Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 754
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ... :lol:

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 15, 2005, 05:04:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Enia

χαχαχαχαχα!!!

καλά λες μαιρούλα! ας σε ξεμπερδέψω λοιπόν σε ότι αφορά εμένα!

Η μια μου κουμπάρα -φρέσκια φρέσκια!- είσαι εσύ!  :D  :P δεν ξέρω ακόμα βέβαια σε ποιόν θα σε δώσω (συγνώμη ματάκιιιιι!!!  8) αλλά ένεκα η φιλία τόσων ετών!  :D  ) Όποιον διαλέξεις εσύ Μαιρούλα θα είναι ο κουμπάρος μου! Περιμένω!!!  :wink:

έπειτα... κλασσίκ... από τις πρώτες μέρες που μπήκα στο σάιτ, ένας είναι Ο κουμπάρος μου. Ο Sotinolka.  :D
ΚΟΥΜΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!  :wink:
Περιμένω πως και πως να τον παντρέψω κι αυτόν να ησυχάσω γιατί με έχει τρελάνει με το 'ο κουμπάρος την κουμπάρα..', κάτι πλυντήρια και κάτι ορειβασίες! :P (ξέρει αυτός τι λέω!  :wink: )

Τώρα για μένα... αν και δεν χρησιμοποιούμε τις προσφωνίσεις, που θα μου πάει, δεν θα κουμπαριάσω με τον κολλητό μου!? Ο καημένος ο Κωσταντίνος είχε φάει μια φρίκη όταν άκουσε τον Λευτέρη να με αποκαλεί 'κουμπάρα'! χεχεχε.
Μην ανησυχείς Κωτίκο μου, ούτε ακόμα παντρεύομαι, ούτε σου πήρε κανείς τα προνόμια. μάκια.  :oops:

Ο ακατανόμαστος το επιχείρισε βέβαια κάποτε... αλλά έχω τους λόγους μου και δεν σας τον προτείνω για κουμπάρο...  :roll:  :roll:  :roll:  lol Βρε Ανδρέα, σε έχω χάσει, μου έλειψε να σε πειράζω! σμουτς!

Από εκεί κι έπειτα, πολλά μωρά παίζουν και πολλοί τα διεκδικούν! Εγώ πχ θα ήθελα να βαφτίσω ένα της Δήμητρας κι ένα της Εβίτας (λες και είναι κουταβάκια το λέω! lol 'κράτα μου ένα κανελί με βούλες! lol  :D )
Αλλά ας τα δούμε πρώτα με το καλό πριν τα βαφτίσουμε! Ας γίνουν και το Poisonaki και η Εβίτα μας μανούλες που τόσο το θέλουν και να είναι πάντα καλά, και τα υπόλοιπα έρχονται! πολλά πολλά φιλάκια και στις δυο σας μπουμπούκες!  :D

Αυτά 'τα ολίγα' από μένα!  :wink:

freak

Παράθεση από: "Enia"Τώρα για μένα... αν και δεν χρησιμοποιούμε τις προσφωνίσεις, που θα μου πάει, δεν θα κουμπαριάσω με τον κολλητό μου!? Ο καημένος ο Κωσταντίνος είχε φάει μια φρίκη όταν άκουσε τον Λευτέρη να με αποκαλεί 'κουμπάρα'! χεχεχε.
Μην ανησυχείς Κωτίκο μου, ούτε ακόμα παντρεύομαι, ούτε σου πήρε κανείς τα προνόμια. μάκια.  :oops:

teleytaia stigmh to 'swses.

Enia

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "Enia"Τώρα για μένα... αν και δεν χρησιμοποιούμε τις προσφωνίσεις, που θα μου πάει, δεν θα κουμπαριάσω με τον κολλητό μου!? Ο καημένος ο Κωσταντίνος είχε φάει μια φρίκη όταν άκουσε τον Λευτέρη να με αποκαλεί 'κουμπάρα'! χεχεχε.

teleytaia stigmh to 'swses.

α βρε χαμένο, τι τελευταία στιγμή!? αφού δεν σε αλλάζω με κανέναν λέμε! :)
(άμα θες καμμιά χάρη πες την τώρα που με πιάσαν οι γλύκες μου, δεν ξέρω πότε θα με ξαναπετύχεις! λολ  :lol: )

freak

nai e????? ok loipon ksekinw na zhtw.......thn mplouza ths totenahm katarxhn.............xaxaxaxaxaxaxaxaxa..............den 8elw tpt leme. mou arkei pou m'agapas (pwwww ksenerwta eyais8htos egina).

Sotis

με   πουλεισες  ενια  καλαααααααααααααααααααα κουμπαρα,,,,, :twisted:  :twisted:  :twisted:

Evitaki

ψαχνω κουμπαρο :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"ψαχνω κουμπαρο :P  :P  :P  :P  :P
εγω   εγω  εβιτακι :lol:  :lol:

Evitaki

εσυ εχεις κουμπαρα καλε......... :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Λοιπον λοιπον !!

Κουμπαρος νουμερο 1 ) Πανουλης ! ο οποιος θα αντεξει ολα τα μαρτυρια .. απο το να τρεχει σε συναυλιες εως να πεταει γαρουφαλα σε πανηγυρια της Εφης Θοδη ... (κουραγιο κουμπαρε!)  :wink:  :wink:

Κουμπαρα + κουμπαρος (ζευγος) νουμερο 2 ) KiSSeS + kotsos !! Μετα την μετακομιση μου στο σπιτι τους θα παρεβρεθω και στην τελετη γαμου τους οπου και θα τους ''κρεμασω''  :lol:  :lol:

Κουμπαρα νουμερο 3) Λιλακι !! θα μου βαφτισει το πρωτο μου τσιπιρικιον !! θα βαλει ολη την τσαχπινια και το ναζι της να μου γινει το μονακριβο μου ναζιαρικο και καραμελενιο σαν κι εκεινη !!

και τελος θα ηθελα παααααααααααρα μα παραααααααααααα πολυ να κανω κουμπαρα μου την jasperoula μου !!!!!! Δεν ξερω με ποιον τροπο βεβαια .. αλλα θα τον βρω !!!!!!!!!!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Sotis

ΕΓΩ   ΕΝΑ  ΞΕΡΟ  Ο   ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ  ΚΑΙ  Η  ΚΟΥΜΠΑΡΑ....4   ΦΟΡΕΣ  ΤΗΝ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ...... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :wink:  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :D  :D  :D  :D

ksenixths

mono 4 soti?!?!?!?!?!?!?!

a esy eisai synthritikos leme :P  :P  :P  :P  :P  :P

egw ti rolo paizw edw?mou lete?!?!?!?!?!  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Sotis

Παράθεση από: "ksenixths"mono 4 soti?!?!?!?!?!?!?!

a esy eisai synthritikos leme :P  :P  :P  :P  :P  :P

egw ti rolo paizw edw?mou lete?!?!?!?!?!  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
ksenixtako exei  kai  o antras  ths  kapies meres... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: prepei  na paei  kai  me  ton  syzhgo... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Evitaki

ο κουμπαρος την κουμπαρα 4 φορες την εβδομαδα την βοηθαει
στην μπουγαδα?????????? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"ο κουμπαρος την κουμπαρα 4 φορες την εβδομαδα την βοηθαει
στην μπουγαδα?????????? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
ΑΥΤΟ  ΘΑ  ΚΑΝΩ  ΚΑΙ  ΕΓΩ  ΕΒΙΤΑΚΙ  ΘΑ  ΤΗ  ΒΟΗΘΑΩ  ΣΤΗ  ΜΠΟΥΓΑΔΑ... :wink:  :wink:  :wink:

751 Επισκέπτες, 1 Χρήστης