Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 311
  • Total: 311

diakopes.... :)

Ξεκίνησε από klis, Ιουνίου 28, 2005, 01:51:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

Παράθεση από: "Enia"Apla lew pws uparxei kai h 'allh' aposph gia tous atomikistes...
Egw 8a phgaina kai katerga an htan.

υπαρχει κ η αποψη αυτων που πανε για τσαμπα διακοπες. αυτοι δεν ειναι εθελοντες. ατομικιστες ειναι. αν δεν υπηρχαν οι τσαμπα διακοπες κ τα λοιπα προνομια, δεν νομιζω να πηγαιναν οι συγκεκριμενοι εθελοντες.

παντως θεωρω ''χοντραδα'' να υποστηριζει καποιος/α πως τον εθελοντισμο τον εχει μεσα του/της επειδη απλα προσφερε τις υπηρεσιες του στο ολυμπιακο πανηγυρι. ο εθελοντισμος αποτελει σταση ζωης κ οχι γκλαμουρια.

δεν απευθυνεται προσωπικα σε καποιον/α απο το φορουμ το συγκεκριμενο σχολιο. εκτος κ αν καποιος/α ανηκει στην κατηγορια του ''γκλαμουρ'' εθελοντη.

Enia

σαφώς υπάρχουν κι αυτοί. αλλά από τα εκατό άτομα που είμασταν εμείς εκεί, τι να σου πω, άντε πεντε-έξι το πολύ να ήρθαν από ατομικισμό και για να περάσουν καλά. αλλά κι αυτοί ίσως να το σκέφτονται αλλιώς τώρα πια...
είμασταν από τις περιπτώσεις που οι εθελοντές έσωσαν την κατάσταση. το προσωπικό (για ολόκληρη κατασκήνωση 600+ατόμων!) ήταν 7-8 άτομα μόνο, και η μανατζερ με τα μυαλά στα κάγκελα, οπότε μόνο όταν πήραν την κατάσταση στα χέρια τους καποιοι εθελοντές έστρωσε η οργάνωση.
σαφέστατα από μόνη της η μια περιπτωση των ολυμπιακών δεν λέει τπτ. όμως από άτομα που γνωρίζω εγώ τουλάχιστον, υπήρχε διάχυτη μια διάθεση προσφοράς (σχεδόν όλοι είχαμε εμπειρία από κατασκήνωση, πολλοί από προσκόπους, και άλλοι από κάθε είδους ομάδες). βέβαια η προσφορά αντλείται από την πίστη στον σκοπό και την ιδέα (που άλλοτε μπορεί να λέγεται ολυμπισμός, άλλοτε αλληλεγγύη, άλλοτε ισότητα, πατρίδα, οικογένεια, κι εγώ δεν ξέρω τι...)

freak

Leon

τι λέγαμε για διακοπές που λέει και ο τίτλος του Θέματος???

riaghul

Μιας και το ειδα..να πω κι εγω κατι...:)

Εθελόντης ειναι αυτος που προσφερεται να καμει κατι αυτοπροαιρετα, με τη θεληση του, χωρις να υποχρεωνεται απο εξουσιες, και αρχες.
Εθελοντισμος ειναι  να μπορεις να δωσεις κατι απο το χρονο σου,
κατι απο τη ζωη σου, κατι απο σενα τον ιδιο ..χωρις να σκεφτεσαι
το κοστος που θα εχει...(οικονομικο, συναισθηματικο, ή  και ξοδεμα χρονου)
Στους Ολυμπικακους ..ναι ημουν κι εγω...
Και στην Κινα εχω παει ..καποια στιγμη..και μια και δυο φορες...(ειναι τεραστια βλεπεις)
Και εχω δηλωσει..για να ξαναπαω...(αν προκυψει βεβαιως) εκουσιως..

Διακοπες..στη Κεφαλλονια?...Υπεροχα ειναι καλη μου..
Δεν μπορω να σου συστησω  κατι συγκεκριμενο..γιατι ειναι ομορφα..
Εγω , ομως (ως ορειβατης)...εχω ανεβει τον Αινο...
ομορφια δικη του ...ανειπωτη..

Τι ειναι διακοπες..για σας??
 Και για να μη βαζω ερωτηση μονο..απαντω κιολας..
Για μενα ειναι να διακοπτω τη συνηθη ροη της ζωης μου...
Και για τουτο το καλοκαιρι θα την διακοψω με εκουσια  προσφορα
και θεληματικη εργασια...καπου πιο μακρια απο τα συνορα μας..

Να περνατε καλα..
 :)

klis

mia erwtisi ekana gia an exei paei kaneis kefalonia kai an proteinei tipota kalo gia ekei kai exoume ftasei na analuoume ......  :oops:  :oops:

oi upoloipoi den exete skeftei kati gia diakopes, kapoio meros na pate na perasete kala???

freak

τι διακοπες ρε klis. εδω ακομα δεν ξερουμε τι μετεγραφες θα κανει η Παναθα κ μου λες για διακοπες? τρεχαμε με τον φλαβιο τωρα τρεχουμε κ με τον αλοιζι. τι διακοπες κ ιστοριες μου λες τωρα...... :D

klis

toulaxiston pirame serits kai empente..... tin tuxh mou mesa me tous axristous..... oute mia metagrafi swsti denmporoun an kanoun kai diwxnoun kai autous pou exoume.... (mixalaki pou pas sta ksena????)

gia auto sou lew pame oloi mazi se kapia paralia....  :D
oxi tipota allo na paroume dinameis
gia na tous vrizoume oloi mazi
kai auto to xeimena   :x  :x  :x  :x  :x  :twisted:  :twisted:  :twisted:

freak

πηρε κ ματζιο κ θεωδοριδη, κ πιθανοτατα φλαβιο.....

freak

αλλα οπως λεει κ η ρημα ''εγω θα σ'αγαπω κ μην σε νοιαζει''....

kuria

ΑΠΩΛΕΣΘΗ  παλαιότερο θέμα μου με τίτλο : ΑΠΟΡΙΑ...
πιθανότατα επειδή ήταν κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου...    :P

ο ευρών αμειφθήσετε με τις τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος..   :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

Παράθεση από: "freak"αλλα οπως λεει κ η ρημα ''εγω θα σ'αγαπω κ μην σε νοιαζει''....

δε με νοιαζει ποια φιλουσες μεχρι χτες που μαστε ξενοι...
δε με νοιαζει ποια εφωλιαζε στα φυλλα της καρδιας...

δηλαδη και δικοι να γινουμε οχι οτι θα με νοιαζει ιδιαιτερα... αρκει να προσεχεις τους κανονες υγιεινης...       :P

kuria

Παράθεση από: "kuria"ΑΠΩΛΕΣΘΗ  παλαιότερο θέμα μου με τίτλο : ΑΠΟΡΙΑ...
πιθανότατα επειδή ήταν κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου...    :P

ο ευρών αμειφθήσετε με τις τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος..   :wink:

τελικα το ξετρυπωσε το λαγωνικο μας ο fmas... many pages ago... με συγγραφεα την tris... οποτε μονο σ' αυτον θα ψιθυρισω την πεμπτη που θα βρεθουμε την συνεχεια...       :wink:

fmas

Χε χε χε χε χε χε χε.....................

kuria

Παράθεση από: "fmas"Χε χε χε χε χε χε χε.....................

τελικά μην κάνεις χαρά μικρούλη άλλα αντ' άλλων στοιχεία μου έδωσες... το θέμα μου ήταν άσχετο με της tris και ήταν δικό μου που πιθανότατα δέχτηκε βαθειά μέσα του τον δάχτυλο του κωστάκη, ένεκα κοινωνικοπολιτικό είπαμε...        :P

311 Επισκέπτες, 0 Χρήστες