Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 337
  • Total: 337

tambakis ....

Ξεκίνησε από cuba, Ιουνίου 25, 2005, 10:05:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cuba

antigrafo apo to a8hnorama :
  einai gonstes oi ekpombes tis anitas pania gia ton tropo poy antilambanontai to xioymor: pairnoyme kapion poy den polykatalabenei ti prokeite na toy kanoyme kai ton geleiopeioyme, dinonantas toy ths pseydeys8ish oti ton proo8oyme sto star system.thn teleytaia fora poy petyxa tis aypnies me epiase stenaxoria.den mporoysa na katalabo ti akribos mborei na 8eorei kaneis asteio stoys an8ropoys poy emfanizontai ekei. pera apo thn profanh elleipsh talentoy , se arketoys apo aytoys einai emfanhs h dyskolia na antilif8oyn oti h oi ypoloipoi toys koroideyoyn. to xeirotero einai otan h kamera toys antimetopizei san freaks zoymarontas stis megales mytes toys, sta straba dontia toys, kai stis atyxeis gkrimatses toys. peirazei poy den mboro na gelaso me kapion poy den exei thn tyxh na genh8ei naomi kambel? emeis poy to belpoyme apo to spiti arage ti meridio exoyme exoyme se ayth thn kakogoystia? mallon to megalytero.

ayto to parapano me ekfrazei gia auto to egrapsa. eseis ti gnomh exete?

fmas

Προσωπικά ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να παρακολουθήσω ούτε τα Παρατράγουδα ούτε τις Αυπνίες......... Δεν θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο αυτό το θέαμα........ Διαφωνούσα ακόμα και με τις εκπομπές τύπου Μικρούτσικου (Επιτέλους μαζί και άλλα τέτοια).........

freak

egw pali cuba symfwnw apolyta me ton sxoliasmo pou para8eteis.

PoiSoN_GiRL

απαραδεκτο και ουτε καν παρακολουθω την συγκεκριμενη εκπομπη γιατι υποτιμα οχι μονο τα συγκεκριμενα ατομα αλλα και την δικη μου νοημοσυνη .. cuba εχεις απολυτο δικιο αλλα δυστυχως υπαρχουν και οι ''καλοθελητες'' που εκμεταλευονται τις ανθρωπινες αδυναμιες ή τις ανθρωπινες ''ιδιεταιροτητες'' .. Λυπηρο πραγματικα

minoraki

δεν φταιει η πανια ή ο μικρουτσικος ή η καθε μια πανια και ο καθε ενας μικρουτσικος....φταινε οι ιδιοι οι σταθμοι που, εν ονοματι της ακροαματηκοτητας, επιμενουν να προβαλλουν τετοιου ειδους εκπομπες....αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, γιατι δεν επεμβαινει ενας εισαγγελεας αυτεπαγγελτα! απαραδεκτα πραγματα!

fmas

Παράθεση από: "minoraki"δεν φταιει η πανια ή ο μικρουτσικος ή η καθε μια πανια και ο καθε ενας μικρουτσικος....φταινε οι ιδιοι οι σταθμοι που, εν ονοματι της ακροαματηκοτητας, επιμενουν να προβαλλουν τετοιου ειδους εκπομπες....αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, γιατι δεν επεμβαινει ενας εισαγγελεας αυτεπαγγελτα! απαραδεκτα πραγματα!

Έλα ντε............. Και δικιά μου απορία...... και η πλάκα είναι ότι παρά τις καμπάνες του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου οι σταθμοί συνεχίζουν το βιολί τους..........

freak

ναι το Ε.Σ.Ρ ασχολειται με τα χρηστα ηθη, πως να βαζει προστιμο στο μεγκα γιατι ο παπακαλιατης εδειξε δυο αντρες να φιλιουνται. το ξεκατινιασμα δεν απειλει τα θεμελια της ατιμης κενωνιας. ισα ισα που τα ενισχυει....to know us better....

jasper

Εγώ πάλι αν πέσω πάνω στην εκπομπή...τη βλέπω...

Γελάω...αλλά όχι εις βάρος των πρωταγωνιστών... γελάω μαζί τους γιατί βλέπω κάποιους ανθρώπους που είναι ευτυχισμένοι μ αυτό που κάνουν... (μπορεί οι περισσότεροι να μην είναι σε θέση να αντιληφθούν τι ακριβώς κάνουν... αλλά είναι σίγουρα σε θέση να ΝΙΩΣΟΥΝ αν αυτό που κάνουν τους κάνει ευτυχισμένους ή μίζερους)

Θέλω να πω πως το πρόβλημα δεν είναι ούτε η Πάνια...ούτε το Ραδιοτηλεοπτικό...ούτε ο σκηνοθέτης...

Το πρόβλημα είναι πως επιλέγει ο καθένας από μας τους τηλεθεατές να "κοιτάξει" το θέαμα....

Κι αν ο σταθμός κονομάει λίγο με νοιάζει.... με νοιάζει όμως πολύ που αυτά τα άτομα εισπράττουν προσοχή....χειροκρότημα...γέλιο...(και ίσως και κανένα φράγκο) έστω και μ' αυτόν τον τρόπο, αντί να κάθονται αποκλεισμένοι σε 4 ντουβάρια ή σε ένα περιβάλλον που από χέρι τους θεωρεί "καθυστερημένους" και έτσι τους αντιμετωπίζει....

Είναι ευτυχισμένοι..... το καταλαβαίνετε?????? και αυτό για μένα φτάνει!

Κι ας είμαστε ειλικρινείς... όλοι έχουμε παρακολουθήσει τέτοιες εκπομπές...
άλλοι για να έχουν άποψη βρε αδερφέ (loooooool)
άλλοι για να πουν "δόξα το θεό" που δεν είμαστε έτσι
άλλοι για να γελάσουν χωρίς να έχουν την μαγκιά να το παραδεχτούν

Ναι...θα προτιμούσα να φρόντιζε η πολιτεία ώστε τέτοια άτομα να μπορούν να ζουν χαρούμενα και ευτυχισμένα κάπου αλλού...κάπως αλλιώς...
Κι αν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ ίδρυμα.... σίγουρα έχετε δει σκηνές στην τηλεόραση...

Εεεεε χίλιες φορές Πάνια με τον Ταμπάκη να παίζει Ρωμαίο... και τον άλλο τον χοντρούλη να παίζει τον Παπουτσωμένο Γάτο....

Και στο κάτω κάτω της γραφής.... εγώ επιτρέπω καθημερινά να υποτιμούν την νοημοσύνη μου.... να με εκμεταλλεύονται... να με γελοιοποιούν και δεν παίρνω και δραχμή.... τσάμπα θύμα... θα μιλήσω κι από πάνω????

Atma

Να τολμήσω να συμφωνήσω μαζί σου τζάσπερ;

jasper

όχι αν τολμάς μη συμφωνείς  :P  :P  :P

freak

δηλαδη οι λυσεις ειναι δυο; η να ειναι σε ιδρυμα η στην πανια; εννοειτε πως αν προσωπικα γουσταρουν, προβλημα τους το τι κανουν. κ πως υπαρχουν κ χειροτερες σειρες υποτιμισης στην τηλεοραση οπως αυτες που παιζουν στις 9 το βραδυ με το μανδυα της σοβαροφανειας...

Atma

Παράθεση από: "freak"δηλαδη οι λυσεις ειναι δυο; η να ειναι σε ιδρυμα η στην πανια; εννοειτε πως αν προσωπικα γουσταρουν, προβλημα τους το τι κανουν. κ πως υπαρχουν κ χειροτερες σειρες υποτιμισης στην τηλεοραση οπως αυτες που παιζουν στις 9 το βραδυ με το μανδυα της σοβαροφανειας...

δες το και από την άλλη πλευρά
Πρόσφερε δουλειά σε έναν άνθρωπο και έχει ένα καλό μεροκάματο
προσωπικά με διασκεδάζει
βλέπω αυπνίες
σειρά υποτίμησης εσύ εγώ θα έλεγα σειρά που δεν φοβάται να χαρακτηριστεί
και αφού γελάω μπρε παιδιά, ρίχνουμε το γέλιο
και αν σκεφτείς την ανάγκη για γέλιο
περνάω φίνα

Βούλωθα φρικ :P  :P

freak

νταξ αν γελας βλεποντας καποιον να γελιοποιηται παω πασο. εμενα δεν με ενοχλει αν αυτοι επιθυμουν αυτο που κανουν. εχω προβλημα με την πανια που τους προβαλει ως τσιρκο φρικιων κ για να γελαει ο κοσμος μαζι τους.
οπως επισης δεν βλεπω το αστειο σε καποιον που τραγουδα με τετοια φωνη, η σε καποιον που δεν μπορει να μιλησει κλπ κλπ... βεβαια ειναι θεμα γουστου κ περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Βούλωθα ατμα :P  :P

Atma

freak
διαθέτω την πρώτη εκτέλεση του ταμπάκη
πόσο μ αρέσει ο τρόπος που μ αγαπάς
την σες;; :P  :P

και όχι δεν με κάνεις να νιώθω ενοχές με τα όσα λες :P  :P

freak

μα δεν προσπαθω να σε κανω να νοιωσεις ενοχες. αλλωστε απο την στιγμη που μπαινεις στην διαδικασια να δικαιολογηθεις κ να μου πεις πως δεν νοιωθεις ενοχες, σημαινει πως εχεις δευτερες σκεψεις.

κ οχι δεν την θελω την διασκευη που λες. προσωπικα οταν ειδα την συνεντευξη του ταμπακη κ ειδα ποσο επηρμενος ειναι μονο γιαουρτι να του ριξω ηθελα. μπεσαλιδικα πραγματα.

337 Επισκέπτες, 0 Χρήστες