Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TetiQ

Αξιαγαπητη π@πιουλ@ πΕΚΙνΟΥΥΥΥΥΥ......λολ..... :lol:
Σμουτςςςςςςςςςςςςςς :drunken:  :hug2:

merry_christmas_pollina

τετουλα.....η πρωτη που γνωρισα προσωπικα οταν ειχαμε κανονισει πριν απο 1 1/5 περιπου χρονο για να πιουμε τα ουζακια μας....
γλυκεια-τρυφερη-γεματη χιουμορ.....φιλια πολλα απο μενα τετουλα μου να εισαι παντοτε καλα και να εχεις καλες γιορτες!

papi

αχ και το αλλο το νινι μου!!τετιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιικιουυυυυυυυυυυυυυυυυ σμουτςςςς...παντα κουκλα...καλα μαρι πως τα καταφερνεις και εισαι παντα ομορφη;πες και εμενα το μυστικο να χασω την κοιλια μου και να βγαλω μαλλια!αντε και εγω θα σου παρω μαλλι τις γριας!! :roll:

spellbound

Παπακι μου, εγω σε αγαπαω και ας σε πρηζω ενιοτε ..... εισαι σπανιο πλασμα..... :roll:

papi

μια γυναικα με πλουσια...εδεσματα...Το στομα τις ειναι σαρκωδες,,,βγαζει ενα αρωμα με γευσεις κανελογαριφαλου...ξηρων καρπων...καραμελας βουτυρου και σταφιδας!!!μιαμ μιαμ μιαμ πεινασα :oops:  :bball:   :clown:

merry_christmas_pollina

επιμονο παπι.....και οξυθυμο.....νευριαζει ευκολα.....οταν δεν γινεται κατι που θελει....αλλά αξιαγαπητο!  :D  :D

xhmeia

δεν ξερω ποια ειναι πισω απο το νικ αυτο αλλα μ αρεσει πολυ ειναι γιορτινο κ θετικο αρα κ το ατομο πισω απ αυτο θετικο κ γλυκο :)))))))))))))
καλα Χριστουγεννα

minoraki

:D  :D  :D  :D φιλεναδαααααααααααααααα.....νατασουλααααααααααααα....εγω ειμαι βρε!!!!!!!! χαιρομαι παρα πολυ που σε ξαναβλεπω κοντα μας :blobs16:  :blobs16:  :blobs16: .....μας ελειψες πολυυυυυυυυυυυ....φιλια πολλα και καλες γιορτες και σε σενααααααααα..... :D  :D  :D

xhmeia

ααα εσυ εισαι μικρουλα μου πισω απο το νικ????χιχιχιιχιχιχι

αρα δεν επεσα εξω γλυκο κ θετικο πλασμα κ πανω απ ολα κυρια :)))))))))))))

santa_gik

Εσυ βρε τσουπρα μου που χαθηκες??????? :lol:  :lol:  :lol:

spellbound

καλα ηταν τα Χριστουγεννα...

papi

minoraki

:D  :D  :D  :D  :D εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεππππππππππππππ.....εδω σε εχω τσαπερδονα μου.....

να γραψω εγω για την σπελλουκο????
χαχα!!!!!!!! τι καινουργιο να πω δλδ απο αυτα που ξερουν ηδη ολοι......
αφου εχω ανοιξει ολοκληρο τοπικ για παρτη της......
κοριτσαρα μου......να εισαι παντοτε καλα......δεν πειραζει εαν ζεις μεσα στις υπερευαισθησιες σου......κανεις τους αλλους να νιωθουν πολυ καλα μαζι σου......εαν δεν ζουσες ετσι, δεν θα ησουν η σπελλ που ολοι ξερουμε......τα πολλα λογια ειναι φτωχεια......με συγκινησες με την ανησυχια που εδειξες τις μερες που δεν ημουν ονλαιν......φιλω σε πολλες φορες!!!!!

:arrow: αληθεια???? τι θα γινει με το τοπικ μας?????

minoraki

Παράθεση από: "papi"ουψς σε βλεπω... :oops:
:roll:  :roll:  :roll:  :roll: αμαν!!!!! αυτο το παπι παλι σφηνα μπηκε.....
βρε συ....μη φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν.....αιντεεεεεεεε.....

papi

543 Επισκέπτες, 1 Χρήστης