Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 487
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 336
  • Total: 337
  • Leon

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain

Είναι γυναικοκαταφερτζής.  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:

katinaki

Nikos Apomakros

:idea:
Όσο είναι στη δουλειά... μπορεί και να σας Κρεμάσει...

κατά λάθος   :sad:

Belladona

αποπνέει μια όμορφη "ιδιομορφία "

fortune

Nikos Apomakros

Έχει πολύ ανεπτυγμένη αυτοσυγκράτηση. Διαδικτυακά τουλάχιστον. Κι αυτό το θετω ως καθαρά θετικό.

black_velvet

Έχει πολύ ανεπτυγμένη κρίση.
Επίσης κατατίθεται ως θετικό!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nikos Apomakros

Ίσως έχει καταλάβει ότι αποφεύγω να γράψω το οτιδήποτε για την ίδια

Είναι το πιο "scary" πρόσωπο του φόρουμ απ'τη σκοπιά μου (απ' όσα άτομα έχω "δει")

black_velvet

Χα! Και φυσικά ξέρει πως θα ζητήσω μια ...ανάλυση, ας πω (και όχι επεξήγηση), του "scary"!
Θα ήθελα να γίνει σαφής.  :smile:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nikos Apomakros

Ναι κλασικά... σιγά μη την γλίτωνα έτσι εύκολα...
Οκ θα γίνω λίγο πιο σαφής, τονίζοντας οτί μοιράζομαι εντύπωση κι όχι άποψη.

Με τον τρόπο που απαντάς γενικά στο φόρουμ, μου έδωσες την εντύπωση πως δεν αφήνεις γενικά
στη ζωή σου περιθώρια, παρά μόνο από ευγένεια ή σεβασμό, ως εξαίρεση.

Επίσης μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος
όσον αφορά βαρυσήμαντες θεωρίες... ας πούμε... την άποψή μας για την ζωή... για τον κόσμο... κ.α.

Ακόμα κι αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα όμως αν δεν είχα παράλληλα την εντύπωση (εδώ είναι το "scary") ότι αν για κάποιο λόγο εκπέμψω πάνω από το δικό σου μήκος κύματος, δημιουργώντας έτσι παράσιτα στο "σταθμό που ακούς", θα είσουν ικανή να τρέξεις στους δρόμους με ραδιογωνιόμετρο (ή όπως λένε αυτή τη συσκευή) για να βρεις τον πειρατή (εμένα) και να τον ταράξεις στα πρόστιμα...

Και δεν θα σου αρκούσε να πληρώσω την παρανομία του σταθμού...
θα μου κοβες κλήση ακόμα κι επειδή δεν είχα πυροσβεστήρα, τριγωνάκι και πρώτες βοήθειες στο πορτ παγκαζ του αυτοκινήτου... και θα με ξεκλήριζες οικονομικά γενικότερα για οτιδήποτε έβρισκες μεμπτό ;)

Αλλά... αυτό είναι απλά μια εντύπωση... λανθασμένη μάλλον!... ε; εεε; Ε;  :mryellow:  :mrviolet:  :mricy:  :mrblue:  :mrgreen:  :mrorange:

pixie

Τι θυμήθηκα τώρα... μια κλασική ταινία του '60 [εγώ βέβαια την είδα το '80 καθότι αγέννητη] με τον Ben Gazzara ''Αnatomy of a Murder''...  :mryellow:

Το λέω γιατί και το στόρυ της ταινίας συνδύαζε με εξαιρετικά στυλιζαρισμένο τρόπο - και πολύ επιδέξια - νουάρ στοιχεία με χιούμορ και λεπτότητα υπό τους ήχους τζαζ μουσικής του Έλινγκτον.

Για τον από πάνω λοιπόν... :mrblue:

Ανησυχία, συγκέντρωση πληροφοριών, προσαρμοστικότητα... ;-)

Belladona

πολύ ψαγμένο άτομο !!!! (μου αρέσει αυτό)

fortune

πολυταξιδεμενη...και με το σωμα...και με το νου...

Belladona

[quote user="fortune" post="351142"]πολυταξιδεμενη...και με το σωμα...και με το νου...[/quote]

πως με πιάνεις ?? ... πως με πιάνεις ....

Belladona

336 Επισκέπτες, 1 Χρήστης