Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 506
  • Total: 506

ΤΙΣ ΣΥMΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΑΜΟ...:lol:

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 17, 2005, 08:37:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Κάτι πήρε το αυτάκι μου....  8)  8)  8)

Οτι οι καλοί μου φίλοι σκοπεύουν να με παντρεψουν...  ][/size]

1) Ποιος θα είναι ο "τυχερός" γαμπρός?? :twisted:  :twisted:

2) Που θα γίνει ο γάμος?? :?:  :?:  :?:  :?:

3) Τι νυφικό θα μου πηγαίνει καλύτερα?? ]

Ntama

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Evitaki

νταμουλα το νυφικο να ειναι ασπρο
ειναι αρχοντικο.......
εμενα παλι ηταν ροδακινι
κ ειχα στα μαλλια πρασινες ορχιδεες.... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
τα υπολοιπα θα στα πω στο τηλεφωνο

minoraki

ροδακινι.......πολυ καλο εβιτακι.....πρωτοτυπο! μου αρεσε πολυ! η κορη μιας πολυ καλης φιλης μου ειχε διαλεξει για το γαμο της χρυσοκιτρινονεραιδοστολιστο νυφικο! με αναλογο στεφανακι, παπουτσια, ανθοδεσμη! τ ε λ ε ι ο! κατι τετοιο θα κανουμε και στης μαιρουλας μας το γαμο :D  :D  :D  :D ! συμφωνειτε?
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll: γαμπρος? δεν μου ειπατε ποιος θα ειναι? ανενημερωτη με αφηνετε!  :(  :(  :(

Evitaki

το eye  μινορακι
ειναι ο τυχερος...........γαμπρος

minoraki

:D  :D  :D ευχαριστω πολυ εβιτακι.....οσο για τον γαμπρο.....συμφωνω και επαυξανω! αντε βρε....ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ μαιρουλι φιλεναδουλι!

Anonymous

Εγώ προσφέρω το μοναδικά ανεπανάληπτο καζανοτρενάκι μου...για νυφική άμαξα, με τον ανάλογο στολισμό...και φυσικά όλους τους διαβολικά όμορφους ντεβιλάκους μου για να συνεδέψουν τη νύφη (και να τη βάλουν σε πειρασμό για να παρατήσει το γαμπρό  ]

eye_

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
loipon... gia na valw ta pragmata sti 8esi tous, giati plaka me plaka diaferei...

o eye de prokeitai na pantreutei.... akoma kai an to kanei de 8a to kanei 8ema gia na spate plaka...

epeidi loipon i plaka exei ksefigei (profanws merikoi exoume diaforetiki antilipsi kai xioumor, eutuxws) kalo 8a einai na stamatisei auti farsokwmwdia, toulaxiston oso afora emena..

twra an epimenete na "pantrepsete" kapoion, edw mesa iparxoun arketoi kai arketes pro8imes na paiksoun auto to paixnidi...

auta... kai telos apo mena.. ta simperasmata dika sas opws kai to ti pisteuete pws egine kai ta exw parei elafrws sti krana.. proswpika adiaforw..

autoi pou me kseroun... katalavan

Atma

ματάκια αυτό είναι που λένε
ο γαμπρός το μαθαίνει τελευταίος :P  :P  :P

ΥΣ Μαιρούλα χαλαρά με τις φατσούλες..

Ntama

Πρώτον, δεν ΕΙΠΑ ποιος είναι ο γαμπρός, ΡΩΤΗΣΑ ποιος είναι  :!:  :!:  :!:

Δευτερόν, που κολλάει ο καημένος ο Ματάκης που δεν με έχει δεί καν στη ζωή του??  :? (μένουμε στην άλλη άκρη της ελλάδος)

Τρίτον, Η ΝΥΦΗ ΤΟ ΣΚΑΣΕ !!!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Και εντέλει, μάλλον λάθος έκανα που δεν έβαλα στο θέμα στο "ΧΙΟΥΜΟΡ" αλλά στο "ΚΑΦΕ", μιας και πρόκειται για ΑΣΤΕΙΟ θεματάκι

jasper

eye_

fmas

Ωχ........ ο eye_ τα πήρε και με το δίκαιό του νομίζω...........

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Ωχ........ ο eye_ τα πήρε και με το δίκαιό του νομίζω...........

Φμασμάκο μου, ο Γιάννης είχε δίκιο που τα πήρε... και αυτό γιατι το αστειάκι που κάναμε οι δυό μας, κάποιοι μας το πήραν και το.... κατάλαβες!!

PoiSoN_GiRL

Ας αρχισουμε επιτελους να αναλαμβανουμε τις ευθυνες των πραξεων μας και των λεγομενων (γραφομενων) μας !!
Βρε Μαρακι μονη σου εβαλες θεματακι για τον γαμο .. πως σε παντρευουν οι υπολοιποι δια της βιας ??  :roll:  :roll:

506 Επισκέπτες, 0 Χρήστες