Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,049
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μ' ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ WHISKY ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 24, 2005, 03:53:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Μ'ενα ποτηράκι whisky στο χέρι...

Με την ώρα αρκετά έως πολύ περασμένη...

Με την απέραντη μοναξιά να σε κατακλίζει...

Με την "ζημιάρα" μουσική να παίζει, και να σου φέρνει χιλιάδες σκέψεις στο μυαλό...

Και συ να ζαλίζεσαι τόσο γλυκά...

Τι γυρίζει γυρώ από το μυαλό σου, και βολτάρει με τις σκέψεις σου άραγε εκείνη την στιγμή...?

Και όλα αυτα... απλά... μ'ενα ποτήρι whisky στο χέρι...

]

kuria

τι να πω κι εγώ που φτιάχνομαι με ένα ποτήρι χυμό βρύσης...    :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

Παράθεση από: "kuria"τι να πω κι εγώ που φτιάχνομαι με ένα ποτήρι χυμό βρύσης...    :lol:
καλα  εσυ  κυρια  φτιαχνεσαι...μωλις  με  βλεπεις.... : :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :wink:  :wink:

fmas

Εγώ αντίθετα έχω πάρει μία μπουκάλα νερό και πίνω......

Ntama Θερμή παράκληση... το χρώμα των Posts σου.. μου έβγαλε τα μάτια  :shock:  :shock:  :shock:

Evitaki

Παράθεση από: "fmas"Εγώ αντίθετα έχω πάρει μία μπουκάλα νερό και πίνω......

Ntama Θερμή παράκληση... το χρώμα των Posts σου.. μου έβγαλε τα μάτια  :shock:  :shock:  :shock:

προσεχε μη σουρωσεις FFFακο μου :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

fmas

evitaki.........  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

PoiSoN_GiRL

Εγω δεν πινει - δεν καπνιζει - δεν κανει χρηση αλλων βλαβερων ουσιων - δεν εχει αυτοκινητο καρδια μου - δεν βαριεσαι .. και αλλα παρομοια !  :P

Υ.Γ. Αν γινει αντικατασταση στο ποτο .. (με tequila και μονο) θα επανελθω !  :wink:

skou70

tpt de sygkrinetai me ena whiskey sto xeri...isws 2 whiskeys sto xeri...  :shock:

Anonymous

poly spania pino sto spiti , synhthos mono me parea , monos pote.
tora den xero h mousikh kai apo monh ths me taxideyei kai mou fernei polles anamnhseis sto myalo

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"Μ'ενα ποτηράκι whisky στο χέρι...

Με την ώρα αρκετά έως πολύ περασμένη...

Με την απέραντη μοναξιά να σε κατακλίζει...

Με την "ζημιάρα" μουσική να παίζει, και να σου φέρνει χιλιάδες σκέψεις στο μυαλό...

Και συ να ζαλίζεσαι τόσο γλυκά...

Τι γυρίζει γυρώ από το μυαλό σου, και βολτάρει με τις σκέψεις σου άραγε εκείνη την στιγμή...?

Και όλα αυτα... απλά... μ'ενα ποτήρι whisky στο χέρι...

]
δεν εχω να κανω κανενα σχολιο.....διοτι ολα αυτα γινονται με οχι μονον ενα ποτηρι ουισκι στο χερι.... :(  :(  :(.....αλλά με πολυ περισσοτερα..... :roll:  :roll:  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "kuria"τι να πω κι εγώ που φτιάχνομαι με ένα ποτήρι χυμό βρύσης...    :lol:

Η βρύση σου τι χυμούς βγάζει????  :wink:  :wink:  :wink:  8)  8)

Ntama

Παράθεση από: "summer_time"poly spania pino sto spiti , synhthos mono me parea , monos pote.
tora den xero h mousikh kai apo monh ths me taxideyei kai mou fernei polles anamnhseis sto myalo

Θα θελα πολύ να μάθω για τις αναμνήσεις σου....  ]

Ntama

Παράθεση από: "skou70"tpt de sygkrinetai me ena whiskey sto xeri...isws 2 whiskeys sto xeri...  :shock:

Σκουδάκο μας βγήκες και πότης??????  :shock:  :shock:  :shock:

minoraki

:wink:  :wink:  :wink: μαλλον προς το νεκταρ μου φαινεται μαιρουλι.....και..kuriaki, θελουμε και εμεις το μυστικο των χυμων της βρυσης σου! :roll:  :roll:  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Εγω δεν πινει - δεν καπνιζει - δεν κανει χρηση αλλων βλαβερων ουσιων - δεν εχει αυτοκινητο καρδια μου - δεν βαριεσαι .. και αλλα παρομοια !  :P
Υ.Γ. Αν γινει αντικατασταση στο ποτο .. (με tequila και μονο) θα επανελθω !  :wink:

Μια τεκίλα στο πέντεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :lol:  :wink:  :wink:

1066 Επισκέπτες, 1 Χρήστης