Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,739
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1652
  • Total: 1652

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

[quote user="Nikos Apomakros" post="351109"]Ναι κλασικά... σιγά μη την γλίτωνα έτσι εύκολα...
Οκ θα γίνω λίγο πιο σαφής, τονίζοντας οτί μοιράζομαι εντύπωση κι όχι άποψη.

Με τον τρόπο που απαντάς γενικά στο φόρουμ, μου έδωσες την εντύπωση πως δεν αφήνεις γενικά
στη ζωή σου περιθώρια, παρά μόνο από ευγένεια ή σεβασμό, ως εξαίρεση.

Επίσης μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι βρισκόμαστε σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος
όσον αφορά βαρυσήμαντες θεωρίες... ας πούμε... την άποψή μας για την ζωή... για τον κόσμο... κ.α.
[/quote]
Χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
Είσαι φοβερός! Φάνηκε, φυσικά, απ' την πρώτη στιγμή αυτό. Και δεν με απογοήτευσες καθόλου!

Έχεις δίκιο. Ως εδώ όμως.
Διότι από δω και πέρα, τα υπόλοιπα ανήκουνε καθαρά στη σφαίρα της φαντασίας (σου ; ).

[quote user="Nikos Apomakros" post="351109"]Ακόμα κι αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα όμως αν δεν είχα παράλληλα την εντύπωση (εδώ είναι το "scary") ότι αν για κάποιο λόγο εκπέμψω πάνω από το δικό σου μήκος κύματος, δημιουργώντας έτσι παράσιτα στο "σταθμό που ακούς", θα είσουν ικανή να τρέξεις στους δρόμους με ραδιογωνιόμετρο (ή όπως λένε αυτή τη συσκευή) για να βρεις τον πειρατή (εμένα) και να τον ταράξεις στα πρόστιμα...

Και δεν θα σου αρκούσε να πληρώσω την παρανομία του σταθμού...
θα μου κοβες κλήση ακόμα κι επειδή δεν είχα πυροσβεστήρα, τριγωνάκι και πρώτες βοήθειες στο πορτ παγκαζ του αυτοκινήτου... και θα με ξεκλήριζες οικονομικά γενικότερα για οτιδήποτε έβρισκες μεμπτό ;)

Αλλά... αυτό είναι απλά μια εντύπωση... λανθασμένη μάλλον!... ε; εεε; Ε;  :mryellow:  :mrviolet:  :mricy:  :mrblue:  :mrgreen:  :mrorange:
[/quote]

Το πρόβλημα είναι ίσως πως φαίνομαι απόλυτη στον γραπτό μου λόγο. Κι η αλήθεια είναι πως απαντώ πλέον πολύ βιαστικά (όπως και τώρα, αυτή τη στιγμή). Και μάλλον δεν συνειδητοποιούνε και πολλοί την αλήθεια αυτού που που λέω: πως απλά καταθέτω την άποψή μου, περιμένοντας να δω και την άποψη των υπόλοιπων και να γίνει έτσι μια ωραία συζήτηση.
Όλο αυτό βέβαια συμβαίνει τον τελευταίο καιρό. 1; 2 χρόνια το πολύ.

Τα προηγούμενα χρόνια, δεν υπήρχανε τέτοια προβλήματα. Καταλαβαίναμε όλοι πως είμαστε εδώ για ανταλλαγή απόψεων και όχι επιβολή του ενός στον άλλο. Κι έτσι, σπάνια υπήρχανε παρεξηγήσεις (είτε με εμένα είτε με οποιονδήποτε άλλον).

Σημεία των καιρών; Διαφορετικοί χαρακτήρες; Ανασφάλειες που οδηγούνε στο να παρεξηγούνται τα γραφόμενα και δίνουνε την αίσθηση που περιγράφεις; Μάλλον λίγο από όλ' αυτά και ίσως και άλλα περισσότερα που δεν μπορώ να σκεφτώ. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν με πολυαπασχολεί κιόλας το όλο θέμα τελικά.

Ο καθένας πάντως εισπράττει αυτό που θέλει να δει και να πάρει. So be it. Πραγματικά, σ' όποιον αρέσω. Για τους άλλους δεν θα μπορέσω. Και ούτε και πρόκειται να υποκριθώ.  ;-)

Πολλά έγραψα. Και δεν ήτανε καν για την από πάνω μου. Επιφυλάσσομαι λοιπόν για την επόμενη φορά. Τώρα είναι ώρα για ύπνο.

Καληνύχτα σας.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nikos Apomakros

Όλα δεκτά και κατανοητά. Θα διαφωνήσω σε μια μικρή λεπτομέρεια. Οι εσφαλμένες μου εντυπώσεις δεν ανηκουν στη σφαίρα της φαντασίας μου. Μπορεί παρομοίως να εκφράζουν κάτι μη πραγματικό, αλλά αν ποτέ χρησιμοποιήσω τη φαντασία, είναι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου για τη τεράστια διαφοροποίησή της.

Ναι ο λόγος σου, ο τρόπος με τον οποίο συντασσεις τις λέξεις, το ποσό συχνά βάζεις τελιτσες αν θες, ποιες λέξεις χρησιμοποιείς και ποσό διαφέρει όλο αυτό από θέμα σε θέμα είναι οι κυριες ενδείξεις για μια πρώτη εντύπωση. Κι αν προσθέσεις στη γενικοτερη πλανη της Εντύπωσης τη βιασύνη σου λόγω περιορισμένου χρόνου (διάθεσης/επιθυμίας θα έλεγα εγώ αν μου επιτρέπεις... Κι αυτό είναι άποψη, όχι εντύπωσή) τότε είναι λογικό να πλανάται κάποιος ακόμα περισσότερο.

Έχεις αυστηρότητα στο λόγο σου. Και μπορεί να κάνω λάθος ή να γίνεται χωρίς και να ισχύει. Υπάρχει όμως. Είναι εκεί και μου χαμογελάει σατανικά (χαριτολογώ).

kuria

μου εφερε η γειτονισσα μια φανταστικη Φανουροπιτα... ευχαριστως θα την μοιραζομουν και μαζι του... :smile:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Nikos Apomakros

Αααα όχι ευχαριστώ! Μία φορά ζήτησα (με την αφόρητη πίεσή της θρησκόληπτης μάνας μου) να μου φανερώσει κάτι ο αναφερθης άγιος... Και συγκεκριμένα ειχα την φαεινη ιδεα να "ρωτήσω" αν υπάρχει Διάβολος (όταν είσαι μικρός, μια αμφιβολία την έχεις)... Και ονειρεύτηκα ένα ον που δακτυλοδειχναν όλοι ως σατανά, το οποίο τελικά απεδείχθη άνθρωπος που φορούσε μια  ειδεχθη μασκα.

Φαντάσου τι πρόκειται να ονειρευτω 20 χρονιά μετά... Άσε που δεν θέλω να ρωτήσω τίποτε. Όχι επειδή ξέρω... Επειδή δε θέλω να ξέρω. Αρκετά παρανοϊκός εγινα ...

black_velvet

[quote user="Nikos Apomakros" post="351194"]Όλα δεκτά και κατανοητά. Θα διαφωνήσω σε μια μικρή λεπτομέρεια. Οι εσφαλμένες μου εντυπώσεις δεν ανηκουν στη σφαίρα της φαντασίας μου. Μπορεί παρομοίως να εκφράζουν κάτι μη πραγματικό, αλλά αν ποτέ χρησιμοποιήσω τη φαντασία, είναι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου για τη τεράστια διαφοροποίησή της.

Ναι ο λόγος σου, ο τρόπος με τον οποίο συντασσεις τις λέξεις, το ποσό συχνά βάζεις τελιτσες αν θες, ποιες λέξεις χρησιμοποιείς και ποσό διαφέρει όλο αυτό από θέμα σε θέμα είναι οι κυριες ενδείξεις για μια πρώτη εντύπωση. Κι αν προσθέσεις στη γενικοτερη πλανη της Εντύπωσης τη βιασύνη σου λόγω περιορισμένου χρόνου (διάθεσης/επιθυμίας θα έλεγα εγώ αν μου επιτρέπεις... Κι αυτό είναι άποψη, όχι εντύπωσή) τότε είναι λογικό να πλανάται κάποιος ακόμα περισσότερο.

Έχεις αυστηρότητα στο λόγο σου. Και μπορεί να κάνω λάθος ή να γίνεται χωρίς και να ισχύει. Υπάρχει όμως. Είναι εκεί και μου χαμογελάει σατανικά (χαριτολογώ).[/quote]

Η "σφαίρα της φαντασίας" είναι σχήμα λόγου. Ποιος γίνεται τώρα αυστηρός; Ε;  :razz:

Αλήθεια, πόσο διαφέρει αυτό από θέμα σε θέμα;
Σε ό,τι αφορά πάντως τον χρόνο μου, πολύ φοβάμαι πως ούτε εσύ ούτε και κανένας άλλος απολύτως μπορεί να έχει άποψη. Διότι πολύ απλά δεν με γνωρίζετε. Και ούτε και ξέρετε την ζωή μου. Δεν μπορείτε λοιπόν, εκ των πραγμάτων, να έχετε άποψη. Πόσο μάλλον να την εκφέρετε κιόλας.  ;-)

Μ' αρέσεις όμως. Μ' αρέσει πάρα πολύ και εκτιμώ ιδιαίτερα την ευθύτητά σου και την ειλικρίνεια που δείχνεις, χωρίς φιοριτούρες και περιττά περιτυλίγματα. Είναι κάτι που πραγματικά σπανίζει σήμερα. Και το ψάχνω απεγνωσμένα στους ανθρώπους.

Και ναι, ο λόγος μου δείχνει αυστηρότητα. Θεωρώ πως είναι επειδή είμαι πια αρκετά κατασταλαγμένη (πολύ περισσότερο απ' ό,τι ήμουν νεότερη) σε πολλούς τομείς. Και η αυστηρότητα αυτή αφορά εμένα και μόνο. Δεν απευθύνεται σε κανέναν άλλον. Κάτι που, δυστυχώς, δεν μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό (για να μην πω και καθόλου και φανώ και υπερβολική  :razz: ).

Nikos Apomakros

[quote user="black_velvet" post="351225"]

Η "σφαίρα της φαντασίας" είναι σχήμα λόγου. Ποιος γίνεται τώρα αυστηρός; Ε;  :razz:

Αλήθεια, πόσο διαφέρει αυτό από θέμα σε θέμα;
Σε ό,τι αφορά πάντως τον χρόνο μου, πολύ φοβάμαι πως ούτε εσύ ούτε και κανένας άλλος απολύτως μπορεί να έχει άποψη. Διότι πολύ απλά δεν με γνωρίζετε. Και ούτε και ξέρετε την ζωή μου. Δεν μπορείτε λοιπόν, εκ των πραγμάτων, να έχετε άποψη. Πόσο μάλλον να την εκφέρετε κιόλας.  ;-)

Μ' αρέσεις όμως. Μ' αρέσει πάρα πολύ και εκτιμώ ιδιαίτερα την ευθύτητά σου και την ειλικρίνεια που δείχνεις, χωρίς φιοριτούρες και περιττά περιτυλίγματα. Είναι κάτι που πραγματικά σπανίζει σήμερα. Και το ψάχνω απεγνωσμένα στους ανθρώπους.

Και ναι, ο λόγος μου δείχνει αυστηρότητα. Θεωρώ πως είναι επειδή είμαι πια αρκετά κατασταλαγμένη (πολύ περισσότερο απ' ό,τι ήμουν νεότερη) σε πολλούς τομείς. Και η αυστηρότητα αυτή αφορά εμένα και μόνο. Δεν απευθύνεται σε κανέναν άλλον. Κάτι που, δυστυχώς, δεν μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό (για να μην πω και καθόλου και φανώ και υπερβολική  :razz: ).[/quote]

Χμμμ με κάνεις να νιώθω ότι ακούστηκα επικριτικός. Δεν ειμουν πάντως. Όχι ότι θα σε ένοιαζε, απλά λόγος να γίνεται...
Όσον αφορά στην "άποψη", δεν το είπα ειδικά για εσένα. Απλά πιστεύω ότι όταν κάποιος έχει ιδιαίτερή διάθεση κι επιθυμία να κάνει κάτι, βρίσκει τρόπο να διαθέσει χρόνο σε αυτό. Αυτό είναι η άποψη μου :) όχι το ποσό ελεύθερό ή διαθέσιμο χρόνο έχεις.

Δεν ειμαι ειλικρινής άνθρωπος. Διάβασα μια σχετική ενότητα στο φόρουμ σας. Κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος) είπε ότι είναι ειλικρινής ή μη, ανάλογα με την περίπτωση. Ανήκω σε αυτή τη κατηγορία. Αν κρίνω ότι η ειλικρίνεια θα βλάψει, θα πω ψέμματα ή την μίση αλήθεια ή δεν θα μιλήσω καν. Αλλά θα διαφωνήσω στο ότι κρίνεται από το αποτέλεσμα, οπως ειπωθηκε. για μένα κρίνεται από το αν έγινε καλοπροαίρετα ή όχι κατά κύριο λόγο. Γιατί μονό έτσι μπορεί κανείς να εντοπίσει αρα και εν δυνάμει αντιμετωπίσει /εξαλείψει τους λόγους που οδηγούν στη κακοπροαίρετη λειτουργία.
Τεσπα με έπιασε το μπλα μπλα.  :oops:

kapoia_za

Εκνευριστικά απολογητικός..
 :razz:

Nikos Apomakros

(Όντως, αν και αμετανόητος παράλληλα. Το πως συνυπάρχουν τα δυό τους είναι άλλο θέμα)

Έχει περίεργα γούστα... (κρίνοντας από το άβαταρ ;)

kapoia_za

ο από πάνω δεν είναι αμετανόητος..απλά αργεί

(περίεργα;από το άβαταρ;μπα..)

Nikos Apomakros

Έχει μια βεβαιότητα που με ανησυχεί ...

katinaki

Belladona

σου δίνει την εικόνα του "απόλυτου θηλυκού" αλλά ταυτόχρονα και τα συναισθήματα που σου βγαίνουν για ένα "καλό παιδί"
kisses Katinaki  :razz:

black_velvet

Ο τόπος της ("Νότια μέρη") εξιτάρει την φαντασία μου. Και με ταξιδεύει πραγματικά πάααααρα πολύ νότια! Σ' άλλη γη, σ' άλλα μέρη.

kapoia_za

νοσταλγεί με τον πιο χαρούμενο τρόπο..

(και προσπαθεί να κόψει τους πολλούς καφέδες)

:razz:

saliara

1652 Επισκέπτες, 0 Χρήστες