Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,410
  • Online ever: 2,373 (Χθες στις 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 535
  • Total: 535

PwS nA GinETE RompA !!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουνίου 25, 2005, 02:23:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"και τελειωνω με εσενα παλι freak (αμαν αυτο το παιδι .. θελει να εχει την τελευταια λεξη παντα !!) κι εγω δαγκωνω αγαπητε .. φροντισε να κανεις ολα σου τα εμβολια γιατι δεν ξερω τι ζημια μπορει να προκαλεσω (λολ!)  ]

χαχαχαχαχα!!! κι ακόμα δεν έχεις δει τπτ!!!  :P

αλλά όχι και να κάνεις ζημιά στον καλύτερό μου φίλο!...  :oops:  :cry:

*Ένια κλείνει ένα διπλό ραντεβού στον κτηνίατρο για εμβολιασμό της poison και του freak...

freak

η κοκκινου το λεει νομιζω (στο βιντεο κλιπ τραγουδα με αυτο το ωραιο μαυρο ''φορεμα'') !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντοδυναμε παναθηναικε μου μεταλασομαι σε σκυλι κ δεν το εχω παρει χαμπαρι;;;;;

[size=24]ΟΟΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

PoiSoN_GiRL

Τουλαχιστον μαθαμε την τραγουδιαρα ...
freak για αλλη μια φορα δεν το περιμενα !! Γεματος εκπληξεις εισαι !
Που την ηξερες βρε θηριο ?? λολ  :P

Λιλακι δεν θα του κανω ζημια βρε μην μου ανησυχεις !
Υ.Γ. το ραντεβου στον κτηνιατρο ισχυει ?? λοοοοολ (καλου κακου να παρουμε τα μετρα μας !!)  :wink:

freak

κοιτα, την ζημια μου την εκανε αλλη...αργησες....δυο αντιο σε διαστημα μιας εβδομαδος...... μαλακομαγνητη με τασεις ανθρωποδιωχτη κοινως.
αυτα. οι τεθλιμενοι συγγενεις.

Enia

υπερβολές....

την τετάρτη το μεσημέρι να παρουσιαστείτε με τα βιβλιάριά σας για τα εμβόλιά σας. ευχαριστώ.

ΥΓ: το 'οι τεθλιμένοι συγγενείς' είναι καινούρια version του '111'? κολλάει παντού δηλαδίς? :P

PoiSoN_GiRL

βρε παραπονο αυτο το παιδι ....
ελα σωπα σωπα ! υποσχομαι να μην σε αφησω αναπηρο !!
 :P  :P  :P

το 111 αντικατασταθηκε τελικα ?? (ετσι για να ξερω βρε παιδι μου τα συνθηματικα !!)  :wink:

freak

Το ''τεθλιμενοι συγγενεις'' υφισταται οσο περναω την μελαγχολικη μου φαση (feeling kinda blue που λενε κ οι Ιαπωνες).

οσο για το αν θα με αφησεις αναπηρο δεν ανυσηχω βρε.... η φρενοβλαβια με ισχυρες τασεις πυρκαυλιασης που με ταλαιπωρει τα τελευταια 28 χρονια ειναι ο φυλακας αγγελος μου. Πισω λοιπον κ σ' εφαγα.

PoiSoN_GiRL

Τι σου κανανε παιδι μου και περνας μελαγχολικη φαση ??
ποια κακουργα σε καταντησε ετσι ??  :shock:

--AIXMHROS--

freak

αστα να πανε δηλητιριωδες κοριτσι....... εκει που λες οτι εισαι αρχοντας κ κανονιζεις εσυ, τσακ σου τη φορανε κ η δροσιζεσαι η ζοριζεσαι...αν δε με ψαξει, μαλλον δεν θα αξιζε.......

οι τεθλιμενοι συγγενεις κ τα γαλαζια σου γραμματα.

PoiSoN_GiRL

Κοιτα να δεις Κωνσταντινε μου, εχεις κανει ηδη το πρωτο βημα για να βαλεις το ''Χ'' σου κι αυτο ειναι θετικο !!

οπως ειπες και μονος σου ''αν δε με ψαξει, μαλλον δεν θα αξιζε....... ''

δεν σημαινει οτι συμφωνω με την αποψη, μιας και δεν γνωριζω το ατομο στο οποιο αναφερεσαι και δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να το κρινω, αλλα στην συγκεκριμενη κατασταση, ο θυμος και το ''προσπερασμα'' ειναι η ιδανικοτερη αντιμετωπιση !
ευχομαι να πανε ολα καλα !

κι υστερα μην ξεχνας .. καθε εμποδιο για καλο δεν λενε ??  :wink:

Ntama

κάτι για εμβολιασμούς διάβασα... λύσαξε κανείς??  8)  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

εγω ! εγω !! πισω και σας εφαγα !  :P

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Κοιτα να δεις Κωνσταντινε μου, εχεις κανει ηδη το πρωτο βημα για να βαλεις το ''Χ'' σου κι αυτο ειναι θετικο !!
κι υστερα μην ξεχνας .. καθε εμποδιο για καλο δεν λενε ??  :wink:

χεχεχε........μεσα εισαι κολλητε, μεσα.

PoiSoN_GiRL

λολ ! το 'πιασα το νοημα ετσι ?? δεν εχεις παραπονο !  :P

535 Επισκέπτες, 0 Χρήστες