Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 828
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

MΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ...:wink:

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 28, 2005, 09:43:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Αν σας δινόταν λοιπόν η ευκαιρία να έρθετε στην Γη σε μια άλλη μορφή ζωής (π.χ. κάποιο ζώο), τι θα προτιμούσατε να είστε?

Ποιο άλλο είδος ζωής πιστεύετε πως θα σας αντιπροσώπευε?

chriastina

σκέφτομαι πως όλα τα είδη ζωής κινδυνεύουν απο το μεγαλύτερο θηρίο της γης τον άνθρωπο,αν μπορούσα να επιλέξω μια άλλη μορφή ζωής σε αυτή την γη με την προυπόθεση πως δεν θα υπήρχαν άνθρωποι θα επέλγα να ήμουν άλμπατρος

Ntama

chriastina και πάλι καλημέρα  :D

Αν ξαναγεννιόμουν, θα ήθελα να ήμουν πουλί, και συγκεκριμένα αετός... για να πετάω μακρία... και να ήμουν κατι "αγριο", κάτι "απροσπέλαστο"...

a8litria

mallon....alepou!xexexexe! o nown nohtw!! :twisted:

Ntama

Παράθεση από: "a8litria"mallon....alepou!xexexexe! o nown nohtw!! :twisted:

a8litria αλεπού καλημέρα  :D  :D  :wink:  :wink:

minoraki

:)  :)  :) μαιρουλι μου εγω θα ηθελα να ημουν γατα....χαδιαρα....τρυφερη.....ερωτιαρα.....ναζιαρα....αλλα και οταν χρειαζοταν να βγαζω τα νυχια μου για να βγαλω τα ματια μερικων-μερικων  :twisted:  :twisted:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki":)  :)  :) μαιρουλι μου εγω θα ηθελα να ημουν γατα....χαδιαρα....τρυφερη.....ερωτιαρα.....ναζιαρα....αλλα και οταν χρειαζοταν να βγαζω τα νυχια μου για να βγαλω τα ματια μερικων-μερικων  :twisted:  :twisted:

[/color]

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "minoraki":)  :)  :) μαιρουλι μου εγω θα ηθελα να ημουν γατα....χαδιαρα....τρυφερη.....ερωτιαρα.....ναζιαρα....αλλα και οταν χρειαζοταν να βγαζω τα νυχια μου για να βγαλω τα ματια μερικων-μερικων  :twisted:  :twisted:

[/color]
χιχι! μαιρουλι ζαλισμενουλι!  :D  :D  :D

a8litria

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "a8litria"mallon....alepou!xexexexe! o nown nohtw!! :twisted:

a8litria αλεπού καλημέρα  :D  :D  :wink:  :wink:

to piases to upponooumeno ntamoula mou!xexexexe! se paw me xilia!smouats!

Ntama

Αλεπουδίτσα μου και γω σε πάω με χιλια λέμε  :wink:  :wink:  :wink:

Δεν μου ξεφευγουν εμένα αυτά!!  :wink:  :wink:

Ποτε θα πάμε για καφεδάκι???  :D  :D

freak

εγω παλι η δελφινι η τελοσπαντων ενα πολυχρωμο ψαρι για να ειμαι ολη την ωρα μεσα στο νερο........ η τελος λυκος.

υγ. αν κ τωρα που το σκεφτομαι θα μου αρεσε κ πανθηρας, καταμαυρος (αντε κ ροζ) με πρασινα διαπεραστικα ματια.... για πουλι παντως δεν ξερω, εχω υψοφοβια.

Ntama

Φρηκάκο, όταν λες μαυρος πανθηρας, με τεράστια μάτια, εννοεις κάτι τέτοιο??

a8litria

Παράθεση από: "Ntama"Αλεπουδίτσα μου και γω σε πάω με χιλια λέμε  :wink:  :wink:  :wink:

feygw mia week k paw exoxiko na gemisw mpataries! me to pou gyrnw kanonizoume kafedia!! hdh mou exoun pei ta paidia toses fores, sth sugentrwsh tis proalles k niwthw asxhma..alla trexw re su olh mera!loipon gyrnw thn parapanw week k kanonizoume ok?! filoures karga!

freak

Παράθεση από: "Ntama"Φρηκάκο, όταν λες μαυρος πανθηρας, με τεράστια μάτια, εννοεις κάτι τέτοιο??

αυτο ακριβως εννοω.

freak

Παράθεση από: "a8litria"
Παράθεση από: "Ntama"Αλεπουδίτσα μου και γω σε πάω με χιλια λέμε  :wink:  :wink:  :wink:

feygw mia week k paw exoxiko na gemisw mpataries! me to pou gyrnw kanonizoume kafedia!! hdh mou exoun pei ta paidia toses fores, sth sugentrwsh tis proalles k niwthw asxhma..alla trexw re su olh mera!loipon gyrnw thn parapanw week k kanonizoume ok?! filoures karga!

καλα να περασεις bruce lee....

818 Επισκέπτες, 1 Χρήστης