Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 443
  • Total: 443

ΕΞΥΠΝΑΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 16, 2005, 07:59:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

Δυο φίλοι συζητάνε για το χθεσινοβραδινό μεθύσι:
- Ε δεν ήμουν τόσο μεθυσμένος!!!
- Τι λες ρε μ****? Εδώ πήρες το χάμστερ μου το πέταξες στον αέρα και φώναξες:
                             "Πίκατσου, διαλέγω εσένα!"

MEGA 1

Κάτι που ήκουσα πολύ προσφάτως, μόλις χθές δια πρώτην φοράν:

"Τα παιδιά τού Ζεβεδαίου ποιον είχαν πατέρα? Μα τον Ζεβεδαίον."

Καλό έ, μόλις χθές το ήκουσα δια πρώτην φοράν.

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="362073"]Αν κυβερνούσαν οι γυναίκες τον κόσμο, δε θα υπήρχαν πόλεμοι. Θα υπήρχαν μόνο ζηλιάρες χώρες που δε μιλιούνται μεταξύ τους.. :P[/quote]

""δια τοΰτο οφείλει η γυνή έξουσίαν έχειν επί της κεφαλής δια τους αγγέλους""
Εδάφιον 10.

kuria

Πως λέγεται ο superman στην Κρήτη;
Υπερκοπέλι
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

- Ρε Μήτσο, η γυναίκα σου φωνάζει όταν κάνει σεξ;
- Αν φωνάζει λέει; Απ' το καφενείο την ακούω ....
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

Κάποιοι Μύθοι πέφτουν..
Κάποιοι Μύθοι λέγονται..
Κάποιοι Μύθοι πίνονται..
Έτσι και Εγώ..
Ήπια πολύ,
δεν ήξερα τι έλεγα και τελικά
Έπεσα...  :mrgreen:

jcdenton

Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kapoia_za

saliara

αχαχαχαχαχαχαχαχα Να' σαι καλά... Όλη η αλήθεια των κ**συστημάτων!!!

kapoia_za

katinaki

Θα έλεγε ναι η Ελληνίδα μάνα στο να παίζουν τα παιδιά στο χιόνι φορώντας μάλιστα μόνο το μαγιό τους ??  

http://www.klikk.no/foreldre/article887257.ece

(είναι σε νηπιαγωγείο στη Νορβηγία) :)

κώστας

[align=justify][size=13]Θα έλεγε ναι η Νορβηγίδα μάνα στο να παίζουν τα παιδιά της ντάλα μεσημέρι του Αυγούστου χωρίς να φοράνε πατόκορφα το υψηλής προστασίας αντηλιακό τους;[/size][/align]
eLe

saliara

Νομίζω ότι η Ελληνίδα μάνα λέει ναι σε πολλά αρκεί να φοράς μια ζακέτα!!!!!  :lol:

Πωπωωω Τι όμορφα (φυσικά) κατάξανθα παιδάκια!!

Για τους Νορβηγούς δεν έχω άποψη, αλλά το καλοκαίρι που μας πέρασε είδα σε μια καφετέρια στον Πειραιά ένα ζευγάρι (ξένοι), που ήταν πατζάρι απ' τον ήλιο και παρ' όλα αυτά πήγαν και έκατσαν στο μοναδικό μέρος που δεν είχε ομπρέλα, παρήγγειλαν και τσίπουρο με μπύρα... Και εντάξει δε λέω.. Δεν έχουν ήλιο και τους αρέσει.. Το δέρμα σου που από άσπρο γίνεται κόκκινο, ούτε καν ροζ δεν το βλέπεις??????

Το μετά δυστυχώς δεν το ξέρω... :roll:

katinaki

[quote user="saliara" post="374878"]Νομίζω ότι η Ελληνίδα μάνα λέει ναι σε πολλά αρκεί να φοράς μια ζακέτα!!!!!  :lol:

Πωπωωω Τι όμορφα (φυσικά) κατάξανθα παιδάκια!!

Για τους Νορβηγούς δεν έχω άποψη, αλλά το καλοκαίρι που μας πέρασε είδα σε μια καφετέρια στον Πειραιά ένα ζευγάρι (ξένοι), που ήταν πατζάρι απ' τον ήλιο και παρ' όλα αυτά πήγαν και έκατσαν στο μοναδικό μέρος που δεν είχε ομπρέλα, παρήγγειλαν και τσίπουρο με μπύρα... Και εντάξει δε λέω.. Δεν έχουν ήλιο και τους αρέσει.. Το δέρμα σου που από άσπρο γίνεται κόκκινο, ούτε καν ροζ δεν το βλέπεις??????

Το μετά δυστυχώς δεν το ξέρω... :roll:[/quote]

saliara όλοι κάνουν το ίδιο εδώ! φεύγουν κοκκινοκαμένοι και νομίζουν ότι έχουν μαυρίσει! το αστείο είναι ότι έκαναν το ίδιο δύο Έλληνες που ζουν στον Καναδά. Εμείς όλοι ψάχναμε να μπούμε παραμέσα να μη μας καίει ο ήλιος, αυτοί έψαχναν να κάτσουν στον ήλιο. Είναι απίστευτη η έλλειψή του φαίνεται...

kostas δεν ξέρω τι θα έκαναν οι Νορβηγίδες μάνες, ξέρω μόνο ότι όλοι τους τρελαίνονται για ήλιο :cool:

saliara

Απ' τη μία τους καταλαβαίνω γιατί και σε' μένα το καημένο αρέσει πολύ ο ήλιος, αλλά δεν μπορώ να κάτσω πολύ κάτω από αυτόν!! Είμαι απ' τα τυχερά άτομα που έχουν άσπρο δέρμα...  :x
Και όχι ότι ποτέ ήμουν φαν του μαυρίσματος. Δεν με έμαθαν έτσι και πάντα μου άρεσε η θάλασσα παρά η ηλιοθεραπεία, αλλά αν θες να παίξεις ένα βόλεϊ ρε παιδί μου, να χτίσεις ένα καστράκι, να μαζέψεις κοχυλάκια... Κάθε μισή ώρα κάνουμε ανανέωση αντηλιακού!! Αλλά εγώ νιώθω το δέρμα μου να καίγεται.. Πως είναι δυνατόν αυτοί να μη το νιώθουν?? (Γι' αυτό το καλύτερο μπάνιο είναι με φεγγαράδα)!!!

Συμπέρασμα: Θα πάω στην Ιρλανδία!!!

443 Επισκέπτες, 0 Χρήστες