Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 311
  • Total: 312
  • Leon

ΤΙ ΦΟΡΑΣ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 21, 2005, 08:01:17 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

freak δεν τα κοβω καλα τα πραγματα ..
λες να καταληξω κι εγω σαν κι εσενα σε κανενα γαρουφαλοσκυλαδικο να λικνιζομαι πανω στο τραπεζοκαρεκλο κι απο κατω να πεφτει παλαμοκρουσια καργα ?  :shock:  :shock:  :shock:

freak

παλαμοκρουσια να πεφτει, μουτζες να μην πεφτουν.

οπως το εχω σκεφτει το πραγμα παντως, αν συνεχιζα την καριερα μου ως παλαμοκρουστης (με περαιτερω ειδικευση στο σφυριγμα με την χρησιμοποιηση αντιχειρα κ δεικτη κ στην αναταση χεριου δια επικληση λελουδους) στα γαρουφαλοσκυλαδικα που λες τωρα θα ειχα πολυκατοικιες ολοκληρες....

αντιθετα τωρα καθομαι κ συλλογιζομαι τους στιχους του μεγα ποιητη γιωργου μαργαριτη "ξενοδουλευε η μανα, κ ο πατερας στο γιαπι, καμαρωνανε τον γιο τους, που τους γεμισε ντροπηηηηηη'' .

PoiSoN_GiRL

οπως τα λες .. εχεις τα ''δικια'' σου κι εσυ ..
παντως αν με πετυχεις ποτε σε κανενα γαρουφαλοσκυλαδικο (φτου φτου μακρια απο μας) να με αρπαξεις απο τα κοτσιδακια να με συρεις δια της βιας σε καποιο εφημερευον .. σιγουρα θα εχω παθει βαριας μορφης εγκεφαλικο και δεν θα το ξερω..  :shock:  :shock:

freak

[size=18]επειδη διαβασα κατι, κ θελω να σιγουρευτω...... εχω την αδεια σου να χρησιμοποιησω βια πανω σου????????[/size]

PoiSoN_GiRL

μονο στην σπανια περιπτωση που με δεις στην παραπανω καταντια που περιγραφω ... δηλαδη ΠΟΤΕ ! ( ο τονος στο ε )  :P

freak

γιατι εισαι κωλοπαιδο? πρωτα με φτιαχνεις κ μετα με ξενερωνεις??????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????????? ΓΙΑΤΙ???????????????

PoiSoN_GiRL

μουχαχαχαχα !  :twisted:  :twisted:  :twisted:

λαλαλαλα ... And the taste of the poison on her lips is of a tomb .. λαλαλα .. PoiSoN GiRL λαλαλαλα !! λαλαλα !  :lol:

freak

On the last day I took her where the wild roses grow, and she lay on the bank, the wind light as a thief.. As I kissed her goodbye, I said, 'All beauty must die', and lent down and planted a rose between her teeth ...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"On the last day I took her where the wild roses grow, and she lay on the bank, the wind light as a thief.. As I kissed her goodbye, I said, 'All beauty must die', and lent down and planted a rose between her teeth ...

εξαιρετικο το ασμα ! απο τα αγαπημενα μου !  :lol:

freak

κανονισε να σε περιλαβω λοιπον με αυτα που λες κ κανεις.......

να σε εβρει καμια συμφορα.......

απο deine lakaien γνωριζεις?

PoiSoN_GiRL

The day's too long
The day's too bright
Love me,
love me to the end..

λαλαλαλα !
οχι οχι ! δεν εχω ιδεα .. τι ειναι αυτο το ''deine lakaien'' ?  :P

Enia

Παράθεση από: "freak"παλαμοκρουσια να πεφτει, μουτζες να μην πεφτουν.

οπως το εχω σκεφτει το πραγμα παντως, αν συνεχιζα την καριερα μου ως παλαμοκρουστης (με περαιτερω ειδικευση στο σφυριγμα με την χρησιμοποιηση αντιχειρα κ δεικτη κ στην αναταση χεριου δια επικληση λελουδους) στα γαρουφαλοσκυλαδικα που λες τωρα θα ειχα πολυκατοικιες ολοκληρες....

αντιθετα τωρα καθομαι κ συλλογιζομαι τους στιχους του μεγα ποιητη γιωργου μαργαριτη "ξενοδουλευε η μανα, κ ο πατερας στο γιαπι, καμαρωνανε τον γιο τους, που τους γεμισε ντροπηηηηηη'' .

axem...  :roll: kata poian akribws ennoia o palamokrousths 8ewreitai epikerdes epaggelma??  :roll:  :roll:  :roll:

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"The day's too long
The day's too bright
Love me,
love me to the end..

λαλαλαλα !
οχι οχι ! δεν εχω ιδεα .. τι ειναι αυτο το ''deine lakaien'' ?  :P

deine lakaien: τροπικο φρουτο που απανταται συνηθως διπλα σε υφαλμυρα νερα η αναμεσα σε φοινικοδεντρα. ο καρπος του μοιαζει με της παπαγιας στην οψη αλλα εχει γευση κοτοπουλου. ειναι ακαταλληλο προς βρωσην απο ανθρωπους που δεν μπορουν να φτιαξουν καφεδες λογω της μυρωδιας του. συνοδευεται πολυ ωραια με λαχανακια κερατσινιου κ πλοκαμι καρχαρια, αβγα ελεφαντα, σαυρες απο το φεγγαρι. σε πολλα μερη δε το σερβιρουν μετα η πριν απο το σπερμα του μπαρμαν. (για πληροφοριες: http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Search?search=deine+lakaien&go=Go )

freak

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "freak"παλαμοκρουσια να πεφτει, μουτζες να μην πεφτουν.

axem...  :roll: kata poian akribws ennoia o palamokrousths 8ewreitai epikerdes epaggelma??  :roll:  :roll:  :roll:

κατα γενικη ομολογια μυριαδων κριτικων μουσικης κ συνθετων, οπως του πασιγνωστου πλεον Παχατουριδη, ο παλαμοκρουστης/ια ειναι αυτος/η που ανεβαζει αστερια στην διεθνη μουσικη σκηνη. βεβαια αναλογα το ειδος ποικιλει κ η ονομασια του. πχ σε ροκ μπαντες λεγεται γκρουπι ενω σε πιο ηλεκτρονικες καταστασεις συνανταται ως raver με εξειδικευση σε μανα ρειβερ η σε γιαγια ρειβερ.

15'' παλαμακια - 200 ευρω.

Enia

Παράθεση από: "freak"deine lakaien: τροπικο φρουτο που απανταται συνηθως διπλα σε υφαλμυρα νερα η αναμεσα σε φοινικοδεντρα. ο καρπος του μοιαζει με της παπαγιας στην οψη αλλα εχει γευση κοτοπουλου. ειναι ακαταλληλο προς βρωσην απο ανθρωπους που δεν μπορουν να φτιαξουν καφεδες λογω της μυρωδιας του. συνοδευεται πολυ ωραια με λαχανακια κερατσινιου κ πλοκαμι καρχαρια, αβγα ελεφαντα, σαυρες απο το φεγγαρι. σε πολλα μερη δε το σερβιρουν μετα η πριν απο το σπερμα του μπαρμαν. (για πληροφοριες: http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Search?search=deine+lakaien&go=Go )

kala e... me psarwses ENTELWS milame!... :P:P:P monaxa kapou ekei pros to 'laxanakia keratsiniou' para3eneuthka ligaki kai to diabasa ligo pio prosextika! KARALOL!
filoumpitsakia trela!!!  :lol:  :lol:  :lol:

311 Επισκέπτες, 1 Χρήστης