Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 513
  • Total: 513

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.......

Ξεκίνησε από Evitaki, Ιουνίου 22, 2005, 06:01:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

γιατι μερικους μας επηρεαζει τοσο πολυ..?????????????

Atma

έλα μου ντε!!
Από αυτά δεν ξέρω καθόλου..

αλλά έχω έναν φίλο που ίσως τον πείσω να μας πει καναδυό λογάκια..

Τώρα πια οι φίλοι με έμαθαν..
και μεταξύ σοβαρού και αστείου με πειράζουν..
άλλοτε με πιάνει μια ακόρεστη μανία για {...}
και άλλοτε έχω άσχημη συμπεριφορά..

Enia

... τι μανία? ....  :roll:  :roll:  :roll:

Sotinolkaa

τι μανια  ατμα.. :D  :D  :D  :D

Sotinolkaa

Παράθεση από: "evita_79"γιατι μερικους μας επηρεαζει τοσο πολυ..?????????????
εσενα   σε  επηριαζει  εβιτακι.... εμενα πολυ  εχο  πολλα   νευρα... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Atma

Παράθεση από: "Sotinolkaa"τι μανια  ατμα.. :D  :D  :D  :D

ενια και μικρε μου τζουτζουκε
κατι σαν το αβαταρ σου :P

Λεφτεράκη εσύ νεύρα;;
αχμμμ

freak

mia aplh syndesh pou mporw na kanw einai pws mias k h panselhnos ephreazei ta nera se paliroies klp poso 8a mporouse na ephreasei to an8rwpino swma pou ena megalo pososto tou apoteleitai apo nero.....lew egw twra mesthn tyfla mou....

Evitaki

emena pali me melagxolei para poly......... :(  :(  :(  :(

riaghul

Η Πανσεληνος επηρεαζει ολη τη Φυση..
Το κοσμο στο βυθο της θαλασσας και τα νερα της
τα φυτα, τα δεντρα και τους χυμους τους..
Μερος της Φυσης και ο ανθρωπος...
Γιατι να μην επηρεαζεται κι αυτος κατα καποιο τροπο?
Τωρα αν ειναι θετικο ή αρνητικο...δεν ξερω να σας το απαντησω..
Εμενα ομως μ'αρεσει πολυ με πανσεληνο να ειμαι εξω και να
 απολαμβανω το ολογιομο φεγγαρι.
Να ατενιζω τα βουνα, τη θαλασσα τα βραχια..
και να τα βλεπω ολα τοσο καθαρα και γαληνια..
μια φορα εμεινα ολη νυχτα πανω στα βραχια στα Μετεωρα...
Ηταν υπεροχα...

PoiSoN_GiRL

Εγω παλι ειμαι το ζωντανο παραδειγμα ''σεληνιασμου'' ...
απιστευτα νευρα .. απιστευτη ανησυχια .. καθολου υπνος ..  :?

Evitaki

κ μενα πορολο που μου αρεσει παρα πολυ
με κανει πολυ ανυσηχη
μου δημιουργει συναισθηματα αλλοκοτα
με μελαγχολει
 :(  :(  :(  :(

PoiSoN_GiRL

Εγω παλι ... θα δαγκωσω κανεναν ! λολ

Ntama

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Στη μέση ενός μικρού σπιτιού
που χω νοικιάσει
το γέλιο ενος μικρού παιδιού
μ'εχει αγκαλιάσει

Τα ζήτησα όλα απ'τη ζωή μου
τα πλήρωσα με τη ψυχή μου
να χει εναν τόπο η καρδιά
πρίν να γεράσει

Μα έχει πανσέληνο απόψε
κι' ειναι ωραία
ειναι αλλοιώτική η σιωπή
χωρίς παρέα

Δεν νιώθω θλίψη
μα μου 'χει λείψει
το κοριτσάκι αυτό
που αγάπησες τυχαία

Δεν νιώθω θλίψη
μα μου χει λειψει
το λάγνο ψέμμα σου
που τα κανε όλα ωραία

Ειναι σκληρό για μια γυναίκα
να 'ναι μόνη
στο λέω τώρα που η αλήθεια
δεν θυμώνει

Οση και να 'ναι η δυναμή μου
θέλω έναν ανθρωπο
μαζί μου
η μοναξιά στήνει παγίδες
και πληγώνει

Μα έχει πανσέληνο απόψε
κι' ειναι ωραία
το σπίτι μου έρημο
μα κάνουμε παρέα

Δεν νιώθω θλίψη
μα μου 'χει λείψει
το κοριτσάκι αυτό
που αγάπησες τυχαία

Δεν νιώθω θλίψη
μα μου 'χει λείψει
το λάγνο ψέμμα σου
που τα ΄κανε όλα ωραία...

minoraki

:flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:
αυτο περιμενα να διαβασω απο σενα μαιρουλα.....γι αυτο δεν εγραψα εγω πιο πριν απο σενα.....το ηξερα οτι θα εγραφες την "ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ"!

fortune

Γεια σας φίλοι και φίλες.

Η Σελήνη τελικά συνδέεται  με πολλά πράγματα  με την γη. Η σχέση ,που έχει μαζί μας σαν δορυφόρος, δεν είναι καθόλου {υποτελής}, αφού συνδράμει μεγαλοπρεπώς ακόμα και στο ποτέ εορτάζεται το Πάσχα. Ναι καλά βλέπετε...Το Πάσχα λοιπόν από την συνοδό της Νίκαιας το 325μχ.. ορίστηκε να εορτάζεται .....την Πρώτη Κυριακή ,που ακολουθεί την Πανσέληνο μετά την Εαρινή  Ισημερία....

Αστρολογικά  η Σελήνη ,συνδέεται  με τα βαθιά συναισθήματα ,τις ενστικτώδεις αντιδράσεις ,την γέννα  και γενικά το υποσυνείδητο και τα μυστήρια. Μυθολογικά θεωρείται κόρη του Δια και της Δήμητρας η κατά άλλους ,της Ήρας και του Περσέα. Την βρίσκουμε ως Εκάτη ,προστάτιδα των νεκρών στους αρχαίους μας Προγονούς, η ακόμα και Λιλιθ, την πρώτη γυναίκα του Αδάμ ,όπως αναφέρεται σε γραφές Ιουδαϊκής κατεύθυνσης.

Με ενδιαφέρον διάβαζα τις προάλλες, ότι μια έρευνα ασφαλιστικής εταιρείας στην Αγγλία ,έδειξε ότι τα ατυχήματα τις μέρες ,που υπάρχει Πανσέληνος, αυξάνονται κατά 14% σε σχέση με τις άλλες ημέρες του χρόνου. Αυτό προέκυψε από τις αποζημιώσεις ,που καταβλήθηκαν μέσω της ασφάλειας αυτής, λόγω ατυχημάτων και εφαρμόζοντας την έρευνα  ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η σχέση της Γης με την Σελήνη γίνεται μαγική  και μαγνητική  εξ αιτίας της έλξης λόγω βαρύτητας ,που δημιουργείται μεταξύ των δυο ουρανίων σωμάτων. Η επήρεια της Σελήνης πάνω στον πλανήτη μας δεν έχει  να κάνει με τον λαμπρότητα του φωτός ,που εκπέμπει ,  αλλά με τον μαγνητισμό της. Βλέπουμε τα φαινόμενα της αμπωτιδος και της παλίρροιας, προϊόν της έλξης μεταξύ των πλανητών. Αλλά αυτή η έλξη δεν σταματά μέχρι εκεί. Επηρεάζει και όλες τις έμβιες μορφές ζωής  του πλανήτη.  

Έτσι ο Rudolph Steiner ,μεγάλος φιλόσοφος αλλά και απασχολούμενος στο παρελθόν  με την κηπουρική, συν της άλλοις, εφαρμόζοντας αυτό που ονομάζεται βιοδυναμική κηπουρική, γράφει ότι>...Τις ημέρες της Πανσελήνου και της Νέας σελήνης  πρέπει να φυτεύονται τα  φυτά , γιατί αποδείχτηκε ότι αναπτύσσονται πιο γρήγορα από ότι κατά την διάρκεια  των δυο άλλων φάσεων της Σελήνης. Φαίνεται ότι επηρεάζει και τα φυτά δηλ., αφού και αυτά χρειάζονται νερό...και ξέρουμε  τι γίνεται με την παλίρροια....αλλά και την σχέση Σελήνης και νερού,  λόγω τις έλξης και της βαρύτητας.

Και στον άνθρωπο όμως έχει αντίκτυπο η Πανσέληνος...Το γιατί,. σαν απάντηση αρχικά έρχεται από τους  Ταοιστες, την φιλοσοφία  και θρησκεία, που ενέπνευσε ο Λαο Τσε.....Φαίνεται λοιπόν, ότι η αρσενική ενέργεια Γιανγκ ,που εκλύεται στην ατμόσφαιρα, είναι πολύ μεγαλύτερη κατά την Πανσέληνο...και έτσι , η ενέργεια αυτή  επηρεάζει τα ηλεκτρικά ρεύματα του αέρα ,που και αυτά με την σειρά τους κάνουν τα βιολογικά υγρά του οργανισμού μας να παλινδρομούν, (όπως ακριβώς γίνεται και στην περίπτωση της παλίρροιας..) και να αλλάζουν τις εκκρίσεις των ορμονών μας ,ώστε  να  επηρεάζεται  η ψυχική και βιοχημική μας δραστηριότητα. Έχουμε έτσι όλα αυτά ,που γράφτηκαν από όλους ,στο ωραίο θέμα ,που άνοιξε η Εβίτα.

Φίλοι και φίλες ,η Σελήνη πάντα σαγήνευε τους κάτοικους του πλανήτη μας...Και είτε Πανσέληνος είτε όχι, πάντα θα μετουσιώνει  τις επιθυμίες των ανθρώπων ,που παράγουν τέχνη, σε οποιαδήποτε της μορφή. Θα τους δίνει έμπνευση  ,ώστε κάτω από την επήρεια της να γίνονται θαυματοποιοί...Συνδέεται βλέπετε  με την μυσταγωγία ,  και αυτή  δεν αναλύεται  με την Λογική, απλά βιώνεται ...όπως ακριβώς και ο Έρωτας..

fortune.

513 Επισκέπτες, 0 Χρήστες