Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 187
  • Total: 187

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kap

ήρθε η ώρα να γίνω κακός  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: .
Περιτώ να σας πω ότι το όνομα με παραπέμπτει σε πρεζάκι, δεν ξέρω γιατί!!!

αν εξερέσεις το όνομα, για πρωσοπικούς λόγους, κατα τα άλλα μια χαρπά κοπέλα μου φέναιτε, φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος.

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Μινοράκι μου γλυκό τεντζερες υπαρχουν πολύ καπ-άκι μονο ένα. Για την πληροφόρηση σου πάντως δεν το βρήκα, όχι ότι έψαξα και ιδιαίτερα. :P

Anonymous

Τι να πω για σενα Κωστάααααααααααααααααακηηηηηη???

Ότι όποτε σε βλέπω δεν είναι για καλό?????
Ότι είσαι μούρλια
είσαι τρέλα
και γλυκός
σαν βιολογική καραμέλα????  ]

riaghul

γαυρινουλα....αν δεν ειναι βιολογικη η καραμελα...
δεν τη τρως?? :roll:

με αυτο το πωπουδακι που κινειται τοσο
χαριτωμενα ..(πως δεν το σκεφτηκα αυτο :wink: ?)
και καπου το βλεπω με μια νοσοκομα απεναντι
αυστηρη ..με την ενεση...πεθαινω στα γελια :D

ενα χαρωπο κοριτσι,(μην πω σαν τον πωπο της :P )
Φιλακια καλη μου...
 :)

apol

πολυ καλη σε πολλα ......μπορει και γραφει καλλιτερα απ οσο εδω .....θεωρω οτι ειναι πολυ αξιολογο ατομο και χαιρομαι που τη βρισκω συνεχως μπροστα μου ...
νασαι παντα καλα γλυκεια μου

minoraki

Παράθεση από: "kap"Μινοράκι μου γλυκό τεντζερες υπαρχουν πολύ καπ-άκι μονο ένα. Για την πληροφόρηση σου πάντως δεν το βρήκα, όχι ότι έψαξα και ιδιαίτερα. :P
ποτε δεν αμφεβαλα φιλτατο καπακακι οτι καπ-άκι υπαρχει μονον ενα! αυτο δα μας ελειπε να υπηρχαν και πολλα! οσο για τους τεντζερεδες.....ορεξη να εχεις! και υπαρχουν χιλιαδες! φιλια φιλτατε!

kap

επιτέλους κάποιος που ξέρω.
ΜΙΝΟΡΑΚΙ τι να πω για σένα μπρε. :P  :P  :P  :P  :P  :P
όλα τα λεφτά είναι το μινοράκι, συνδιασμός ευγένιας και εξυπνάδας, και το καλύτερο από όλα δεν φυτρώνει εκει που δεν την σπέρνουν. ότι καλυτερο για σένα κούκλα.

Γαυρινάκι!!!!!!!!!
Δεν πιστευω στα μάτια μου. Είναι δυνατόν εσύ να λες αυτα για μένα. Κρίμα και ήθελα να σε πετυχώ εδω μπας και αρχίσω το θάψιμο αλλά τώρα με τι καρδιά, όχι πες μου με τι καρδιά να κάνω κατι τέτοιο. :lol:  :lol:

riaghul

διαρκως αναζητει να μαθει...
ο Kap...φυσικα...
οταν ομως ξερει...δεν παιζεται...εχει πολλα να πει..

ειτε βρει ..ειτε οχι ενα τεντζερη...θα παραμενει το Καπακι..
αυτο που τα κουκουλωνει..τα καλυπτει...
Καπακι
 :)  :)

junkie

Το ξενιτεμένο μας κορίτσι ...Αυτό τα λέει όλα πιστεύω....Α και ειλικρινά δεν έχω διαβάσει καλύτερες περιγραφές από τα μέρη που είσαι και τα πρωινά που περνάς εκεί,τα περιγράφει πολύ καλά........

minoraki

Παράθεση από: "kap"επιτέλους κάποιος που ξέρω.
ΜΙΝΟΡΑΚΙ τι να πω για σένα μπρε. :P  :P  :P  :P  :P  :P
όλα τα λεφτά είναι το μινοράκι, συνδιασμός ευγένιας και εξυπνάδας, και το καλύτερο από όλα δεν φυτρώνει εκει που δεν την σπέρνουν. ότι καλυτερο για σένα κούκλα.
:oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :oops: καπακι μου.....με κανεις και κοκκινιζω! δεν εχω λογια για να σου εκφρασω τις ευχαριστιες μου γι αυτα που εγραψες για μενα!
 :arrow: που ειναι ο αντρας μου να δει τι γνωμη εχουν οι αντρες για μενα! και ΤΙ αντρες μαλιστα! και κουκλοι και μικροτεροι μου! οχι παιζουμε..... :D  :D

apol

εκδηλωθηκες................

Anonymous

apol,
αν και δεν τον ξέρω τον άνθρωπο δείχνει πολύ ευγενική ψυχή και πρόθυμος να βοηθήσει όταν δει κάποιον στα δύσκολά του.
]Καπάααααααααααακι χαχαχαχαχαα χώσε καλέ μου, αφού ξέρεις ότι μ' αρέσει να τσακωνόμαστε!!!!!! :P  :P  :P[/color]

apol

ο καθενας εχει τις αδυναμιες του και τον τροπο του..............
σ αλλους αρεσουν τα πουρα ...
σ αλλους τα τεκνα ............................
αλλες το δειχνουν ευγενικα
αλλες λιγωτερο κομψα...............γενικα μιλαωωωωωωωωωωωωωω

junkie

Που είσαι καλέ να παίξουμε κάνα παιχνίδι εδώ μέσα??  

ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ....

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

TetiQ

Junkie....egw apo ta grafomena sou edw mesa....pera apo polu glukoulina kai tsaxpinodiaolitsa... se brhskw kai polu stenaxwrimenh... Can we help your mood.... :roll:
Krataw omws to

apol

ευγενικη,γλυκεια ,θηλυκια με ενα καλο λογο και με διαθεση να προσφερει στο διπλανο κατι που εγω δινω μεγαλη σημασια και επηρεαζει τη κριση μου

187 Επισκέπτες, 0 Χρήστες