Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,373
  • Online ever: 2,373 (Σήμερα στις 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2324
  • Total: 2324

PwS nA GinETE RompA !!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουνίου 25, 2005, 02:23:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

αληθεια τωρα που τον αναφεραμε .. που ειναι αυτο το χλωμο αγορι τοσο καιρο ??  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αληθεια τωρα που τον αναφεραμε .. που ειναι αυτο το χλωμο αγορι τοσο καιρο ??  :roll:

Ελα ντε... μάλλον θα πήγε διακοπες... λέω εγω τώρα...  :roll:  :roll:

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"σου περασε η γκρινια-μουρμουρα-θλιψη ??
να αρχισω να σε κυνηγαω με το τσοκαρο να ξαναβρεις την παλια σου φορμα ?
να αρχισω να σου λεω μηπως ποσο πολυ αγαπω την Λιλα ??
μηπως να σου υπενθυμισω οτι ειναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ?
Τι να κανω να σε τσιτωσω λιγο ??  :roll:

δεν μπορεις να με τσιτωσεις... απο τοτε που χωρισαμε εχω σταματησει να τσιτωνω. οσον αφορα την Λιλα εχει δειξει ξεκαθαρα οτι η επιλογη της ειμαι ΕΓΩ... οποτε παραμιλα οσο θες......Αμ πως..

PoiSoN_GiRL

ειχαμε δεσμο ?? (δεσμος = επιδεσμος)
ειχαμε σχεση ?? (σχεση = κατασχεση)

τι στο καλο συμβαινει ?? εγω το ηξερα ??  :roll:  :shock:

freak

ειχαμε μια σχεση σαν τον πολεμο των ροουζ....μονο που δεν καταφερες να με στειλεις απο το παταρι οπως η αλλη τον μαικλ νταγκλας...

τωρα αν το ηξερες μην ρωτας εμενα.....εσυ μονο γνωριζεις... σκεψου παντως να το αγνοουσες κ να παιδευομουν μονος μου τοσα χρονια....

PoiSoN_GiRL

λολ !!
αναφερεσαι σε αυτη την ταινια που στο τελος καταληγουν στο φωτιστικο κρεμασμενοι και πεφτουν και σακατευονται ?
πολυ καλη ταινια !!
με συγκινησες βρε !!  :P

Ntama

λολλλλλλλλλλ.... κυκλοφορούν (και οπλοφορούν  :P  :wink: ) και ρόμπες ξεκούμποτες....

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
 :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "Enia"Μαιρούλα, θες κι εσύ να εμβολιαστείς καλού κακού!? κυκλοφορούμε ανάμεσα σε επικύνδινα θηρία... κάνα κανένα αντιτετανικό να σου βρίσκεται, ποτέ δεν ξέρεις!  :P

εχεις δίκιο Ενιούλα μου...  :roll:  :roll:

ποτέ δεν ξέρεις τι μικρόβια κυκλοφορούν ελεύθερα γύρω σου...  :?

κανέναν ωραίο γιατρό που να μου κάνει τον εμβολιασμό ξέρεις??  :twisted:  :twisted:  

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"*PoiSoN_GiRL ψαχνει το τσοκαρο .. quote]

τσόκαρο????  ]

Enia

Παράθεση από: "Ntama"εχεις δίκιο Ενιούλα μου...  :roll:  :roll:

ποτέ δεν ξέρεις τι μικρόβια κυκλοφορούν ελεύθερα γύρω σου...  :?

κανέναν ωραίο γιατρό που να μου κάνει τον εμβολιασμό ξέρεις??  :twisted:  :twisted:  

άιντα πάλι!!!...  :roll: καλέ κοπέλα, από άσχημο γιατρό δεν δέχεσαι να εμβολιαστείς εσύ?!
και στο ξαναματαλέω.... εγώ προξενειό δεν σου κάνω! άμα τον βρω θα τον κρατήσω για πάρτη μου!! ΝΤΑΞ???!  8)

φιλάκια τώρα...  :D

ΥΓ: το ραντεβού να το κλείσω για εκείνο το εμβόλιο? κοντός χοντρός γέρος με καράφλα είναι ο κτηνίατρος...  8)

PoiSoN_GiRL

λοοοοοοοοοοοοοολ !

*PoiSoN_GiRL διαβαζει 5 φορες την απαντηση της Enia και λιωνει στα γελια ...  :lol:

χιχιχιχιχι !

Υ.Γ. τι μουτρο που ειναι το ψιψινακι !!! γιαυτο την αγαπαω !!  :wink:

Enia

*Ένια πεταρίζει το βλέφαρο και σκάει χαμογελάκι πονηρό...[/b] :wink:

Ntama

Παράθεση από: "Enia"ΥΓ: το ραντεβού να το κλείσω για εκείνο το εμβόλιο? κοντός χοντρός γέρος με καράφλα είναι ο κτηνίατρος...  8)

Οχι αγάπη μου, γιατί ο δικός μου ο κτηνίατρος είναι ψηλός, μελαχρινός, 38άρης, πρασινομάτης, ΚΑΙ ελευθερος  :lol:  :lol:  :lol:  8)  8)  8)

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL κανει προχειρους υπολογισμους ...

εχουμε και λεμε :

38
κτηνιατρος
πρασινοματης
ψηλος
μελαχροινος
+ ελευθερος

:twisted:  :twisted:  :twisted:

Enia

αφού εσύ μαρή δηλώνεις πως δεν είσαι για σχέσεις και δεν θες να παντρευτείς, τι πετάγεσαι!!?? :P
κάτσε να πάρει σειρά και καμμιά άλλη!!!  :P
να τον χαίρεσαι μαιρούλα μου τον κτηνίατρο, με τις ευχές μου, κι εγώ χαίρομαι για σένα!! (...αλλά άλλο κονέ μη μου ξαναματαζητήσεις! :P) lol

2324 Επισκέπτες, 0 Χρήστες