Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 260
  • Total: 260

Παρασκευή 24/06 : ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Ξεκίνησε από Enia, Ιουνίου 15, 2005, 04:09:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

ΣΙΓΑ  ΜΙΝ ΕΡΘΩ  ΓΙΑΤΙ  ΘΑ  ΕΡΘΕΙ  Η  ΚΟΥΜΠΑΡΑ  ΜΟΥ....... :wink:  :wink:  :wink:

Evitaki

εγω θα δουλευω γμτ κ ειμαι κ απογευμα
 :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"asta na pane poison........exw anteksei remo, prwtopsalth, ploutarxo (an k ayton ton paradexomai giati htan poly prositos ws an8rwpos)... bebaia exoume perasei k kataplhktika me Galanh k Tsanaklidou (ieres fwnes).......
To mono pou mou menei einai na me paei se kana Bill Koutroumpa na akousw to 8eiko asma "Epaisa ap' to trakter sthn gourna".

Pantws teleytaia exei arxisei mia poly kalh synh8eia (geyma sto spiti ths). Elpizw na synexisei. Egw proswpika to apolaysa k as to kritikaran polloi/es. Mhn tous akous lilou mou. Den kseroun aytoi/es.

σου βγαζω το καπελο freak μου !! Ηρωαςςςςςςςςς !! Αλλα ειναι και τοσο μοναδικο το Λιλακι που δεν γινεται να της χαλασεις χατηρι γμτ ..  :wink:  :wink:

(το ασμα : ''μανα μας κλεψαν το τρακτερ κι εμεινε η φρεζα χηρα'' το εχεις ακουσει ?? αν οχι χαιρομαι .. αν ναι .. καταλαβαινεις πως νιωθω ..  :?  :?  :?  :? )

Οσο για το γευμα στο σπιτι ειναι οτι καλυτερο !! Στην τελικη της κανεις δωρο κι ενα cd της προτιμησεως σου και την υποχρεωνεις να το ακουσετε κιολας !!  :wink:  :wink:  :wink:  (μην σου καθισει και ο μακαρονης στο λαιμο βρε παιδι μου ... )

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"όπως λέει και το θέμα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/06 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ
9μμ Olympico είπαμε? οκ?

(poison να και ένας γάμος που μας βγαίνει σε καλό)

Βρε τι παθαμε !!  :shock:  :shock:  chriastinaki πολυ μας κυνηγαει αυτος ο ''γαμος'' τον τελευταιο καιρο .. κι ανησυχω ! (λολ) να ριξω κανενα εξορκισμο να φυγει το κακο ??  :roll:  :roll:

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "freak"asta na pane poison........exw anteksei remo, prwtopsalth, ploutarxo (an k ayton ton paradexomai giati htan poly prositos ws an8rwpos)... bebaia exoume perasei k kataplhktika me Galanh k Tsanaklidou (ieres fwnes).......
To mono pou mou menei einai na me paei se kana Bill Koutroumpa na akousw to 8eiko asma "Epaisa ap' to trakter sthn gourna".

Pantws teleytaia exei arxisei mia poly kalh synh8eia (geyma sto spiti ths). Elpizw na synexisei. Egw proswpika to apolaysa k as to kritikaran polloi/es. Mhn tous akous lilou mou. Den kseroun aytoi/es.

σου βγαζω το καπελο freak μου !! Ηρωαςςςςςςςςς !! Αλλα ειναι και τοσο μοναδικο το Λιλακι που δεν γινεται να της χαλασεις χατηρι γμτ ..  :wink:  :wink:

(το ασμα : ''μανα μας κλεψαν το τρακτερ κι εμεινε η φρεζα χηρα'' το εχεις ακουσει ?? αν οχι χαιρομαι .. αν ναι .. καταλαβαινεις πως νιωθω ..  :?  :?  :?  :? )

Οσο για το γευμα στο σπιτι ειναι οτι καλυτερο !! Στην τελικη της κανεις δωρο κι ενα cd της προτιμησεως σου και την υποχρεωνεις να το ακουσετε κιολας !!  :wink:  :wink:  :wink:  (μην σου καθισει και ο μακαρονης στο λαιμο βρε παιδι μου ... )

einai ontws monadiko to lilaki k gia ayto me ekmetaleyetai.
twra sxetika me to geyma. Makaroni? What is makaroni? lila apaitw na grapseis to menou. K gia na mhn griniazeis emena ontws mou arese. Apodeiksh oti efaga apo ooooooooola ta piata 3 me 4 fores  :oops:   :oops: .

poison to asma pou les den to exw akousei......alla to 8elw an to exeis. kati se aythn thn parakmh me trabaei. isws na ftaei to erwtodikeio me thn mixaloliakou pou eblepa mikros...

chriastina

poison
σε αυτό τον γάμο δεν είμαστε καλεσμένες άρα? άρα άλλες θα ακούνε το κλασσικό "και στα δικά σας"
 :lol:
αυτός ο γάμος φέρνει την enia στην Αθήνα, επιτέλους ένας σωστός γάμος! :wink:

Enia

Λοιπόν!!! Παιδάκια!! Για να οργανωθούμε, γιατί οι μέρες πέρασαν!!!

Έχουμε και λέμε:

Παρασκευή 24/06[/color] (αυτή την παρασκευή!)
ώρα: 9μμ (μη με στησετε! παίζει να είμαι και από νωρίτερα εκεί)
τόπος]Olympico [/color](Cafe Restaurant)
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Ν. Φάληρο, τηλ. 2104834774

όποιος θέλει στέλνει PM και ζητάει το τηλέφωνό μου, να μπορούμε να βρεθούμε πιο εύκολα.

Μπορεί κανείς να μας δώσει οδηγίες πως πάνε στο μαγαζί?.. Χαρά?! Αλλά κι εγώ ψάχνοντας θα πάω, ελπίζω πως δεν είναι καθόλου δύσκολο!

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από όποιους δεν θα μπορέσουν να έρθουν εκείνο το βράδυ και ειλικρινά λυπάμαι που δεν θα δω όλους όσους θα ήθελα, αλλά πραγματικά ο χρόνος μου είναι μετρημένος και δεν μπορώ άλλη στιγμη! Μακάρι να καθόμουν πολλές μέρες στην Ελλάδα να σας έβλεπα όλους έναν έναν ξεχωριστά!

Ntama

Επειδή είμαι άσχετη από αυτά τα μέρη, Ενιούλα μου θα με βοηθήσεις??

Η να πάω με κάποιον-α άλλον-η μαζι???

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Enia

Μαράκι, κι εγώ την Χαρά που το ξέρει περιμένω να μας πει!
Αλλά βρήκα το τηλ του μαγαζιού και γι'αυτό το έδωσα πιο πάνω, όποιος έχει πρόβλημα παίρνει κατευθείαν εκεί και ζητά οδηγίες.

Το πρόβλημα που θα έχουμε είναι η απεργία των λεωφορείων και τρένων μαμώτο, οπότε καλύτερα να οργανωθούμε σε παρεούλες, και οι οδηγοί που θα μας υποστούν έχουν special κέρασμα από μένα!
Please παιδάκια, όποιος έχει αυτοκίνητο ας εξυπηρετήσει και τους υπόλοιπους εγκλωβισμένους!  :wink:

ΥΓ: καμμιά παραγγελειά έχει κανείς να κάνει για τπτ από Λονδίνο!?  8)

freak

Παράθεση από: "Enia"ΥΓ: καμμιά παραγγελειά έχει κανείς να κάνει για τπτ από
Λονδίνο!?  8)

egw egw..............

Enia

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "Enia"ΥΓ: καμμιά παραγγελειά έχει κανείς να κάνει για τπτ από
Λονδίνο!?  8)

egw egw..............

χαχαχαχα... κάτι εκτός από την μπλούζα της totenham!? :P

See_Me

[size=18]ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΦ (ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ)..

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ, ΤΡΕΝΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΦΑΛΗΡΟ....

ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΦ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΥΠΕΡΓΕΙΑ (ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΙ (ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ)....

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ....

(ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΔΙΝΩ ΚΙΝΗΤΟ )[/size]

Anonymous

Είπαμε, έκανα λάθος στο Καραϊσκάκη...μην το κάνουμε θέμα πια  ]

:twisted:  :twisted:  :twisted:

cuba

Παράθεση από: "Ntama"Επειδή είμαι άσχετη από αυτά τα μέρη, Ενιούλα μου θα με βοηθήσεις??

Η να πάω με κάποιον-α άλλον-η μαζι???

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

ntama an exeis xarth ton odon 8a se boh8hsei na to breis. an oxi psaxe sto diadiktio kai 8a breis kapion xarth me odoys tis a8hnas.

See_Me

Παράθεση από: "Enia"Μαράκι, κι εγώ την Χαρά που το ξέρει περιμένω να μας πει!
Αλλά βρήκα το τηλ του μαγαζιού και γι'αυτό το έδωσα πιο πάνω, όποιος έχει πρόβλημα παίρνει κατευθείαν εκεί και ζητά οδηγίες.

Το πρόβλημα που θα έχουμε είναι η απεργία των λεωφορείων και τρένων μαμώτο, οπότε καλύτερα να οργανωθούμε σε παρεούλες, και οι οδηγοί που θα μας υποστούν έχουν special κέρασμα από μένα!
Please παιδάκια, όποιος έχει αυτοκίνητο ας εξυπηρετήσει και τους υπόλοιπους εγκλωβισμένους!  :wink:

ΥΓ: καμμιά παραγγελειά έχει κανείς να κάνει για τπτ από Λονδίνο!?  8)

Έχω παραγγελιά......σέλω να μου φέλεις....εσένα....εσένα...εσένα...λίγο από εσένα...και εσένα αν βρεις πουσενά   ]

260 Επισκέπτες, 0 Χρήστες