Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 401
  • Total: 402
  • Leon

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

δεν τον περιμενα ετσι να πω την αληθεια
ειναι γλυκο, ευγενικο, θετικο παιδι, ζεστη ψυχη, οικειο, γελαστο
καιιιιιιιιιιι κοκκινιζει με το παραμικρο
 :P

ειναι μυζηθροπιτακι  :P  :P  :P  :P

xhmeia

Παράθεση από: "various"ξυπναααααααααααααααααααα μικρο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και ακουσεεεεεεεεεεεεεε καποιο μινορεεεεεεεεεεεεεε της αυγηηηηηηης
τι αλλο να πω....δεν ξερω και κανενα....σχεδον...... καταραμενη ξενητια...
κερκυρα κερκυρα με το ποντικονησι

δεν πειραζει που γυρναω λιγο πισω αλλα θελω να πω κ για το Γιαννακη

φοβερα εξυπνος, ξερει τι πρεπει να πει την καθε στιγμη, μεσα σ ολα χωρις να ειναι ξερολας, ευαισθητος πολυ, ξερει να ακουει, να στηριζει, εχεμυθος, ανθρωπιστης, γλυκος, καλος φιλος, ανοιχτομυαλος, συναισθηματικος, ενα κομματι μαλαμα στην κυριολεξια.
Και ειδικα για μενα, ο ενας απο τους 2 καλυτερους φιλους μου κ ενας απο τους ελαχιστους ανθρωπους που θαυμαζω   :hug2: :hug2:

black_velvet

Παράθεση από: "xhmeia"
Παράθεση από: "various"ξυπναααααααααααααααααααα μικρο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και ακουσεεεεεεεεεεεεεε καποιο μινορεεεεεεεεεεεεεε της αυγηηηηηηης
τι αλλο να πω....δεν ξερω και κανενα....σχεδον...... καταραμενη ξενητια...
κερκυρα κερκυρα με το ποντικονησι

δεν πειραζει που γυρναω λιγο πισω αλλα θελω να πω κ για το Γιαννακη

φοβερα εξυπνος, ξερει τι πρεπει να πει την καθε στιγμη, μεσα σ ολα χωρις να ειναι ξερολας, ευαισθητος πολυ, ξερει να ακουει, να στηριζει, εχεμυθος, ανθρωπιστης, γλυκος, καλος φιλος, ανοιχτομυαλος, συναισθηματικος, ενα κομματι μαλαμα στην κυριολεξια.
...  :hug2: :hug2:

Μπορώ απλά να προσυπογράψω;
(κι ας μην τον ξέρω τόσο καλά όσο εσύ Νατάσσα... Κι όμως, έχω ήδη διαπιστώσει όλ'αυτά που λές!)

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

black_velvet

Και ...για να μην αφήσω και τη xhmeia μας παραπονεμένη...  ]

various

Παράθεση από: "black_velvet" δεν θα ξεχάσω τι έκανες για μένα εκείνη την Κυριακή... u know! ;-)

χμμμμμμμμμμ μυστηριο.........

black_velvet

Σσσσ εσύ!
Όλα θες να τα μαθαίνεις πια;;; ]

Labelle

:roll:  xm...gia tin apo panw mou.... liges fores milisame sto chat...polla diavasa ap ta sxolia tis sto forum...kalo koritsi kai paixnidiara?!?!? :wink:  :)

aiollus

MMMMMM και εγω να πω για την απο πανω μου οτιδεν την κσερψ καθολου μονο 2 η 3 φορες μιλησαμε στο chat και μαληστα λογομαχησαμε και λιγο αλλα πιστευω οτι ειναι ενας ακεραιος χαρακτηρας ειληκρηνης με γνωμη και αποψη σε οσα λεει και με θαρρος να παραδεχετε τα λαθη της!!!!!!!!!! :wink:  :wink:  :P  :P

kaith

τι να πω αν και δεν μας εχει δωθει ευκαιρια να πουμε πολλα τα γραπτα του μιλανε απο μονα τους για τον θαυμασιο χαρακτηρα του κυριου που βρισκετε απο πανω μου

kaith

Α το κυριος με καπα κεφαλαιο

aiollus

Kαι εγω να πω για την Καιτουλα αυτα που εχω προσεξει μεσα απο τα γραπτα της τα εξεις!!!

Τρυφερη με μεγαλο συναισθημα ευθηνης για οτι αναλανβανει γυναικα με τα ΟΛΑ τις δινει και την ζωη της για τους ανθρωπους που αγαπαει, πολυ ευαισθητος ανθρωπος με πολλες ανησιχιες για το μελλον της και των ανθρωπων που αγαπαει ,σπανια φιλη για οποιον ειναι τυχερος/η που ειναι φιλος/η της.

junkie

Δεν το ξέρω προσωπικά αλλά τα θέματα που βάζει εδώ μεσα είναι εξαιρετικά....  ]

jcdenton

Καλή κοπέλα, με σωστή άποψη για τις "κουμπαριές" και φυσικά... κουνιάδα της Γωγώς. Αυτό τα λέει όλα.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

black_velvet

Τούτο μόνο έχω να πω για τον από πάνω μου]

apol

γλυκια και μελαγχολικη ομως ο βορρας δεν ξερω αν σε σηκωσει

401 Επισκέπτες, 1 Χρήστης