είναι από τα πλέον αξιόλογα άτομα...

Και με έχει συμβουλέψει σωστά για κάποια θέματα και της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι'αυτό...

Κατα τ'αλλα, πολλά θέμματα μπαίνουν ξανά και ξανά... υπάρχουν φορές που είναι ολόιδια, αλλά υπάρχουν φορές που σε κάτι διαφέρουν και αυτό αλλάζει και την όλη ουσία... μιας και η ίδια η ζωή και οι καταστάσεις εξελίσσονται...

Καλό είναι να δίνουμε προσοχή πρίν ανεβάσουμε ένα θέμα, και φυσικά το ίδο ισχύει και για μένα την ίδια !!

kuria

κάτι ακόμα που πρέπει να εμπεδώσουμε, είναι πως δεν ανεβάζουμε ένα νέο θέμα στο forum για να το βομβαρδίσουμε με φωτογραφίες... μια-δυο είναι υπεράρκετες και αυτό φυσικά όταν συνοδεύονται με τα ανάλογα σχόλια...
πιστεύω πως το φαινόμενο παρατηρείται από την ανάγκη κάποιων χρηστών να μοιραστούν μαζί μας το πλούσιο φωτογραφικό υλικό τους και τους ευχαριστούμε... όμως γι αυτό το λόγο υπάρχει το άλμπουμ

497 Επισκέπτες, 0 Χρήστες