Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 324
  • Total: 324

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

MEGA 1

Διαθέτει αυτά τα πόδια του avatar??! :shock:  :P  :P  :o  :o
Φαντάσου αυτά τα πόδια σε platform mules. :P

papadia

....ειναι αφτιασιδωτος  ....

...δεν ειναι δηθεν..

...δε στεκεται στα καθιερωμενα-στερεοτυπα

...δε κραταει τα προσχηματα

και γενικα δεν ανηκει....στη μαζα!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

MEGA 1

Thanks cheers ευχαριστώ.
Έτσι είναι.
Cheers. :P

saliara

Και πάνω απ'όλα όπως όλους τον κατέχει μια μετριοφροσύνη.. 8)

MEGA 1

[quote user="saliara" post="371847"]Και πάνω απ'όλα όπως όλους τον κατέχει μια μετριοφροσύνη.. 8)[/quote]
Άντε να πώ μία πτυχή μου που είναι αδυναμία μου και είναι αυτό που λές.
Είμαι μετριόφρων αρκετά αλλά όχι εξαιτίας άλλου λόγου πέρα απο του ρεαλισμού.
Είμαι ρεαλιστής πρώτα απο όλα που αυτό φέρνει την μετριοφροσύνη.
Αυτό όμως θεωρείται ελάττωμα.
Ξέρεις τι έχω καταλάβει?
Και στο λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως άν και θέλω να πιστεύω ότι το ξέρεις...
Σήμερα (και πάντοτε) ΔΕΝ είναι καλό ειδικά σε μία ελαφριού τύπου όσο και αμόρφωτη κοινωνία όπως η Ελληνική να είναι κανείς μετριόφρων.
Τσέκαρέ το εσύ.
Όποιος κάνει αυτοκριτική στην Ελληνική κοινωνία θεωρείται ένα είδος ανόητου αντίθετα ο επαηρμένος και πραγματικά ανόητος λατρεύεται απο τους πάντες και άς είναι επέτρεψε την έκφραση παντελώς άχρηστος και άθλιος!
Δές τί γίνεται στην πολιτική.
Τα πιο θλιβερά υποκείμενα της Ευρώπης είναι αρκετοί Έλληνες πολιτικοί ΚΑΙ ΟΜΩΣ εξακολουθούν αρκετοί να υποστηρίζονται απο τους αδαείς συμπολίτες μας! Αντίθετα οι πραγματικά ικανοί πολιτικοί είναι εκτός και για να σου δώσω παραδείγματα για να μην ειπωθεί ότι μιλάω γενικά και αόριστα οι κύριοι κύριοι Στέφανος Μάνος, Ανδρέας Ανδριανόπουλος είναι εκτός διότι απλά είναι ικανοί. Ο Ψωμιάδης? Εξακολουθεί και υπάρχει και λατρεύεται.
Τέλος μαθήματος. :mrviolet:
Εις το επανιδείν.

MEGA 1

[quote user="saliara" post="371847"]Και πάνω απ'όλα όπως όλους τον κατέχει μια μετριοφροσύνη.. 8)[/quote]
Άντε να πώ μία πτυχή μου που είναι αδυναμία μου και είναι αυτό που λές.
Είμαι μετριόφρων αρκετά αλλά όχι εξαιτίας άλλου λόγου πέρα απο του ρεαλισμού.
Είμαι ρεαλιστής πρώτα απο όλα που αυτό φέρνει την μετριοφροσύνη.
Αυτό όμως θεωρείται ελάττωμα.
Ξέρεις τι έχω καταλάβει?
Και στο λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως άν και θέλω να πιστεύω ότι το ξέρεις...
Σήμερα (και πάντοτε) ΔΕΝ είναι καλό ειδικά σε μία ελαφριού τύπου όσο και αμόρφωτη κοινωνία όπως η Ελληνική να είναι κανείς μετριόφρων.
Τσέκαρέ το εσύ.
Όποιος κάνει αυτοκριτική στην Ελληνική κοινωνία θεωρείται ένα είδος ανόητου αντίθετα ο επαηρμένος και πραγματικά ανόητος λατρεύεται απο τους πάντες και άς είναι επέτρεψε την έκφραση παντελώς άχρηστος και άθλιος!
Δές τί γίνεται στην πολιτική.
Τα πιο θλιβερά υποκείμενα της Ευρώπης είναι αρκετοί Έλληνες πολιτικοί ΚΑΙ ΟΜΩΣ εξακολουθούν αρκετοί να υποστηρίζονται απο τους αδαείς συμπολίτες μας! Αντίθετα οι πραγματικά ικανοί πολιτικοί είναι εκτός και για να σου δώσω παραδείγματα για να μην ειπωθεί ότι μιλάω γενικά και αόριστα οι κύριοι κύριοι Στέφανος Μάνος, Ανδρέας Ανδριανόπουλος είναι εκτός διότι απλά είναι ικανοί. Ο Ψωμιάδης? Εξακολουθεί και υπάρχει και λατρεύεται.
Τέλος μαθήματος. :mrviolet:
Εις το επανιδείν.

katinaki

θα εξηγήσει και σ' εμάς τους αδαείς τι σημαίνει "ΜΑΡΝΑΜΑΙ"?

papadia

papadia

..η υπερβολικη μετριοφροσυνη δηλωνει μετριοτητα....

ταπεινη μου αποψη

αλλα χωρις να ειμαι μετριοφρων :lol:  :lol:

pixie

[quote user="katinaki" post="371865"]θα εξηγήσει και σ' εμάς τους αδαείς τι σημαίνει "ΜΑΡΝΑΜΑΙ"?[/quote]
Νιώθει πολεμιστής ως άλλος Μάρωνας πιθανόν!  :smile:
Μάρναμαι σημαίνει μάχομαι νομίζω.

ΥΓ. Σου αρέσει ο Όμηρος MEGA?

katinaki

MEGA 1

[quote user="pixie" post="371877"][quote user="katinaki" post="371865"]θα εξηγήσει και σ' εμάς τους αδαείς τι σημαίνει "ΜΑΡΝΑΜΑΙ"?[/quote]
Νιώθει πολεμιστής ως άλλος Μάρωνας πιθανόν!  :smile:
Μάρναμαι σημαίνει μάχομαι νομίζω.

ΥΓ. Σου αρέσει ο Όμηρος MEGA?[/quote]

Σωστά.
Ακριβώς!
Μου αρέσει και μου άρεσε πάντα ο Όμηρος.
Στα σχολικά θρανία ήταν το αγαπημένο μου μάθημα οι "Ομήρου Ιλιάδα" και "Κάθοδος των Μυρίων" όπως και η ιστορία Ηροδότου. Πάντα ήθελα να γίνω ιστορικός και μάλιστα πολεμικής ιστορίας.
Τι στο καλό ακολουθούμε σε αυτήν την ζωή και ειδικά σε αυτήν την χώρα εκείνο που δεν μας ενδιαφέρει?
Έχω ακούσει πολύ κόσμο να σου λέει "εμένα μου άρεσε να κάνω κάτι άλλο" αλλά "οι υποχρεώσεις" με οδήγησαν κ.τ.λ
Ψάχνω εδώ και καιρό να κάνω διαμέσου διαδικτύου πτυχίο κανονικά στρατιωτικής ιστορίας και έχω βρει αλλά περιμένω να μπουν σε σειρά κάποια άλλα πράγματα πρώτα. Αυτό θα είναι το δώρο στον εαυτό μου.
Τέλος πάντων πλάτιασα πάλι.....ναι λοιπόν το "μάρναμαι" σημαίνει: μάρναμαι = αγωνίζομαι, φιλονικώ.
Και ήταν η λέξη που χαρακτήριζε τον Θεό Άρη έναν από τους Ολύμπιους Θεούς η στην σημερινή αργκό ήταν το "μότο" του Άρη του Θεού του Πολέμου του Ολύμπου.

pixie

:arrow: Αναζητητής γνώσης...

ΥΓ. 1}MEGA, έχω διαβάσει αρκετά τον Όμηρο, ειδικά την Οδύσσεια, αλλά αυτό το ήξερα συμπτωματικά από μια φίλη που έχει καταγωγή από τη Μαρώνεια στη Θράκη που ο Όμηρος αναφέρει ως πατρίδα του Μάρωνα ιερέα του Απόλλωνα. Κι όταν ο Οδυσσέας βρέθηκε στον Ίσμαρο - μάχη στη χώρα των Κικόνων - ο Μάρων ήταν εκείνος που τον βοήθησε ως συμπολεμιστής, τον φιλοξένησε και του πρόσφερε και πολλά δώρα. Το ''ΜΑΡΝΑΜΑΙ'' λοιπόν αποδίδεται στον Μάρωνα ως κραυγή μάχης χρησιμοποιώντας μάλιστα το αρχικό του ονόματός του ΜΑΡ.

Αλλά είναι όντως έτσι?
Το γνωρίζεις?

2}Eυχαριστώ, katinaki μου! Καλά Χριστούγεννα νάχεις! :grin:

katinaki

άλλα 2 ποστ και θα συγκεντρώσει τον αριθμό 6666  :o

324 Επισκέπτες, 0 Χρήστες