Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 330
  • Total: 330

Τι είδους γυναίκα... {?}

Ξεκίνησε από kouklitsa, Ιουνίου 18, 2005, 01:16:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kouklitsa

Είστε;;;    INTERNET[/u] ]SERVER [/u]: Γυναίκα πάντα απασχολημένη όταν τη χρειάζεσαι.

Γυναίκα WINDOWS : Όλοι παραδέχονται ότι δε λειτουργεί αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή.

Γυναίκα POWERPOINT : Μόνο ο Bill Gates έχει την υπομονή να τη χρησιμοποιήσει πάνω από μισή ώρα.

Γυναίκα EXCEL : Λέγεται ότι είναι χρήσιμη για πάρα πολλά πράγματα, αλλά χρησιμοποιείται μόνο για τέσσερις βασικές λειτουργίες.

Γυναίκα WORD : Κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε σας επιφυλάσσει μια έκπληξη, αλλά δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο ικανός να την κατανοήσει πλήρως.

Γυναίκα D.O.S. : Όλοι την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά, αλλά κανείς δεν την θέλει πια.

Γυναίκα BACKUP : Είχατε πιστέψει ότι διέθετε όλα όσα σας χρειάζονται, αλλά τη κρισιμότερη στιγμή πάντα κάτι έλειπε.

Γυναίκα VIRUS : Γνωστή και ως σύζυγος, έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις, εγκαθίσταται και καταναλώνει όλα τα αποθέματα. Αν επιχειρήσεις να την απεγκαταστήσεις, αναγκαστικά θα χάσεις κάποια αρχεία, αν δεν προσπαθήσεις θα χάσεις τα πάντα.

Γυναίκα SCREENSAVER : Αν και δε χρησιμεύει σε τίποτα, είναι διασκεδαστική.

Γυναίκα PAINTBRUSH : Είναι χρήσιμη μόνο για τα παιδιά της.

Γυναίκα RAM : Μόλις αποσυνδεθεί, ξεχνάει όλα όσα είχε κάνει.

Γυναίκα HARD-DISK : Θυμάται τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Γυναίκα MOUSE : Λειτουργεί μόνο αν τη χτυπάς και την κακομεταχειρίζεσαι.

Γυναίκα MULTIMEDIA : Τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα.

Γυναίκα MICROSOFT : Θέλει να δυναστεύει όλους τους άνδρες που συναντάει και προσπαθεί να τους πείσει ότι είναι το παν γι' αυτούς.

Γυναίκα PASSWORD : Νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τη γνωρίζει, παρ' όλο που την γνωρίζει κι ο άλλος μισός πληθυσμός.

Γυναίκα MP3 : Θέλουν όλοι να την "κατεβάσουν".

Γυναίκα ΧΡΗΣΤΗΣ : Κάνει τα πάντα λάθος, αλλά απαιτεί συνεχώς.

Γυναίκα MONITOR : Σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με εντυπωσιακά χρώματα.

Γυναίκα CD-reader : Είναι συνεχώς πιο γρήγορη.

Γυναίκα E-MAIL : Τα 8 στα 10 από αυτά που σου λεει, είναι εντελώς άχρηστα.

Εδώ να σας δώ!

Τι είδους γυναίκα, λοιπόν;;

Anonymous

Παράθεση από: "kouklitsa"
Γυναίκα HARD-DISK ]

:wink:  :wink:

kouklitsa

Εγώ πάλι κάνω λάθος που νομίζω οτι είμαι μια γυναίκα MULTIMEDIA σε συνδυασμό με τη γυναίκα MONITOR;;;;    ]

PoiSoN_GiRL

Εγω παλι ως αναποφασιστη πειραζει που τα μπερδεψα ολα μαζι και καπου χαθηκα ??  :roll:  :roll:

Limnios

Σοφούλα , αφού συμφωνήσω πως είσαι συνδυασμός multimedia - monitor , να προσθέσω και την περίπτωση της γυναίκας word .
 Σε φιλώ , Γιάννης

Evitaki

μαλλον για WORD με κοβω........... :P

Enia

Σοφάκιιι! πριν δω την δικιά σου απάντηση τα διάβαζα όλα προσεχτικά και προσπαθούσα να αποφασίσω μεταξύ γυναίκας-monitor και γυναίκας-multimedia! Αλήθεια!  :D

Μάλλον για γυναίκα-multimedia θα με έλεγα, λόγο της φοβερής αισιοδοξίας που με διακρίνει ώρες ώρες!

(αν είχα παιδιά βέβαια, μάλλον για γυναίκα-paintbrush με βλέπω! -αν και ένα interactive paintbrush με υποστηριξη multimedia, εν κακοοοο!  :wink: )

Βέβαια έχω και μια δόση της γυναίκας-ram (η γνωστή μνήμη χρυσόψαρου... :roll: )
Και γενικά δεν το αποκλείω οι άλλοι να με βλέπουν αλλιώς ο καθένας...  :roll:  :roll:  :roll:

(σας υποχρέωσα ε?!  :P )

minoraki

Παράθεση από: "kouklitsa"Είστε;;;    HARD-DISK[/u] ]MULTIMEDIA [/u]: Τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα.

Γυναίκα CD-reader : Είναι συνεχώς πιο γρήγορη.

:D  :D  :D  :D

KiSSeS

Γυναίκα SCREENSAVER ]

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

mpas kai ftaiei to altsxaimer???

balland

Παράθεση από: "kouklitsa"Εγώ πάλι κάνω λάθος που νομίζω οτι είμαι μια γυναίκα MULTIMEDIA σε συνδυασμό με τη γυναίκα MONITOR;;;;    ]

μεσα εισαι ματακια μου...
πριν διαβασω αυτη την απαντηση σου,
αυτα τα 2 σκεφτηκα οτι σε καλυπτουν... :wink:

sonia

Γυναίκα WORD : Κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε σας επιφυλάσσει μια έκπληξη, αλλά δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο ικανός να την κατανοήσει πλήρως.

auta plhsiazoun arketa sthn pragmatikothta!!! gia na mhn leme omws mono ta kala ....nai to paradexomai eimai peismatara kai egwhstria!!!

:lol:  :D  :lol:

Argiro

Γυναίκα INTERNET: Γυναίκα με δύσκολη πρόσβαση.
Πρέπει να περάσει πολύ μεγάλο διάστημα για να πάψω να είμαι καχύποπτη απέναντι στον άλλον, αν και στην πραγματικότητα ποτέ δεν τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

Γυναίκα WORD: Κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε σας επιφυλάσσει μια έκπληξη, αλλά δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο ικανός να την κατανοήσει πλήρως.
Όλοι εκπλήσσονται με τις αντιδράσεις μου, γιατί κανείς δεν κατανοεί ποτέ απόλυτα τι πραγματικά είμαι. Ο καθένας έχει την άποψή του, που ποτέ δεν είναι η σωστή.

Γυναίκα HARD-DISK: Θυμάται τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Τουλάχιστον όμως δεν τα υπενθυμίζω ποτέ στον άλλον. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ξεχνώ αλλά δεν συγχωρώ.

330 Επισκέπτες, 0 Χρήστες